- Konu Sahibi Phoenix_em
-
arkadaşlar, dyson dc37 allergy aldım. genel olarak memnunum. ama kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olur mu, çift modlu zemin aparatı var, parkede özellikle yere yapışıyor... yanlış mı kullanıyorum acaba
hala memnunuiyetin devam ediyor mu canım bende dysol almayı düşünüyorum ama gerçekten çok para değer mi acaba?
evet hala memnunum :) aparatı da uyanlış kullanıyormuşum, bu yüzden zorlanmışım, evet gerçekten çok para ama memnun kalırsınız .. hatta daha düşük modelini daha uyguna alabilirsiniz, çok farkları yok, dc29 mesela
cam kırığı çekmiyo diyolar ya doğru mu o acaba canım ya
Cnm memnun kaldigin supurge hangisi? Marka ve modelini yazar misin?Yildirimfatos : 34513369 .!.:Bende bi ton para verip aldim dyson hic memnun kalmadim emis gucunden memnun kalmadim verdigim parayada cok acidim simdi yeni bir supurge aldim ve coooook memnunum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baslik fiyarlarina internetten bakabilirsiniz.. Onlar da pahali arada ki fark cok degilse bence animal alabilirsinizevimde hayvanım var sizce alerji serisinden mi almalıyım animal serisinden mi
alerji serisi alıp animal başlığı al diyorlar ama başlığın ne kadar olduğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?