Elektrikli Süpürgeler Dyson elekktrik süpürgeleri..

Ben de eve aldım getirdim bi deneyeyim dedim hatta ilk başta hayalkırıklığı bile yaşadım bu mu emiş gücü dedikleri diye:1:
Sonradan bi baktım filtre dünyanın tozu dolu:53:
Süpürmek çook rahat hiç zorlanmıyo insan ben bi de city olan modeli aldım dc 26 küçücük oyuncak gibi:34:
Danışma hattına sordum bu halılara falan yapışmıyo emiş gücü nasıl diye :9:
Bana orda dedikleri aynen şuydu..
Genelde bayanlar halıya yapıştı zor süpürdüm diye algılıyorlar ama aslında süpürgenin iyi olanı kolay süpürüp iyi süpürendir filtresi dolandır dediler...Daha zor olanı belinize zarar sadece dediler..
Bilginize hanımlar:34:

Yaklasik iki hafta kadar once bende aldim dyson dc 29 modelini. Ayni bende eve geldim hemen denemek icin ilk basta hayal kirikligi oldu emis gucu cok azmis gibi geldi. Hatta hemen markete geri goturmek bile geldi icimden iadeye. Ama sonra evi bastan sona bi temizledim inanamadim tozlara haznedeki. Gercekten cikan hava temiz. Eski supurgem bi taraftan alir diger taraftan tozlari geri biraktigi icin sinir oluyordum. Alismadigim icinmi bilmiyorum haliya falan yapismiyor, cok kolay supuruluyor. Bu insani biraz tereddutte birakiyor ama tozlari goruncede fikir degisiyor. Daha tam bilemiyorum cok kisa sure oldu alali. Birde 5 yil garanti, yikanabilir filtre degismesine gerek yok, birde indirimdeydi, cazip geldi aldim. Umarim pisman olmam.:34: birde kizlar cevaplarsaniz sevinirim ayni urunden kullanan varsa yaninda hangi parcalar vardi sizin?:16:

İki tane küçük aparatı olması lazım yanlış bilmiyorsam, biri koltuk süpürme aparatı, diğeri kombine aparat ( ucu fırçalı ).
DC 29 un allergy modelini mi aldınız ? Eğer almadıysanız filtresini değiştirdiğinizde allergy modeli olur.

Burada allergy filtre var, diğer linkte extra aksesuarlar var,

DYSON DC29 YEDEK PARA AKSESUAR APARAT

DYSON ELEKTRKL ARJLI SPRGE APARATLARI AKSESUARLARI

sagol canim. Keske su turbin basligida verselerdi yaninda iyi olurdu ama neyse. ( 180,00 tl olan) . bi tane normal fircali hali ve sert zemin icin baslik var birde sadece sert zemin, iki tanede kucuk aparat vardi aldigimda pakette. evet canim allegy parquet modelini aldim. Simdilik iyi bakalim. Sagol canim. :16:

Ben de Dyson aldım, süpürmesi çok kolay, zorlanıp beliniz ağrımıyor, çünkü halıya yapışmıyor, bu biraz emiş gücü kötü gibi hissettiriyor ama toz haznesini görünce inanıyorsunuz. yeni aldığım halılar hav atıp duruyordu, kaç kez el ile fırçaladım, dyson ile bir kez süpürdüm ve tüm havı nerdeyse topladı, animal pro serisinden aldım, memnunum:))

Bende Dyson almayı düşünüyorum. Allergic modeli aklıma yattı ama yinede kararsızım. Pek çok marka baktım, en uygunu bu gibi geldi.

Umarım kararımda yanılmam, süpürge önemli çünkü.

Çeyizime dyson dc 26 modelden almıştım indirimdeydi...
Çok tereddütte kalmıştım ama kullandıkça iyi ki dyson almışım diyorum her seferinde...
O kadar toz kir çıkıyor ki evi süpürürken hazneyi iki kez boşaltıyorum en az...
Benimkisi küçük model ''city'' olan minik makina..
Hiç toz bırakmıyor,, normalde alerjim var gerçekten öksürmüyorum bile...
Açıkçası dyson 1 numara :46::46::46:

Dyson allergy dc 37 ball aldim dun, deneme amacli kucuk bir haliyi cektim ve o an helal ettim verdigim parayi, cikardigi tozu pisligi gormeden inanamazsiniz.

şu günlerde dyson süpürge alan varmı?.hangi modelini nereden aldı?hangi modelini tavsiye dersiniz.yıllardır bu marka var ama şuanda hangisi iyi ve avantajlı modeli?

Toza falan alerjin varsa alerji serisi al, evcil hayvanin varsa animal serisinden al, bunlar da yolsa hangisi kampanyadaysa ucuzsa onu al:)))

Bende dyson kullaniyorum.
Memnunum cok sükür.
Tavsiye ederim kesinlikle.

Dyson hangi modelini alsam.dc 37 cikmis.toner baslikli olani hangisi.tavsiye edeceginiz modeli soylermisiniz.nereden uygun fiyata aliriz.

Dyson allergy dc 37 ball aldim dun, deneme amacli kucuk bir haliyi cektim ve o an helal ettim verdigim parayi, cikardigi tozu pisligi gormeden inanamazsiniz.
mrb canım.. genel olarak sorayım dedim soru sadece sana değil. aynı modelin cd24 ünü 7 yıl önce aldım. temizliği halı çekişi ve halıyı tutmadan süpürmesi harika özellikler.. lakin benim sıkıntım verdikleri küçücük aparatın koltuk altlarına girse bile temizliği hiç güzel yapmaması. halının kenarındaki boşluğu bile süpürürken çok zorlanıyorum. siz nasıl aşıyorsunuz bu sorunu? topu yüzünden alta giremiyor hiçbir şekilde.. eşim deli oldu tutturdu değiştirelim bunu diye. çift makine kullanıyorum. halılar için dyson kenarlar,dip köşeler için başka bi makine. bu ay ikisi birden bıraktı beni. dyson ı koltuğu çekip arkasını süpürdüm görmeden içine sert bi cisim kaçmış. nereye kaçtığını da bulamıyorum bi türlü.. kaldı yani elimde.. teknik sevise götüreceğim bugün yarın..

Back