ヅsquat yarışmasıヅ

250 ilk hedefim değil zaten canım o aşmış bi rakam benim için şu an.
Kendi sınırım neyse onu ölçeceğim akşam. Böyle diyorum 20 yapıp pert olurmuşum.
Sonraki 1 aylık dönemde yapılıyor gerçi ben 1 günde 225 falan yaptım baktım bacaklarım artık kaldırmıyor bıraktım 2-3 günde 1 kere 77 -100 yapmaya başladım o da yetti hepten bırakmaktan iyidir Yeniden 50 ile başlayacağım

Sayı arttıkça set sayısı kaç olmalı acaba?
atıyorum 150 squat tek seferde değil de kaçlık setlerle yapılmalı?

Hoşbulduk kuzum bugün kaçtan başlıyor şimdi ben genelde programa uygun yapıyordum yine öyle başlasam olur mu bugün 30 yarın 50 sonra 510 artıyor 3 günde 1 kere ara veriliyordu sanırım
İstediğin kadar kuzum
Ben tek seferde 20 kere yapıyorum,tüm gün 100 kere oluyor genelde ama artık arttırabilirim:))))

Sayı arttıkça set sayısı kaç olmalı acaba?
atıyorum 150 squat tek seferde değil de kaçlık setlerle yapılmalı?
Ben genelde diğer sayı ne kadar artarsa artsın 50 li olarak yapıyorum 3-5 dakika ara verip devam ediyorum 150 de 3 set 200 de 4 set mesela olmadı nefesim kesildiyse 30 da bir duruyorum 1-2 dakika

Aynen dinlenerek yaparsın
Squat popoyu şekillendiriyor, o sarkık kötü görüntüsünü yok ediyor,aynı sekilde bacakları da sekillendiriyor
Hem ayrıca popnun büyük olması avantaj bence :))) ama zayıfladıkça küçülmesi de kaçınılmaz:))

Bişey daha sorcam mesela 200 squat yapıyoruz 200 üde aynı cins squat mı olmalı?
karışık yapsam etkisi azalmaz heralde
Karışık yapabilirsin
Hatta ben full squat(tam çömelme) yapıyorum,squat bir yerden sonra cok basit geliyor ondan ağırlık ekleme ya da diğer çeşitlerini yapmak gayet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…