E devlete Sosyal yardım kimlere verilir?

nejlasonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
17
-1
24
Ben evleneli 4 ay oluyor 24 yaşındayım çalışmıyorum şu an çünkü sınavı kazansam da bir türlü bana üniversite çıkmadı sadece eşim çalışıyor

Ben evleneli 4 ay oluyor 24 yaşındayım çalışmıyorum şu an çünkü sınavı kazansam da bir türlü bana üniversite çıkmadı sadece eşim çalışıyor
İhtiyaç sahibine veriyorlar sözde ama sigortasız çalışıp evi arabası olana da çıkıyor, size çıkmaz gidip çalışın. Yattigim yerden para gelsin ohhh be.

Öyle her işe girmiyorum düzgün bir yer olmalı oda yok yok ki iş konsunda hasasım biraz
Ayyy yesinler seni hassasmis . Çalışanlar nasıl çalışıyor ? Sen hassassin diye ihtiyaç sahibi birinin hakkına girip yattigin yerden para mı alacaksin ?

sed sosyal ekonomik yardimsa o 18 yas alti cocugu olana veriliyor. basvuru yapıyorsunuz sistemden hane halkınızin mal mulk durumuna bakiyor. satsa kar edeceginiz memleketten miras arsa varsa falan kabul edilme olasiligi düşüyor. geliriniz uygunsa ev ziyareti gerceklestiriyorlar sonra uygun bulurlarsa maas baglaniyor.

Öyle her işe girmiyorum düzgün bir yer olmalı oda yok yok ki iş konsunda hasasım biraz
Ayyy ne kadar da hassas minnoşsunuz siz öyle 😠😠 diğer çalışanlar hiç hassas değil biz hiç hassas değiliz. O kadar hassassanız devlet yardımı da düşünmeyin bi zahmet. O yardımlar minnoşlar için değil gerçekten ihtiyacı olanlar için var. Allah akıl fikir versin 😠😠

X