- 5 Kasım 2024
- 17
- -1
- 24
- Konu Sahibi nejlasonmez
Ben evleneli 4 ay oluyor 24 yaşındayım çalışmıyorum şu an çünkü sınavı kazansam da bir türlü bana üniversite çıkmadı sadece eşim çalışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhtiyaç sahibine veriyorlar sözde ama sigortasız çalışıp evi arabası olana da çıkıyor, size çıkmaz gidip çalışın. Yattigim yerden para gelsin ohhh be.Ben evleneli 4 ay oluyor 24 yaşındayım çalışmıyorum şu an çünkü sınavı kazansam da bir türlü bana üniversite çıkmadı sadece eşim çalışıyor
Öyle her işe girmiyorum düzgün bir yer olmalı oda yok yok ki iş konsunda hasasım birazDaha 24 yasindasiniz, girin bir ise calisin bence, bebis de düşünüyordunuz sanirim, onu da erteleyin.
Öyle her işe girmiyorum düzgün bir yer olmalı oda yok yok ki iş konsunda hasasım birazİhtiyaç sahibine veriyorlar sözde ama sigortasız çalışıp evi arabası olana da çıkıyor, size çıkmaz gidip çalışın. Yattigim yerden para gelsin ohhh be.
Ayyy yesinler seni hassasmis . Çalışanlar nasıl çalışıyor ? Sen hassassin diye ihtiyaç sahibi birinin hakkına girip yattigin yerden para mı alacaksin ?Öyle her işe girmiyorum düzgün bir yer olmalı oda yok yok ki iş konsunda hasasım biraz
Hassasmis her işte calisamiyormus mybiglove bebege de yardım parası çıkar oh mis niye çalışsın ?Daha 24 yasindasiniz, girin bir ise calisin bence, bebis de düşünüyordunuz sanirim, onu da erteleyin.
Sinirlenme. Kendi hayatlari bosver.Hassasmis her işte calisamiyormus mybiglove bebege de yardım parası çıkar oh mis niye çalışsın ?
ha bir de sinavi kazandim üniversite cikmadi ne demek? universite cikmadiysa demek ki kazanamamissinizdirsınavı kazansam da bir türlü bana üniversite çıkmadı
Bazen bu ülkenin enayisi gibi hissediyorum kendimi.Sinirlenme. Kendi hayatlari bosver.
+1Bazen bu ülkenin enayisi gibi hissediyorum kendimi.
Ben evleneli 4 ay oluyor 24 yaşındayım çalışmıyorum şu an çünkü sınavı kazansam da bir türlü bana üniversite çıkmadı sadece eşim çalışıyor
Ayyy ne kadar da hassas minnoşsunuz siz öyle diğer çalışanlar hiç hassas değil biz hiç hassas değiliz. O kadar hassassanız devlet yardımı da düşünmeyin bi zahmet. O yardımlar minnoşlar için değil gerçekten ihtiyacı olanlar için var. Allah akıl fikir versinÖyle her işe girmiyorum düzgün bir yer olmalı oda yok yok ki iş konsunda hasasım biraz