e twinning projesi hakkında bilgisi olan var mı?

Ogretmen1981

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
940
822
23
43
Bu benim icin baya dert ve burdan tasinmazsa cok memnun olurum cunku bir sekilde bunu halletmeliyim.
Arkadaslar ogretmenler bilir ,e twinning projesi olayini.valla belki komik gelecek ama ben birsey anlamadim :) artik yapmam lazim cunku okulda yapmayan bir ben kalicam bu gidisle .gerci bugüne kadar bir girisimde de bulunmadim cunku cogu cok gereksiz seyler gostermelik geliyor bana.ha bu arada sinifta cok cesitli etkinlikler yapiyorum cogu bir e twining projesi.aslinda her ogretmen boyle.bu dedigimi ogretmen arkadaslarim cok iyi anlamistir zaten :) ama projeye dokmeyince iste artik olmuyor .bugun uye oldum soyle baktim ama pek de anlamadim.bana bu surecin nasil olacagini ayrintili aciklayabilecek olan var mi arkadaslar?okuldakilere pek soramadim.aslinda sordum da pek anlamadim diyelim :) .simdiden tesekkur ediyorum

Ben proje hakkında eğitime katılmıştım.
Ama uzun seneler geçti üzerinden.
Hatırladığım kadarıyla aynen dediğiniz gibi zor bir şey değil.
Okulda yaptığımız pek çok etkinlikten e twinning çıkar.

İlk olarak sitesine girin, üyelik varsa üyelik alın.
Sonra forumda yazışarak projenize ortak arkadaş arayın.
Daha sonra projenize başka bir ülkeden bir öğretmen arkadaşı ortak ediyorsunuz.
Bir ortağınız da yabancı dil öğretmeni olmalı ki arada iletişim sağlayabilsin.

Sonrasında da uygulama için yurtdışına çıkılıyor en keyifli süreç zaten..

Haaa bu arada başkasının projesine ortak da olabilirsiniz diye biliyorum.

Başarılar dilerim.

Ay nasıl bi proje öyle merak ettim Öğretmen arkadaşlar yardımcı olurlar belki
sagolun aslinda basit birsey de ben anlamadim iste
aslinda o yurt disina cikma durumlari falan baska projeler k1 falan bilmem ne onlar iyice kafami karistiriyor da :) bu e twinning daha basit sanirim ki cogu kisi yapiyor.dediginiz gibi ortak falan oluyorsun birseyler iste ah bir cozsem

Niye yapmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi okulda bununla ilgili baskı mı var?
Ben de öğretmenim ama hiç uğraştığım bir mesele değil bu konu.
Bulunduğunuz ilin milli eğitim müdürlüğüne gidin, Ar-Ge biriminde Avrupa Birliği Prejeleri bölümü var. Ordaki görevli öğretmenler bütün detaylarıyla anlatır size, hatta yerine göre ortak bile bulabilirler. Başka yerlerle uğraşmayın hiç.

Ya aslinda cevreye gore davranan bir tip degilimdir kendi bildigimi yapardim hep ama oyle bur durum oldu ki okulumda yapmayan sadece cok yasli bir kac ogretmen.artik cok fazla soru soruluyor sen niye yapmiyorsun diye.yapmasam olmuycak yani oyle oldu.sagolun gidebilecek olursam oraya da bir ugrarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…