Elektrikli Süpürgeler Dyson elekktrik süpürgeleri..

bende Dc32 modelini kullanıyorum 3 yıldır,halı süpürme aparatının yanlardaki tutucuları sık sık çıkmaya başlayınca aldığım yere servis için götürdüm,10 gündür cevap yok,evinde süpürülmesi lazım yeni bir süpürge almayı düşünüyorum,fakat marka konusunda karar veremedim,Dysonu bazı dezavantajlarından dolayı almayı düşünmüyorum; bunlar borusunun çok kalın olması, süpürürken yorması, sesli çalışması, forumdaki arkadaşlardan daha kullanışlı süpürge markası bilen var mı ? Şimdiden teşekür ederim.

Bende bi ton para verip aldim dyson hic memnun kalmadim emis gucunden memnun kalmadim verdigim parayada cok acidim simdi yeni bir supurge aldim ve coooook memnunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende cin halilari var bi tanesi 13 metrekare ne yerden kalkiyo ne kimildiyo yilda bir kere temizlige veriyorum uc kisi tasiyo ve acaip toz aliyo hicbir supurgemden bu kadar memnun kalmadim samsung emis gucu 530 watt

bende dyson almayı düşünmeye başladım kızlar şimdiki süpürgemle süpürüyorum sanki tozları çekmiyo gibi 3-4 gün snra tozlar görüyorum evde çalıştığım için sürekli süpüremiyorum evi şöyle bir süpürdüğümde bütün tozları çeksin istiyorum dysonu düşünüyorum ama fiyatı konsunda da kararsızım memnun olnalar hangi modelinden memnun

arkadaşlar, dyson dc37 allergy aldım. genel olarak memnunum. ama kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olur mu, çift modlu zemin aparatı var, parkede özellikle yere yapışıyor... yanlış mı kullanıyorum acaba

hala memnunuiyetin devam ediyor mu canım bende dysol almayı düşünüyorum ama gerçekten çok para değer mi acaba?

hala memnunuiyetin devam ediyor mu canım bende dysol almayı düşünüyorum ama gerçekten çok para değer mi acaba?

evet hala memnunum :) aparatı da uyanlış kullanıyormuşum, bu yüzden zorlanmışım, evet gerçekten çok para ama memnun kalırsınız .. hatta daha düşük modelini daha uyguna alabilirsiniz, çok farkları yok, dc29 mesela

ya kızlar bu evlilik cok zor bi iş valla ya bnd ince fikirli bi insanım herseyi irdelerim bi karar vremedim arnica deyip duruyordu millet simdi bi abimizde philips dedi ama sulu süprge diordum philipsde de toz torbasız var yani cok kullanıslı değil gibi geldi bna tozlar ucusmadan nasıl cope dökülck yani özel tasarım dio ama ??? ne bilim annemin arzum sulu süpürgesi var herseyi içine cekiyorum masallah süper kuzenlerimde de arnica var hep kac senedir kullanıo birsey yok bazıları da 3 sene snr bozulur philips alırsanda daha uzun gider diolar simdi bn ne yapi yaa kafam cok karıstı :)

Sizlere nilfisk süpürgesini tavsiye ederim. Bu marka sadece süpürge üretiyor. Aslında sanayi tipi üretiyor Mekke ve Medine ki supurke modelleri talepten ev içinde çıkarmışlar. Ürünlerin en az garantisi 5 yıl. Servis mükemmel ilgileniyor. Kapıdan alıp kapıya teslim.

Yildirimfatos : 34513369 .!.:
Bende bi ton para verip aldim dyson hic memnun kalmadim emis gucunden memnun kalmadim verdigim parayada cok acidim simdi yeni bir supurge aldim ve coooook memnunum

Cnm memnun kaldigin supurge hangisi? Marka ve modelini yazar misin?

kızlar bnde dyson dc37 allerg modelini aldım bu martta ve o zamandan beri kullanıyorum çok memnunum tavsiye ediyorum herkese emiş gücü çok iyi temizlemesi rahat insanı yormuyor

Ben de bu hafta sonu Philips Maraton serisini almaya gittim. Çok kararlıydım çok araştırdım vs ve almaya karar verdim. Dyson düşünmüştüm ama pahalı diye biraz geri çekildim... Her neyse alışveriş merkezine gidip philips maratona baktık, orada bize denettiler. 2400 w gibi 440 emiş gücündeydi... Ürün max seviyeye getirildiğinde halı üzerinde iğrenç sesler çıkardı ve acayip yapıştı çekemedim yani kollarım ağrıdı falan :) Dedim bu ne zormuş, min seviyeye getirince de o sesler gitmedi nedense. Oradaki bayan neden dyson düşünmediğimi sordu. ben de pahali olduğu için dedim.. indiirm var bi bakın deneyin almak zorunda değilsiniz dedi. Bana orada makineyi 1300 w yani nerdeyse maratona göre yarı yarıya daha az elektrik harcıyor. Emiş gücü de philipse göre daha düşük 290... Fakat bayan aynen şunları aktardı söylüyorum.

" Öncelikle yanlış bir algılama var 2400 w olması ürünün daha iyi çektiğini göstermez, sadece harcadığı enerjiyi gösterir. dyson 1300 w enerji harcar ve daha ekonomiktir. Philips 2 yıl garantilidir ve içindeki hepa filtresi 6 ayda bir değiştirmek gerekiyor. ve 5 yılda buna epey bir para ödüyorsunuz. Fakat dyson 5 yıl garantili ve hiç bi ek masraf ödemezsiniz. her türlü parçayı sağlarlar dedi. Ayrıca diğer süpürgelerin emiş gücü zaten 6 ay içinde 440lardan 280lere kadar düşecek ama dyson asla düşmüyor dedi. yani sadece ilk aylarda yüksek emiş gücünde kullanacaksınız. Ayrıca dikkat ettiyseniz, philips ses çkardı parkeyi çizecek kadar. ama dyson da öyle bir ses duymadınız. ayrıca philipsi çekemediniz iki elle. ama dyson tek elle itip çektiniz rahatlıkla... zaten dysonlar bel sağlığı açısından da ön plana çıkmış bir markadır dedi. Evet ürün olarak biraz pahalı ama değecektir" dedi. Zaten 1700 liralık süpürgeyi indirim dolayısıyla 1300 liraya almış oldum. gerçekten de ben deneyince orada farkı anladım. philips evet güzel ürün ama ben onu orada denemede kullanırken arada farkı çok çok iyi anladım. Zaten psilipse de 1000 lira ödeyecektim yani. ama bu indiirm benim çok çok işime yaradı. Ben 2000 lerden başladığı için fiyatlar düşünmemiştim.

Bir ayrıntı daha vermek istiyorum. Orada dyson süpürgenin hortumunu da bana kıvırdı kıvırdı bana tutturdu kendi karşıma geçti çevirdi çevirdi o hortum oldu düğüm ve ne kırılma ne gerilme hiç bişey olmadı. başka bir süpürgede bunu yapamazsınız. Kıvrıldığı anda o bölgede böyle bi beyazlama renk oluşuyor o iz kalıyor gibi. Yani benim şu an evdeki öyle şahsen. Kırılacak diye endişe ediyorsun o hortumu çok fazla kıvırmamak için dikkat ediyorsun. ama orada kadın resmen parçaladı hortumu.. :) Hiç bişey olmadı

aklıma gelen her seyi yazmaya çalıştım. sorularınız varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım. Bu arada ben çeyiz için aldım ve deneyemedım malum :) ama evlendikten sonra yine yazarım diyelim :)

Ben müşteri hizmetlerine dordum dyson emiş gücü zayıf mı diye
Bana dedikleri şuydu, bir makinanin halıyı tutup kaldırması onun iyi süpürdüğü anlamına gelmiyof..
Aksine iyi süpürge hem iyi çekmeli hem de bel ağrıtmadan süpürge yaptırmalı dediler,..

evimde hayvanım var sizce alerji serisinden mi almalıyım animal serisinden mi
alerji serisi alıp animal başlığı al diyorlar ama başlığın ne kadar olduğunu bilmiyorum

evimde hayvanım var sizce alerji serisinden mi almalıyım animal serisinden mi
alerji serisi alıp animal başlığı al diyorlar ama başlığın ne kadar olduğunu bilmiyorum
Baslik fiyarlarina internetten bakabilirsiniz.. Onlar da pahali arada ki fark cok degilse bence animal alabilirsiniz

benim de dyson DC32 var.Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum.Malzemesi oldukça kaliteli.Toz torbasız olduğu için emiş gücü hiç düşmedi.Hiçbir parçası kırılmadı.Halı süpürüldüğünde yeni gibi duruyor.Son derece memnunum .Kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba kızlar. dyson dc 52 allergy complete ürününü 1 ay oldu alalı. çok memnun kaldım. emiş gücü ve özellikleri çok iyi.10 yıl motor garantisi var. aldığım yer şu an kampanya yapmış inceleyebilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…