- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Raporu iki hafta amaçlı aldıysan 5+5 şeklinde iki kez almalıydın. Haftasonunu çıkarıp on gün o şekilde işleme diye bir şey olamaz, üzgünüm
Geçmiş günlere dair bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Ancak idareyle yine de konuşun belki başka bir yolu vardır.Lys için rapor alıyoruz. Aile hekimi 5 günlük vermiyor, okula dilekçe vermeye gitsek para para diye yapışıyorlar insana, gittim özel hastaneden aldım, ayrı ayrıda vermiyorlar.
Peki gidip devamsızlık sildiremez miyim?
Hafta sonlarıda dahil 10 günlük raporum var. Müdür yardımcısı sisteme raporu işlemiş fakat anladığım kadarıyla hafta sonlarınıda dahil etmiş. Yani okul olmadığı günler için devamsızlığım gitmiş.Bu yasal bir durum mu? Gidip konuşsam o günlerin devamsızlığını silerler mi?
Rica ediyorum yardım edin yoksa devamsızlığım yetmeyecek ya çok sinir oldum.
Birkaç kişininkini silmiş, bir kişidende 50 lira karşılığı silmişler diye duydum. Devlet okulu değil, bildiğin ticarethane..
raporlar iş günü olarak ayrı verilmiyor. 10 gün rapor olduğunda sıradan 10 günü kapsar, haftasonlarını atlamaz, okul olsun ya da olmasın... zaten rapor aldığınızda üzerinde yazar, raporun bitiş tarihi.
örneğin 16/05/2015 tarihinde 10 günlük rapor aldıysanız, raporunuz 25/05/2015 te biter, okula başlama gününüz ise 26/05/2015'dir. 26/05/2015 tarihi de raporunuzda yazar bu tarihte çalışır şeklinde.