• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Düzleştiriciye elveda,dalgalı saçlarıma kavuştum sonunda!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence doğal dalgalı saçlar çok fazla düzleştirme işlemi yapmamalı çnkü saçın kimyası boozuluyor. ben bir süredir düzleştirmiyorum dalgası formu falan çok yerinde. düzleştirip düzleştirip saçımızın güzelliğini bozmayalım kızlar.

eskiden dalgalı saçlarıma herkes hayran kalırdı tabi zamanla değişiyo herşey gibi onlarda.duş sonrası kabarma mı dersiniz,yeni çıkan saçların elektrik çarpmış gibi kafamın üzerinde dikilmeleri mi dersiniz yani anlayacağınız bunları görmemek için ya düzleştiriyodum yada jöle vs şekillendiriciler tabi saçlar bir güzel mahvoldu uçlar yandı falan neyse geçenlerde markette dolanırken baktım gliss satın relax sıvı saç kremi(kuru,asi ve zor şekillenen saçlar için) ve satın relax şampuan.hadi alayım dedim nasılsa deneme tahtasına döndük.ve yemin ederim sonuç harikaaaaa.kızlar marka reklamı yapmaktan hoşlanmıyorum ama çözüm buldum aynada kendime bakınca ağlayasım geldi kendimi doğal olarak görebilmek çok güzeldi.(düz saçlı halim farklı gelirdi hep)etrafımdakiler bile farketti şiddetle tavsiye ederim dökülmemde azaldı sanki.nasıl uyguladığımı da anlatıcam merak edin :40:

oha ben de hep düzleştirici kullanıyorum ve usandım bunu kesinlikle deneyeceğim gliss kullanıyorum şampuan olarak kremini de aliyim inşalllah işe yaraaaar :52::52::52:

gliss pembe seriis dimi sıvı saç kremi olan bugün alıyorummm ve yarın sonucu yazacağımmmm burdan hadi bakalımmm inşşş canım yaa.
:39:

ben siyahından kullanıyorum şampuan ve serumunu kokusu pek güzel değil ama özellikle serumla tarayıp kendi halinde kurumaya bıraktığımda süper oluyorlar. normalde kabarık ve her biri kendi havasında takılan saçlarıma fönü tercih ederdim ama glissle nahsettiğim gibi kuruttuktan sonra öyle güzel oluyorlar ki toplamaya bile kıyamıyorum

Memnun kaldığınıza çok sevindim.duzlestirici nereye kadar artik cok guzel bi seri herkese tekrardan tavsiye ederim kızlar

Şimdi kızlar siz bu ürünü kullanıp köpük falan sürmüyorsunuz ve saçlarınız parlak ve dalgalı oluyor ha elektriklenmeden.
Jöle, köpük kullanmak istemiyorum doğal görünsün ama kabarmasın istiyorum. Öyle mi olacak?:21:

Gittim markette kırmızı glissi görünce yapışıp aldım acelem de vardı okumadım üzerini :(
Color protect almışım :19: Hay kafama.

eskiden dalgalı saçlarıma herkes hayran kalırdı tabi zamanla değişiyo herşey gibi onlarda.duş sonrası kabarma mı dersiniz,yeni çıkan saçların elektrik çarpmış gibi kafamın üzerinde dikilmeleri mi dersiniz yani anlayacağınız bunları görmemek için ya düzleştiriyodum yada jöle vs şekillendiriciler tabi saçlar bir güzel mahvoldu uçlar yandı falan neyse geçenlerde markette dolanırken baktım gliss satın relax sıvı saç kremi(kuru,asi ve zor şekillenen saçlar için) ve satın relax şampuan.hadi alayım dedim nasılsa deneme tahtasına döndük.ve yemin ederim sonuç harikaaaaa.kızlar marka reklamı yapmaktan hoşlanmıyorum ama çözüm buldum aynada kendime bakınca ağlayasım geldi kendimi doğal olarak görebilmek çok güzeldi.(düz saçlı halim farklı gelirdi hep)etrafımdakiler bile farketti şiddetle tavsiye ederim dökülmemde azaldı sanki.nasıl uyguladığımı da anlatıcam merak edin :40:

merhaba canım umarım ben de de işe yarar ,dalgalı bi şaçlarım var kıvırcığa yakın ama çok kıvırcık değil ,uzun ,herkes saçlarıma bayılır ben de seviyorum ama bi kere hergün yıkamam lazım güzel görünmesi için bi de jöle kullanmak zorundayım çok elektirkleniyo ve ben jöle kullanmaktan nefret ediyorum ,inşallah ben de alıcam ve jöle kullanmaktan kurtulucam sonucu yazarım ben de merak ediyorum vala ...

ben de pek etkili olmadı burada görüp denemeye başladım ama saçlarım kepeğe yatkın olduğu için kepeklenme yaptı. Dalgalarımda da pek işe yaramadı. kişiden kişiye değişiyor tabi. Ben çözümü taft cashmere köpük de buldum.

Allah Allah ya ..yorumları okudum..ben de alayım bariiiiiii

benim saçlarım aşırı kıvırcık değil....dalgalı..
ama aşırı kabarıyor..kuaförler 3-4 kişilik saçım olduğunu söylüyor..salamıyorum..çünkü bir kaç dakka içinide kabarıyor..evden çıkarken iyi olan saçlarım dışarıda az rüzgar görünce uçuşup kabarıyor..bana bakanlar gülüşüyor...ben de saçlarımı hep toplarım ..at kuyruk, topuz ya da saç örgüsü ...

ben de saçlarını salan ...ahenkle dans ettiren hanımları görünce bayağı bir bozuluyordum yani..keske benim de az saçım olsa,keşke benim de kabarmayan saçım olsaydı diye.

simdi bu yazıyı okudum..ve ben de alacağım bu sampuandan..saç spreyini de almalımıyım sizce ..durulanmadığı için sakıncalı mıdır ?

Ne zamandır yazıcam bi türlü vakit bulamadım ,ben de aldım senin tavsiyenle gerçekten krem saçı hemen açıyor şampuanı da kremi de kullanıyorum ne zamandır ,ama banyodan sonra sürülen sıvı saç kremi istediğim etkiyi vermedi maalesef,yani senin bahsettiğin gibi olmadı ,saçtan saça değişiyor işte ,ben banyodan sonra taft ın ıslak jölesini kullanıyorum o güzel gösteriyor saçlarımı ama keşke hiç jöle kullanmasaydım neyse yine de Gliss güzel gerçekten ve kokusu da harika :)
maskesini aldım onu kullanıcam bakalım

arkadaşım bunun rengi kırmızı mı senin tavsiyene uyarak gittim kırmızı vardı ve boyalı saçlar için diyordu. bende boya yok acaba nasıl etkisi olur.
tavsiyen için de teşekkür ederim

ben cevap vereyim kırmızı değil rengi ,şarabi derler ya ondan, zaten üzerinde satin relax yazacak yanlış almışsın boya da yokmuş ,kullanmadıysan değiştir bence ...

Benim de saçlarım dalgalı ama sanki düzleştirmekten kayboldu dalgaları artık :( acaba bu ürün işe yarar mı? çünkü gerçekten artık doğal saçlarımı kullanmak düzleştiriciyle saçlarıma zarar vermemek istiyorum...

Back