- Konu Sahibi Phoenix_em
-
kediciğimden dolayı dc 52 total animalı aldım kızlar geleli yarım saat oluyor hemen açıp salonu süpürdüm 3 avuç toz saç yumağı çıktı içindenfakat toz alma başlığı hangisi oluyor ? bu modeli kullanan kimse var mı?
Canım makinenin içini sadece açıp döküyorum mevcut tozu, bir de o plastik fırçamsı şeyle kenarlarını alıyorum o kadar. Silikonları falan temizlemeye ne gerek var ki zaten bir sonraki süpürmede yine aynısı olur. Bana rahatsızlık vermiyor yani içini boşaltıyorum o kadarmerhaba bende bir ay önce dc 52 total animal aldım. makinanın temizliğini nasıl yapıyorsunuz kesinlikle silkonlara su değmiyecek dediler ama çok toz birikti bu konu yardım edermisniz
Canım makinenin içini sadece açıp döküyorum mevcut tozu, bir de o plastik fırçamsı şeyle kenarlarını alıyorum o kadar. Silikonları falan temizlemeye ne gerek var ki zaten bir sonraki süpürmede yine aynısı olur. Bana rahatsızlık vermiyor yani içini boşaltıyorum o kadar
Arkadaşlar uzun zaman olmuş konu açılalı ama bundan sonra alacaklar için belki faydası olur bende dyson süpürge almayı düşünüyorum ve çok araştırma yaptım bu araştırma sırasında şikayet var da inceleme yaptım ve rastladığım bir şikayet ile firmanın cevabını paylaşmak istedim.
(5 ay önce aldığım Dyson marka süpürgenin hortum bağlantı parçası hortumdan ayrıldı. Herhangi bir zorlama, çekme olmadığı halde süpürgeyi elime aldığımda ucundaki parça düştü. Süpürgeyi almadan önce satış sonrası hizmette nasıl olduğuna dair yorumlara baktığımda makinaya zaten bir şey olmuyor 15 yıl servise ihtiyaç duymazsınız benzeri yorumlar okuduğumdan satış sonrası hizmetini kendi veren İstanbul Bilişim'den almakta bir sakınca görmemiştim ancak 5 ay içinde teknik servise ihtiyaç duydum ve kesinlikle öyle olmamasına rağmen İstanbul Bilişim bu duruma herhangi bir inceleme yapmadan kullanıcı hatası diyor. İstanbulbilisimden beklenilen bir davranış ancak Dyson kalitesinden bunu beklemezdim.) Bu da firmanın verdiği cevap
(Sayın.......,
Dyson Türkiye Distribütörü olarak İstanbul Bilişim gibi paralel ithalat yoluyla alınan cihazlara yedek parça veya servis hizmeti verememekteyiz.
Konuyla ilgili kendileriyle iletişime geçebilir, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Teşekkür eder, iyi günle dileriz.
vermezsin geri :)dyson animal 52 total animal aldım teknosada 2500 lira indirime girmiş eskiyi getir yenisini götür gibi ama biz bi şey götürmedik tabi :) garantiyi de 7 yıl yaptırdık baya saglam tanıtımcı kız yerlere vurdu attı etti hiçbir şey olmadı olmazda dedi her hangi bir sıkıntıda değişiyor direk dedi almak isteyenler teknosaya baksın derim
annemin evinde deneyeceğim
1 ayda müşteri memnun kalmasa para iade hakkınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?