Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ehliyet almaya uğraşıyorum zorluyorlar da zorluyorlar dünya kadar para gidiyor28 tane trafik cezasi var bu herifin.
10 yil once ayni yolda takla atmis.
Insan degil canavar bu.
Bunu trafige salanda suc.
Cok cok daha caydirici cezalar getirilsin bunlar olmamasi icin.
28 tane cezasi olup hala trafige cikmasi ne demek yahu ??
Allah rahmet eylesin.Pisi pisine 2 cocugu babasiz kaldi.En cok ona uzuldum.
Allah aşkına bunun neresi kaza? Bu düpedüz cinayet!
28 tane trafik cezasi var bu herifin.
10 yil once ayni yolda takla atmis.
Insan degil canavar bu.
Bunu trafige salanda suc.
Cok cok daha caydirici cezalar getirilsin bunlar olmamasi icin.
28 tane cezasi olup hala trafige cikmasi ne demek yahu ??
Allah rahmet eylesin.Pisi pisine 2 cocugu babasiz kaldi.En cok ona uzuldum.
ehliyet almaya uğraşıyorum zorluyorlar da zorluyorlar dünya kadar para gidiyor
aracın motor arızalarından, kurallara direksiyon sınavında en ufak hatalardan sınavdan bırakıyorlar peki bu tipler nasıl bu kadar rahat kullanıyor
ehliyet almayı bu kadar zorlaştırırken şu an araba kullananları da daha sıkı denetimlerden ve cezalardan geçmesi gerekmez mi
Ne?!!! 28 tane cezami? Bu herif nasil halen araba sürebildi? Valla bu tip sahislarin hic gözünün yasina bile bakmam. Umarim cezasini alir ve sürün sürün sürünür hapiste! Polisin 2 cocuk babasi oldugunu bilmiyordum. Duruma daha cok aci katiyor
Gerekir tabikide.Bugun bu polis yarin Allah korusun biz.Cezalar kat kat ,yuz kat arttirilsin.Adam kayirma,"sen benim kim oldugumu biliyor musun" donemi bitsin.
Evet varmis.Bu adam sabaha karsi alkollu bunu yapiyor.Hangi cesaretle?
Oyle sinirlenmis ve uzulmusum ki karman corman yazmisim.Kusura bakmayin.
Sistem yeni bu hale geldi biz ilk mağdurlarız. Önceden insanlar park yapmadan hatta onu bırakın araba sürmeden ehliyet alıyorlarmış.ehliyet almaya uğraşıyorum zorluyorlar da zorluyorlar dünya kadar para gidiyor
aracın motor arızalarından, kurallara direksiyon sınavında en ufak hatalardan sınavdan bırakıyorlar peki bu tipler nasıl bu kadar rahat kullanıyor
ehliyet almayı bu kadar zorlaştırırken şu an araba kullananları da daha sıkı denetimlerden ve cezalardan geçmesi gerekmez mi
Tahminime göre kolay alabileceği yerdi. Napsın kursu falan.....zaten ehliyeti yüksekovadan mı ne almış niyeyse?!