E-okul'da Hafta Sonu Yok Yazılma

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Hafta sonlarıda dahil 10 günlük raporum var. Müdür yardımcısı sisteme raporu işlemiş fakat anladığım kadarıyla hafta sonlarınıda dahil etmiş. Yani okul olmadığı günler için devamsızlığım gitmiş.Bu yasal bir durum mu? Gidip konuşsam o günlerin devamsızlığını silerler mi?
Rica ediyorum yardım edin yoksa devamsızlığım yetmeyecek ya çok sinir oldum.

Raporu iki hafta amaçlı aldıysan 5+5 şeklinde iki kez almalıydın. Haftasonunu çıkarıp on gün o şekilde işleme diye bir şey olamaz, üzgünüm

Raporu iki hafta amaçlı aldıysan 5+5 şeklinde iki kez almalıydın. Haftasonunu çıkarıp on gün o şekilde işleme diye bir şey olamaz, üzgünüm

Lys için rapor alıyoruz. Aile hekimi 5 günlük vermiyor, okula dilekçe vermeye gitsek para para diye yapışıyorlar insana, gittim özel hastaneden aldım, ayrı ayrıda vermiyorlar.
Peki gidip devamsızlık sildiremez miyim?

Lys için rapor alıyoruz. Aile hekimi 5 günlük vermiyor, okula dilekçe vermeye gitsek para para diye yapışıyorlar insana, gittim özel hastaneden aldım, ayrı ayrıda vermiyorlar.
Peki gidip devamsızlık sildiremez miyim?
Geçmiş günlere dair bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Ancak idareyle yine de konuşun belki başka bir yolu vardır.

müdür yardımcın raporsuz devamsızlığını isterse siler ama çoğunluğu bunu yapmaz bütün öğrenciler isteyecek diye. fakat raporlu devamsızlığa yapılacak bir şey yok diye biliyorum sisteme işlendikten sonra.

Birkaç kişininkini silmiş, bir kişidende 50 lira karşılığı silmişler diye duydum. Devlet okulu değil, bildiğin ticarethane..

Ben memurum 10 gun rapor alirsam normalde calismak zorunda olmadigim haftasonlari da dahil oldugundan o gunlerin doner sermayesini alamiyorum
5+5 diye alirsam haftasonu haric oldugu icin alabiliyorum.
Devlet isi işte, ne yaparsin.

canim git müdür yardımcısıyla konus oyle sacmalik mi olur. hocam beni h.sonu yok yazmissiniz yanlislik olmus heralde de cunki onlar tek tek gunleri isaretleyip yok yaziyorlar ya o yuzden hata olmustur. yani siler onu merak etme. silmem diyemez kendi hatasi.

raporlar iş günü olarak ayrı verilmiyor. 10 gün rapor olduğunda sıradan 10 günü kapsar, haftasonlarını atlamaz, okul olsun ya da olmasın... zaten rapor aldığınızda üzerinde yazar, raporun bitiş tarihi.

örneğin 16/05/2015 tarihinde 10 günlük rapor aldıysanız, raporunuz 25/05/2015 te biter, okula başlama gününüz ise 26/05/2015'dir. 26/05/2015 tarihi de raporunuzda yazar bu tarihte çalışır şeklinde.

Hafta sonlarıda dahil 10 günlük raporum var. Müdür yardımcısı sisteme raporu işlemiş fakat anladığım kadarıyla hafta sonlarınıda dahil etmiş. Yani okul olmadığı günler için devamsızlığım gitmiş.Bu yasal bir durum mu? Gidip konuşsam o günlerin devamsızlığını silerler mi?
Rica ediyorum yardım edin yoksa devamsızlığım yetmeyecek ya çok sinir oldum.

Ayni şey 3 sene önce benimde başıma geldi. Mudur yardimcisina durumu izah etmistim duzeltmisti. Ama simdi sistem nasıldır bilemiyorum sansini dene yinede

raporlar iş günü olarak ayrı verilmiyor. 10 gün rapor olduğunda sıradan 10 günü kapsar, haftasonlarını atlamaz, okul olsun ya da olmasın... zaten rapor aldığınızda üzerinde yazar, raporun bitiş tarihi.

örneğin 16/05/2015 tarihinde 10 günlük rapor aldıysanız, raporunuz 25/05/2015 te biter, okula başlama gününüz ise 26/05/2015'dir. 26/05/2015 tarihi de raporunuzda yazar bu tarihte çalışır şeklinde.

Benim bahsettiğim şey, haftasonu okul varmış gibi yok yazılmam. Yoksa tabiiki raporun süresi hafta sonunuda kapsar.

X