- Konu Sahibi Phoenix_em
-
Ben de eve aldım getirdim bi deneyeyim dedim hatta ilk başta hayalkırıklığı bile yaşadım bu mu emiş gücü dedikleri diye
Sonradan bi baktım filtre dünyanın tozu dolu
Süpürmek çook rahat hiç zorlanmıyo insan ben bi de city olan modeli aldım dc 26 küçücük oyuncak gibi
Danışma hattına sordum bu halılara falan yapışmıyo emiş gücü nasıl diye
Bana orda dedikleri aynen şuydu..
Genelde bayanlar halıya yapıştı zor süpürdüm diye algılıyorlar ama aslında süpürgenin iyi olanı kolay süpürüp iyi süpürendir filtresi dolandır dediler...Daha zor olanı belinize zarar sadece dediler..
Bilginize hanımlar
İki tane küçük aparatı olması lazım yanlış bilmiyorsam, biri koltuk süpürme aparatı, diğeri kombine aparat ( ucu fırçalı ).
DC 29 un allergy modelini mi aldınız ? Eğer almadıysanız filtresini değiştirdiğinizde allergy modeli olur.
Burada allergy filtre var, diğer linkte extra aksesuarlar var,
DYSON DC29 YEDEK PARA AKSESUAR APARAT
DYSON ELEKTRKL ARJLI SPRGE APARATLARI AKSESUARLARI
Önerim netToza falan alerjin varsa alerji serisi al, evcil hayvanin varsa animal serisinden al, bunlar da yolsa hangisi kampanyadaysa ucuzsa onu al:)))
mrb canım.. genel olarak sorayım dedim soru sadece sana değil. aynı modelin cd24 ünü 7 yıl önce aldım. temizliği halı çekişi ve halıyı tutmadan süpürmesi harika özellikler.. lakin benim sıkıntım verdikleri küçücük aparatın koltuk altlarına girse bile temizliği hiç güzel yapmaması. halının kenarındaki boşluğu bile süpürürken çok zorlanıyorum. siz nasıl aşıyorsunuz bu sorunu? topu yüzünden alta giremiyor hiçbir şekilde.. eşim deli oldu tutturdu değiştirelim bunu diye. çift makine kullanıyorum. halılar için dyson kenarlar,dip köşeler için başka bi makine. bu ay ikisi birden bıraktı beni. dyson ı koltuğu çekip arkasını süpürdüm görmeden içine sert bi cisim kaçmış. nereye kaçtığını da bulamıyorum bi türlü.. kaldı yani elimde.. teknik sevise götüreceğim bugün yarın..Dyson allergy dc 37 ball aldim dun, deneme amacli kucuk bir haliyi cektim ve o an helal ettim verdigim parayi, cikardigi tozu pisligi gormeden inanamazsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?