- 23 Mayıs 2014
- 26
- 4
Selam canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun bana da 2 sene önce doğumdan sonra DVT teşhisi konuldu ve gerçekten çok zorlu bir süreçti .valla benim daha yeni düzeldi bacağım yani iyileşme süreci biraz uzun sürüyor öncelikle kendini buna hazırla ama sakın moralini bozma bende ilk başlarda çok zorlanmıştım hiç yürüyemiyordum ama zamanla yavaş yavaş pıhtılar eridikçe yürümem de düzeldi ağrılarım azaldı. muhtemelen varis çorabıda giyiyorsundur. bende iki sene boyunca giydim daha yeni çıkardım çorabı. Ben ilk başlarda sadece i ğne kullandım daha sonra coumadine başladım bi iki sene coumadin içtim. şuanda coraspin kullanıyorum ve en önemlisi de genetik testler mutlaka yaptır benim genetik çıktı canım. Diğer soruna gelince de hamilelik dönemi bildiğim kadarıyla iğne kullanman şart ama şuan bacağın tam düzelmeden düşünme bence.
Allah razı olsun canım cevabın için çok teşekkür ederim. Daha yeni düzeldi demişsin ya komple geçti mi ağrıların? Varis çorabı da kullanıyorum doktor onayıyla mı çıkardın çorapları?
Çocuk düşünmüyoruz en az bir sene daha canım ama hani bu hastalık geçici mi bilmediğim için o yüzden sordum. Ağrılar tamamen geçiyo mu peki? Bide genetikse sebep tekrarlar mıymış? Yoksa düzenli ilaca devam etmek önlüyo mu hastalığı? Çok soru sordum ama hakkını helal et tatlım