E-ticaret

delalee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
14
6
Merhaba arkadaşlar, ben e ticaret yapmak istiyorum ama bu konu hakkında bir fikrim yok. Bebek giyimi üzerine düşünüyorum bütçem 100 bin kadar ya da e ticarette ne satabilirim?

Bebek ürünlerini rahat satabilirsiniz ama giyimle sınırlı kalmayın. Ahşap oyuncaklar, emzik askısı, amigurumi bebek vb oyuncak ve aksesuarlarıda satabilirsin.

Her türlü fikre açığım bunlar da çok mantıklı. Ben işimden istifa ettim evlenince ve hala ortak paraya alışamadım.
iki bebeğim var e ticareti evden yapabileceğimi düşünüyorum. Sizce de olabilir mi? Çok kazanıyım değil derdim iki beş ne olursa olsun benim param olsun istiyorum.

E ticarete büyük sermayelerle girmenize gerek yok. Önce bir piyasa araştırın, satmak istediğiniz ürün gidiyor mu? Rakipleriniz çok mu, neler satıyorlar. Hatta shopier ile başlayıp instagram üzerinden sonra baktınız satışlar oluyor şahıs şirketini kurar ve e ticaret sitenizi kurabilirsiniz. Bende evden yapıyorum ve yakın zamnda mağazamı açmayı planlıyorum. Önemli olan bir yerden başlamak

Kolay gelsin umarım istediğiniz gibi ilerler.
Ben direk mağaza açma taraftarıyım yapabileceğime inanıyorum tek sıkıntım ürünü nasıl temin edeeceğimi bilmiyorum.bunun yolu yordamı nedir ?
Bebek giyimi üzerinde netleştim aslında sadece bunu nerden nasıl almam gerekiyor onu bilmiyorum.

Ve merak ettiğim diğer konu mağazanın etiketi ile satış yapanlar kendileri mi üretiyor bu ürünleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…