- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
E kayıt yok.25 de başlıyor önce üniversitenin web sitesinden ön kayıt yapacaksın sonra harç yaptırıp büroya gidip kayıt olup aynı gün kitaplarını alacaksın.hanımlar merhaba,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yanlış birşey yapmayalım... Sonuç sayfasında e devletle ilgili birşey söyleniyordu e devletten kayıt olmuyor diye okudum bir yerde sonra... Benim bildiğim 25inde önce internetten ön kayıt yaptıracağız sonra da gerekli şeyleri temin edip yakınımızdaki aöf bürosuna gidip kaydımızı yaptıracağız,doğru mu? Bir de ilk gün çok mu yoğun olur aöf bürosu ? Malum çalışıyorum ya çabuk halletmek istiyorum işimi?
Evet 25 inde.Olabilirde olmayabilirde.Sanırım 25infe açılacak kayıt sayfası değil mi, çünkü şu an bilgi alma amaçlı bakmak istedim ama link bulamadım
İlk gün çok mu yığın olur acaba
Bende kayıt yaptırıcam inş..
Çocuk Gelişimi inş..Hangi bölüme :) ? Kaldı 1 günnn
Çocuk Gelişimi inş..
Sanırım kasımda. Bebeğiniz yeni mi doğdu ? Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Biraz zorlanacaksınız ama sonra rahat edersiniz.İlk sınavlar kasımda dimi? Bebeğim 4.5 aylık olucak o zaman. İnş sorun çıkmaz.
Bu benimde kafami karistiran soruBugün kayıt yaptırdım ama telden nasıl çıktı alıcam bilemiyorum. Bide şifre almak için uğraştım alamadım. Kaydınız başarılı oldu yazdı ama içime şüphe düştü. Birde kayda sadece internet kaydı bide diploma mı gitcek? Tabi banka dekontuda..
Görebilirsiniz, kayıt sayfasında sol alt köşede kayıt kontrol bölümünde çıkıyor aynı belgelerBu benimde kafami karistiran soru
Kaydimi evde mi yapsam internet cafede mi yapsam kararsiz kaldim
Evde kaydimi yaptim diyelim
Internet kafeye gittigimde o cikartilacak belge dokumanlarini orada gorebilme imkanim var mi
bulca
Imzayi taraciyla yuklemem sart mi belgeyi cikarttirip uzerine imza atsam kabul olmaz mi kiGörebilirsiniz, kayıt sayfasında sol alt köşede kayıt kontrol bölümünde çıkıyor aynı belgeler
olur sorun olmuyor sadece siyah kalem kullanImzayi taraciyla yuklemem sart mi belgeyi cikarttirip uzerine imza atsam kabul olmaz mi ki
Cok sagol canim tesekkurler su islemlerimi halledeyim bende yarin hepsini halletmeyi planliyorumolur sorun olmuyor sadece siyah kalem kullan
inş olur ben bugün yapamadım, büroda sorun çıktı, sistem çöktü dediler 4 saat falan bekledim yarın yine gidicemCok sagol canim tesekkurler su islemlerimi halledeyim bende yarin hepsini halletmeyi planliyorum
inş olur ben bugün yapamadım, büroda sorun çıktı, sistem çöktü dediler 4 saat falan bekledim yarın yine gidicem