E-5'te Evlenme Teklifi Karakolda Bitti

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.096
18.285
m.haberler.com/e-5-te-evlenme-teklifi-karakolda-bitti-7593505-haberi/
E-5'te Evlenme Teklifi Karakolda
Bitti
İstanbul'da 11 Ağustos'ta E-5
Karayolu'nu 6 dakika boyunca
trafiğe kapatıp evlenme teklifi
eden genç ve ona yardım eden
arkadaşlarının başı derde girdi.
Dumankaya'da Sıfır Peşinat Fırsatı
İle Ev Sahibi Olun

İstanbul'da M. K. (23) isimli bir şahıs,
kız arkadaşına evlenme teklifi
etmek için, Şirinevler E-5
Karayolu'nu 6 dakika boyunca
trafiğe kapattı. Trafiği adeta felç
eden 7 araçlı konvoy, yolu
kapatarak havai fişek patlattı, E-5
Karayolu üzerinde spin attı. Olayla
ilgili gözaltına alınan 7 kişi,
ifadelerinin alınmasının ardından
adliyeye sevk edildi.
EVLENME TEKLİFİ ETTİ
Olay, 11 Ağustos gecesi, Şirinevler
E-5 Karayolu üzerinde gerçekleşti.
Edinilen bilgiye göre, M.K
yönetimindeki 7 araçlı konvoy yolu
kapattı. Daha sonra konvoyda
bulunan bir otomobil yol üzerinde
spin atmaya başladı. Konvoyda
bulunan otomobil spin atarken,
aracından inen M.K. başka bir araç
içerisinde bulunan kız arkadaşına,
elinde bulunan yüzükle evlenme
teklifi etti. Trafikte bulunan diğer
sürücüleri adeta çileden çıkaran
grup, evlenme teklifi esnasında
havai fişek gösterisi yaptı.
FACEBOOK'TAN ORGANİZE ETTİLER
E-5 Karayolu'nda trafiği durduran
M.K'nın evlenme teklifi etkinliğini
Facebook'tan organize ettiği
öğrenildi. Facebook sosyal paylaşım
sitesi üzerinden etkinlik oluşturan
M.K. arkadaşlarına, bu şekilde bir
evlenme teklifi edeceği üzere davet
gönderdi. Daha sonra M.K. evlenme
teklifi esnasında çekilen videoları
Facebook sayfasında paylaştı.
7 SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL
KONULDU
32 kişinin katıldığı yol kapatma
olayında, 7 sürücü gözaltına alındı.
Tümünün ehliyetlerine el konuldu.
Bazı sürücüler yolu
kapatmadıklarını ve aracı
kendilerinin kullanmadığını ileri
sürdü. Ehliyetlerini kaptıran
sürücüler, doktordan 'Akli dengesi
yerinde' raporu aldıktan sonra
ehliyetlerine kavuşabilecek.
M.K'DAN ŞAŞIRTAN CEVAP:
SEVİYORUM
Olay sonrasında polis ekiplerince
gözaltına alınan M.K ve arkadaşları,
emniyetteki sorgusunun ardından
adliyeye sevk edildi. M.K.
emniyetten çıktığı esnada
gazetecilerin, 'Evlenme teklifi için
insanları tehlikeye düşürdün. Bir
şey söyleyecek misin' sorusuna,
'Seviyorum' şeklinde cevap verdi

oğlum bu kadar romantik olunurmu. heralde akli dengesi yerindemi raporu isterler :KK70:

Pek romantik bulamadım e 5 te yapılan bu teklifi epey ucuz ve arkandan sana küfür eden kızan sürücüleride göz önüne alırsak ,salakça bir girişim
oğlum bu kadar romantik olunurmu. heralde akli dengesi yerindemi raporu isterler :KK70:

Haberin fotoğrafları :

upload_2015-8-13_10-15-23.png

upload_2015-8-13_10-15-30.png

upload_2015-8-13_10-15-37.png

upload_2015-8-13_10-15-44.png

upload_2015-8-13_10-15-54.png

upload_2015-8-13_10-16-3.png

upload_2015-8-13_10-16-14.png

http://m.haberler.com/e-5-te-evlenme-teklifi-karakolda-bitti-7593505-haberi/

"İstanbul'da M. K. (23) isimli bir şahıs, kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için, Şirinevler E-5 Karayolu'nu 6 dakika boyunca trafiğe kapattı. Trafiği adeta felç eden 7 araçlı konvoy, yolu kapatarak havai fişek patlattı, E-5 Karayolu üzerinde spin attı"

Cezayı fazlasıyla hak etmişler. Sıra dışı ve farklı olmak adına ulaşım kanalını kapatmanın saçmalığını umarım anlarız bir gün.

Bu haber vesilesiyle spin atmak neymiş onu da öğrenmiş oldum.

Hastası olan var, acelesi olan var, işi gücü var milletin, bunlar ne yapıyor !
Düşüncesizcedir, romantik asla değildir.

Aynen öyle. En değişik , en sıra dışı evlenme teklifi peşinde koşacaklarına kadın , erkek herkes düzgün insan olma peşinde koşsa keşke.
gençler arasında sıradışı olalımda ne olursak olalım düşüncesi malesef çok yoğunluktaa.. buda hiç iyi bir durum değill..

Haberi okurken kesin şahinci tayfasidir demistim.. resimdede gordum şu kulusturleri toplasalar keske %10 ihtiyaci olan aliyorsa %90 serserilik yapmaya.. milletin canini tehlikeye atiyor ben biktim bu sahin ve diger kuş turevi araclardan valla

Haberi okurken kesin şahinci tayfasidir demistim.. resimdede gordum şu kulusturleri toplasalar keske %10 ihtiyaci olan aliyorsa %90 serserilik yapmaya.. milletin canini tehlikeye atiyor ben biktim bu sahin ve diger kuş turevi araclardan valla

Genelleme yapmak yanlış. Bunun son model araçlarla köprüde yapılmış versiyonu da mevcut. Hatta yapan çift Ben Bilmem Eşim Bilir e çıkıp anlatmıştı evlenme tekliflerini marifet gibi. Oldukça sağlam bir ceza ödemişler.

Genelleme yapmak yanlış. Bunun son model araçlarla köprüde yapılmış versiyonu da mevcut. Hatta yapan çift Ben Bilmem Eşim Bilir e çıkıp anlatmıştı evlenme tekliflerini marifet gibi. Oldukça sağlam bir ceza ödemişler.

Luks araclarlada gormemislik yapan var katiliyorum ama onlardan 3 cikiyorsa bunlardan 10 cikiyor
Ben yolda hic luks bir aracin hatta bir cok normal araclarda abarti egzoz duymuyorum orjinal egzoz harici
nerde kulak tirmayalan ses var ve donup baksam bu kulusturlerden biri cikiyor
Trafikte kendini hizli ve ofkeli sanip o gitmeyen arabayla makas atan gorsem yine bunlardan cikiyor
Arabalarin arkasinda atarli sozler yol ortasinda yanlamalar biktirdi artik oyuzden gozume daha cok batiyorlar ama birsey yapamiyorsun iste

Luks araclarlada gormemislik yapan var katiliyorum ama onlardan 3 cikiyorsa bunlardan 10 cikiyor
Ben yolda hic luks bir aracin hatta bir cok normal araclarda abarti egzoz duymuyorum orjinal egzoz harici
nerde kulak tirmayalan ses var ve donup baksam bu kulusturlerden biri cikiyor
Trafikte kendini hizli ve ofkeli sanip o gitmeyen arabayla makas atan gorsem yine bunlardan cikiyor
Arabalarin arkasinda atarli sozler yol ortasinda yanlamalar biktirdi artik oyuzden gozume daha cok batiyorlar ama birsey yapamiyorsun iste

Kamera kaydı yapma imkanınız var ise kayıt yapın , emniyetin görüntülü şikayet toplama uygulaması başlamıştı , şikayet edin. Ceza ve belki ehliyetten olma korkusu ile sayıları azalır.

Bu araçların modifiye edilme nedeni , rakamsal olarak ulaşılabilir olmalarından birazda. Yolda aracı parçalasalar da artist artist gezinmeleri bundan.

Kamera kaydı yapma imkanınız var ise kayıt yapın , emniyetin görüntülü şikayet toplama uygulaması başlamıştı , şikayet edin. Ceza ve belki ehliyetten olma korkusu ile sayıları azalır.

Bu araçların modifiye edilme nedeni , rakamsal olarak ulaşılabilir olmalarından birazda. Yolda aracı parçalasalar da artist artist gezinmeleri bundan.

Motosiklet suruyorum cikarip telefonla kayit alamiyorum malesef kask kameralari var onlarda kafanda anten gibi dolaniyorsun ayri bir dert
Bunun gibi sikayetleri veripte etkili geri donuste az oluyor
3 kurusluk teneke aliyor her onune gelen sonra trafikte at kosturuyorlar iste -.-

Suraya koptum;

Ehliyetlerini kaptıran
sürücüler, doktordan 'Akli dengesi
yerinde' raporu aldıktan sonra
ehliyetlerine kavuşabilecek.

Motosiklet suruyorum cikarip telefonla kayit alamiyorum malesef kask kameralari var onlarda kafanda anten gibi dolaniyorsun ayri bir dert
Bunun gibi sikayetleri veripte etkili geri donuste az oluyor
3 kurusluk teneke aliyor her onune gelen sonra trafikte at kosturuyorlar iste -.-

Şimdi durumunuzu daha net anladım. Lütfen çok dikkatli olun yollarda.

Romantik olmakla gerizekalılığı karıştıran kuş beyinlilere bir örnek .

Zamane insanı her şeyi göz önünde yaşamak istiyor.

Farklı olmak adına yapılan gereksizlikler .

Facebook gençliği

X