E devlet Risk merkezi

Lesamina

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
96
21
26
Arkadaşlar çekilmemiş bir kredi ve ya başvuru yapılmamış bir kredi risk merkezinde çıkar mı finans bank da 40 bin TL lik kredi çekilmiş ve yasal takipte gözüküyor ama böyle birşey yok adıma açılmış dava vs de yok ama yasal takipde diyor başına böyle birşey gelen var mı

e devlet risk raporu yanlış olmaz ama kredi değil de kredi kartı olabilir

Findeks bakar mısınız bir de orada var mı veri

Nasıl yani sizin adınızami kredi çekilmiş gözüküyor haberiniz olmadan,yasal takip dedindigine göre ödenmemiş böyle bir durumda banka size 100 kere ulasirdi, kredi kartı olabilir mi ödemesi aksamistir belki vs.

Şimdi şöyle deyim bu eşimle ilgili bir konu adına yazacağıma adıma yazmış klavye şu şekilde ben hayatımda kredi çekmiş veya hesap kartı bile kullanmayan biri olduğum için pek bilmiyorum risk merkezinde finans banktan 40 bin TL kadar kredi görülüyor ama bu ta temmuz ayından beri gözüküyor eşim öyle birşey yok dedi uzatmadim dün baktım yasal takip de gözüküyor ama adına açılmış icra veya dava dosyası yok nasıl oluyor anlamadım eğer böyle birşey varsa davalık falan olmaz mı temmuzdan bu yana kadar

Kredi kartı olsa bile illaki ödenmesi gerekmez mi dava ve açmaz lar mı eşim bana bankayı aradım düzeltecek ler yanlış var diyor ama sonuçta risk merkezi olduğu için yanılma payı nasıl olur vs diye aklım çok karıştı dediğim gibi 25 yaşında yım hayatım boyunca banka kartı bile kullanmadım hiç anlamıyorum böyle şeyleri

Dava açmiyorlar icra takibi başlıyor oda 90 günün sonunda diye biliyorum kredi ödenmediği taktirde 30.ve 60 günlük sürede banka irtibata geçiyor,sonra 90 gunden sonra yasal takip başlıyor eşiniz habersiz kredi çekmiş olabilir mi sizden habersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…