- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Sonraki 1 aylık dönemde yapılıyor gerçi ben 1 günde 225 falan yaptım baktım bacaklarım artık kaldırmıyor bıraktım 2-3 günde 1 kere 77 -100 yapmaya başladım o da yetti hepten bırakmaktan iyidir250 ilk hedefim değil zaten canım o aşmış bi rakam benim için şu an.
Kendi sınırım neyse onu ölçeceğim akşam. Böyle diyorum 20 yapıp pert olurmuşum.
Sayı arttıkça set sayısı kaç olmalı acaba?Sonraki 1 aylık dönemde yapılıyor gerçi ben 1 günde 225 falan yaptım baktım bacaklarım artık kaldırmıyor bıraktım 2-3 günde 1 kere 77 -100 yapmaya başladım o da yetti hepten bırakmaktan iyidirYeniden 50 ile başlayacağım
Hoşgeldinnnn :)))Geldim, geldim
İstediğin kadar kuzumHoşbulduk kuzum bugün kaçtan başlıyor şimdi ben genelde programa uygun yapıyordum yine öyle başlasam olur mu bugün 30 yarın 50 sonra 510 artıyor 3 günde 1 kere ara veriliyordu sanırım
Harika bir zamanlama olmuşBen geldimdaha dun squata baslama karari almistim benide ekle kuzum pazar gunu 3k nin 21 gunu doluyor olcu alcam zaten ve squata baslarkm bende
Ben genelde diğer sayı ne kadar artarsa artsın 50 li olarak yapıyorum 3-5 dakika ara verip devam ediyorum 150 de 3 set 200 de 4 set mesela olmadı nefesim kesildiyse 30 da bir duruyorum 1-2 dakikaSayı arttıkça set sayısı kaç olmalı acaba?
atıyorum 150 squat tek seferde değil de kaçlık setlerle yapılmalı?
Aynen dinlenerek yaparsınBen gerçi koca popoluyum küçültmeden squata başlamak iyice şişkinleştirir mi diye korkuyorum ama diyetle bir olunca şekle girer en azından.
30 day programındaki sayı az gibi düşündüm ama extreme programındada 250 ile başlatıyor. Çok fazla:S
Akşam deneme yapacağım bakalım max kaç yapabiliyorum. Olmadı arada 1-2 dk dinlenirim.
Ben genelde 20, kendimi iyi hissediyorsam 50Sayı arttıkça set sayısı kaç olmalı acaba?
atıyorum 150 squat tek seferde değil de kaçlık setlerle yapılmalı?
Karışık yapabilirsinBişey daha sorcam mesela 200 squat yapıyoruz 200 üde aynı cins squat mı olmalı?
karışık yapsam etkisi azalmaz heralde
Sanki arttırdıkça daha da etkisi görülüyorİstediğin kadar kuzum
Ben tek seferde 20 kere yapıyorum,tüm gün 100 kere oluyor genelde ama artık arttırabilirim:))))
Harikaaa :)))Ben genelde diğer sayı ne kadar artarsa artsın 50 li olarak yapıyorum 3-5 dakika ara verip devam ediyorum 150 de 3 set 200 de 4 set mesela olmadı nefesim kesildiyse 30 da bir duruyorum 1-2 dakika
Hoşgeldin cnncimmBen de katılmak istiyorum inşallah başarabilirim :)))
Aynen kesinlikleSanki arttırdıkça daha da etkisi görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?