ooooooo süpermiş ya çok şanslısın.bekliyorum canım sonuçlarını inşallah memnun kalırsın
benim cildim saçım karma yağlı arası bişey,ama uçlar açtırmak balyaj falan derken kuru kuru oldu,samanımsı yani..
şampuanını kullanamam, yağlandırır..
sıvı saç kremini diplere değdirmeden,uçlaradenerim..
evde 2 tane başka sıvı saç kremi var.2-3 tane de normal krem..
adam banyoya giremiyor benim şampuanlardan kremlerden..
benim cildim saçım karma yağlı arası bişey,ama uçlar açtırmak balyaj falan derken kuru kuru oldu,samanımsı yani..
şampuanını kullanamam, yağlandırır..
sıvı saç kremini diplere değdirmeden,uçlaradenerim..
evde 2 tane başka sıvı saç kremi var.2-3 tane de normal krem..
adam banyoya giremiyor benim şampuanlardan kremlerden..
İyi ki bu ürünü tavsiye etmişsin canım çoooook teşekkür ederim.Doğruyu söylemek gerekirse bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.İyi ki alıp kullanmışım.Duştan çıkınca sıvı saç kremini sürmeden bile fark belli oldu,kremi de kullanınca annem hemen farketti.Bugün hava fırtınalı olmasına rağmen saçlarım kabarmadı,elektriklenme olmadı,şekli bozulmadı lülelerim hala güzelll ve miss gibi kokuyor şuan da.Eskiden kardeşim hep derdi ablaa senin saçına ne olmuş diye o derece de kabarıyordu şekli bozuluyordu.Şimdi çok memnunum.Canım aşkım bile farketti saçlarına ne yaptın parlak duruyor,misss gibi de kokuyor deyip deyip öptü saçlarımıBir daha ki sefere de düzleştireceğim saçlarımı o zaman da memnun kalırım inşallah.Gerçi benim saçım düz fön tutmuyor hiç kabarıyor hemen.Ama bu ürün sayesinde düz fönü de rahat kullanacağım gibi gözüküyor.Bugün hava bozuk olmasaydı maşa yerine düzleştirecektim ama bu fırtınada lahana kafa gibi olurum korkusundan yapamadım Kabarık saçlarımı yatıştırdığına göre düz de olur diye düşünüyorum.Tekrar teşekkürler canım tavsiyen için burada paylaştığın için...Umarım bu şekilde memnuniyetim sürer.Hazır kampanyadayken stok yapacağım.Senin memnuniyetin nasıl devam mı?Sıvı saç kremini direk saçına mı sıkıyorsun?Ben ilk başta saçıma sıktım sonra sürekli aynı yerlere gelmesin diye avucuma sıkıp parmaklarımla tarar gibi yaptım,diplerine sürmedim.Sen nasıl kullanıyorsun peki?Elime sıkmama rağmen ne elim yapış yapış oldu ne de saçım.Bu da iyi yönlerinden bir tanesi tabi =)) Senin dediğin gibi parfümmm gibi kokuyor çok hoşş :))
Demek düzleştirince bile harika oldu ne güzelll.Saçlarımı dalgalı kullanıyorum çünkü düz fön tutmuyor hevesimde var 1 kere bile olsa düz olsun diye saçım.Bende en kısa zamanda deneyeceğim düz fönü.İyi sonuç alacağımı düşünüyorum.Yalnız ben kuruması için kendi haline bırakamıyorum pek hasta olacağım diye ensem üşüyor.O yüzden kurutuyorum ama kalın fön fırçasıyla o zaman da iyi oluyor.
eskiden dalgalı saçlarıma herkes hayran kalırdı tabi zamanla değişiyo herşey gibi onlarda.duş sonrası kabarma mı dersiniz,yeni çıkan saçların elektrik çarpmış gibi kafamın üzerinde dikilmeleri mi dersiniz yani anlayacağınız bunları görmemek için ya düzleştiriyodum yada jöle vs şekillendiriciler tabi saçlar bir güzel mahvoldu uçlar yandı falan neyse geçenlerde markette dolanırken baktım gliss satın relax sıvı saç kremi(kuru,asi ve zor şekillenen saçlar için) ve satın relax şampuan.hadi alayım dedim nasılsa deneme tahtasına döndük.ve yemin ederim sonuç harikaaaaa.kızlar marka reklamı yapmaktan hoşlanmıyorum ama çözüm buldum aynada kendime bakınca ağlayasım geldi kendimi doğal olarak görebilmek çok güzeldi.(düz saçlı halim farklı gelirdi hep)etrafımdakiler bile farketti şiddetle tavsiye ederim dökülmemde azaldı sanki.nasıl uyguladığımı da anlatıcam merak edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?