Arkadaşlar uzun zaman olmuş konu açılalı ama bundan sonra alacaklar için belki faydası olur bende dyson süpürge almayı düşünüyorum ve çok araştırma yaptım bu araştırma sırasında şikayet var da inceleme yaptım ve rastladığım bir şikayet ile firmanın cevabını paylaşmak istedim.
(5 ay önce aldığım Dyson marka süpürgenin hortum bağlantı parçası hortumdan ayrıldı. Herhangi bir zorlama, çekme olmadığı halde süpürgeyi elime aldığımda ucundaki parça düştü. Süpürgeyi almadan önce satış sonrası hizmette nasıl olduğuna dair yorumlara baktığımda makinaya zaten bir şey olmuyor 15 yıl servise ihtiyaç duymazsınız benzeri yorumlar okuduğumdan satış sonrası hizmetini kendi veren İstanbul Bilişim'den almakta bir sakınca görmemiştim ancak 5 ay içinde teknik servise ihtiyaç duydum ve kesinlikle öyle olmamasına rağmen İstanbul Bilişim bu duruma herhangi bir inceleme yapmadan kullanıcı hatası diyor. İstanbulbilisimden beklenilen bir davranış ancak Dyson kalitesinden bunu beklemezdim.) Bu da firmanın verdiği cevap
(Sayın.......,
Dyson Türkiye Distribütörü olarak İstanbul Bilişim gibi paralel ithalat yoluyla alınan cihazlara yedek parça veya servis hizmeti verememekteyiz.
Konuyla ilgili kendileriyle iletişime geçebilir, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Teşekkür eder, iyi günle dileriz.