• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Düzleştiriciye elveda,dalgalı saçlarıma kavuştum sonunda!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saclari dalgali/kivircik olup da sürekli düzlestirenlere cok kiziyorum. :19:
Iki arkadasim var; saclari gür, dalgali, upuzun. Ama hic üsenmiyorlar her banyodan sonra o güzelim saclarini öldürüyorlar. Neyseki artik biraktilar dogal hallerine. Iyice uzadigi icin de uysallasti saclari zaten. Bir banyo sonrasi krem yetiyor.
Tipi, rengi ne olursa olsun insanin dogal saclari gibisi var mi ya.. En iyisi sac tipimize uygun kesimi ve sac ürünlerini belirleyip dogal saclarimizi kullanmak.
Bu arada ben de benzer tipte saca sahipim. Dalgali-kivircik arasi, asi, kabarik. Benim banyodan sonra sekil verme yöntemim söyle;
Önlerim kivircik oldugu icin düzlestiriyorum. Kahküllerimden kulak önüne kadar olan kismin sadece diplerini düzlestiriyorum ki düzgün görünsün.
Saclarimin tümüne dipler haric elidor 7/24 tarzi kremlerden bolca sürüyorum. Saclarim cok kuru oldugu icin hemen emiyor. Daha sonra ikiye ayirip sIkIca örüyorum. Sabah kalktigimda ya da bir kac saat sonra actigimda saclarimin harika dalgalari oluyor ve cok güzel parliyor. Elimle biraz dagidip, istedigim sekilde tokalayip veya sac bandi takip cikiyorum.
Tabi su an bu sekli verecek uzunlukta saclarim yok. :50: Kisa ve yanik saclara sahibim, sadece topluyorum ya da düzlestiriyorum...

ooooooo süpermiş ya çok şanslısın.bekliyorum canım sonuçlarını inşallah memnun kalırsın :34:

İyi ki bu ürünü tavsiye etmişsin canım çoooook teşekkür ederim.Doğruyu söylemek gerekirse bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.İyi ki alıp kullanmışım.Duştan çıkınca sıvı saç kremini sürmeden bile fark belli oldu,kremi de kullanınca annem hemen farketti.Bugün hava fırtınalı olmasına rağmen saçlarım kabarmadı,elektriklenme olmadı,şekli bozulmadı lülelerim hala güzelll ve miss gibi kokuyor şuan da.Eskiden kardeşim hep derdi ablaa senin saçına ne olmuş diye o derece de kabarıyordu şekli bozuluyordu.Şimdi çok memnunum.Canım aşkım bile farketti saçlarına ne yaptın parlak duruyor,misss gibi de kokuyor deyip deyip öptü saçlarımı :17: Bir daha ki sefere de düzleştireceğim saçlarımı o zaman da memnun kalırım inşallah.Gerçi benim saçım düz fön tutmuyor hiç kabarıyor hemen.Ama bu ürün sayesinde düz fönü de rahat kullanacağım gibi gözüküyor.Bugün hava bozuk olmasaydı maşa yerine düzleştirecektim ama bu fırtınada lahana kafa gibi olurum korkusundan yapamadım :50: Kabarık saçlarımı yatıştırdığına göre düz de olur diye düşünüyorum.Tekrar teşekkürler canım tavsiyen için burada paylaştığın için...Umarım bu şekilde memnuniyetim sürer.Hazır kampanyadayken stok yapacağım.Senin memnuniyetin nasıl devam mı?Sıvı saç kremini direk saçına mı sıkıyorsun?Ben ilk başta saçıma sıktım sonra sürekli aynı yerlere gelmesin diye avucuma sıkıp parmaklarımla tarar gibi yaptım,diplerine sürmedim.Sen nasıl kullanıyorsun peki?Elime sıkmama rağmen ne elim yapış yapış oldu ne de saçım.Bu da iyi yönlerinden bir tanesi tabi =)) Senin dediğin gibi parfümmm gibi kokuyor çok hoşş :))

benim cildim saçım karma yağlı arası bişey,ama uçlar açtırmak balyaj falan derken kuru kuru oldu,samanımsı yani..
şampuanını kullanamam, yağlandırır..
sıvı saç kremini diplere değdirmeden,uçlaradenerim..:31:
evde 2 tane başka sıvı saç kremi var.2-3 tane de normal krem..
adam banyoya giremiyor benim şampuanlardan kremlerden..:35:

eeeeeeee gülü seven dikenine katlansın canım.uçlardan devam :31:

benim cildim saçım karma yağlı arası bişey,ama uçlar açtırmak balyaj falan derken kuru kuru oldu,samanımsı yani..
şampuanını kullanamam, yağlandırır..
sıvı saç kremini diplere değdirmeden,uçlaradenerim..:31:
evde 2 tane başka sıvı saç kremi var.2-3 tane de normal krem..
adam banyoya giremiyor benim şampuanlardan kremlerden..:35:

güzel olmak kolay değil canım katlansın tabi :)

Son düzenleme:
İyi ki bu ürünü tavsiye etmişsin canım çoooook teşekkür ederim.Doğruyu söylemek gerekirse bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.İyi ki alıp kullanmışım.Duştan çıkınca sıvı saç kremini sürmeden bile fark belli oldu,kremi de kullanınca annem hemen farketti.Bugün hava fırtınalı olmasına rağmen saçlarım kabarmadı,elektriklenme olmadı,şekli bozulmadı lülelerim hala güzelll ve miss gibi kokuyor şuan da.Eskiden kardeşim hep derdi ablaa senin saçına ne olmuş diye o derece de kabarıyordu şekli bozuluyordu.Şimdi çok memnunum.Canım aşkım bile farketti saçlarına ne yaptın parlak duruyor,misss gibi de kokuyor deyip deyip öptü saçlarımı :17: Bir daha ki sefere de düzleştireceğim saçlarımı o zaman da memnun kalırım inşallah.Gerçi benim saçım düz fön tutmuyor hiç kabarıyor hemen.Ama bu ürün sayesinde düz fönü de rahat kullanacağım gibi gözüküyor.Bugün hava bozuk olmasaydı maşa yerine düzleştirecektim ama bu fırtınada lahana kafa gibi olurum korkusundan yapamadım :50: Kabarık saçlarımı yatıştırdığına göre düz de olur diye düşünüyorum.Tekrar teşekkürler canım tavsiyen için burada paylaştığın için...Umarım bu şekilde memnuniyetim sürer.Hazır kampanyadayken stok yapacağım.Senin memnuniyetin nasıl devam mı?Sıvı saç kremini direk saçına mı sıkıyorsun?Ben ilk başta saçıma sıktım sonra sürekli aynı yerlere gelmesin diye avucuma sıkıp parmaklarımla tarar gibi yaptım,diplerine sürmedim.Sen nasıl kullanıyorsun peki?Elime sıkmama rağmen ne elim yapış yapış oldu ne de saçım.Bu da iyi yönlerinden bir tanesi tabi =)) Senin dediğin gibi parfümmm gibi kokuyor çok hoşş :))

woooowwwwwww çok mutlu oldum canım yyaaaaaa :32: ben hala memnunum canım merak etme.benim saçlarda tavus kuşu gibi kabarırdı aynaya bakamazdım ayyyyyy.valla memnun kalmasam asla tavsiye etmezdim.bende stok yaptım sen kampanyada diyince :) canım ben duştan çıkınca havlu ile sarıyorum 15 dk sonra tarayıp direkt sıkıyorum uçlarınada ayrıca sıkıyorum sonra tekrar tarayıp kurumaya bırakıyorum :8: zaten tarayınca her yerine eşit dağılıyo saçın kokusuda cabası.geçen nöbetlerden 2 -3 gün duş alamadım hala mis gibi kokuyodu :46: valla işe yaradığına çok sevindim ben bırakmamayı düşünüyorum canım.kepek ve dökülme problemi için bi sürü şampuan kullandım bu o özellikleri taşımadığı halde işe yaradı dökülme inanılmaz azaldı.he birde ben geçen resmi bi toplantıya katılmak zorunda kaldım ve düzleştirdim saçlarımı haftalardır ilk kez :) sonuç harika saçlarıma parlatıcı sıkmış gibi pırıl pırıl ve hacimliydi.kendimi ve saçlarımı tanıyamıyorum :34: canım merak ettiğin şeyler varsa sor mutlaka .gerçkten çok mutlu oldum

tabi benim nişanlımda hemen farketmişti demekki adamların hoşuna gitti baya ama harika yaaaaaaaaaa hakkaten kokusu :31:

Demek düzleştirince bile harika oldu ne güzelll.Saçlarımı dalgalı kullanıyorum çünkü düz fön tutmuyor hevesimde var 1 kere bile olsa düz olsun diye saçım.Bende en kısa zamanda deneyeceğim düz fönü.İyi sonuç alacağımı düşünüyorum.Yalnız ben kuruması için kendi haline bırakamıyorum pek hasta olacağım diye ensem üşüyor.O yüzden kurutuyorum ama kalın fön fırçasıyla o zaman da iyi oluyor.

Demek düzleştirince bile harika oldu ne güzelll.Saçlarımı dalgalı kullanıyorum çünkü düz fön tutmuyor hevesimde var 1 kere bile olsa düz olsun diye saçım.Bende en kısa zamanda deneyeceğim düz fönü.İyi sonuç alacağımı düşünüyorum.Yalnız ben kuruması için kendi haline bırakamıyorum pek hasta olacağım diye ensem üşüyor.O yüzden kurutuyorum ama kalın fön fırçasıyla o zaman da iyi oluyor.

aman canım hasta olsam ben olurdum şimdiye.buluttan nem kaparım ben :) birde benim dediğim gibi dene hava sıcak olunca korkma olmazsın hasta.fön fırçasıyla da bi deneyelim bakalım :) :16:

bende deniycem çok merak ettim aslında marketlerde falan çok görüyordum ama hiç denemeiştim inşallah sonuç olumlu olur yazıcam sizede

bende deneyeceğim en kısa zamanda inş. işe yarar kızlar :)

sonunda aldım :)) henüz yıkamadım ama merakımdan sıvı saç kremını kullandım fark var mı tam bilemıyorum şuan ama yrn tam anlamıyla kullanacağım inş.:) kokusu çok güzelmiş gerçekten mis gibi kokuyor saçlarım :D

ben de kuladım bu ürünü süper bi seri,hepsini aldım...elseve den daha güzel...:45:

bende dün yazıyı okudum canım gittim aldım dün kullandım ilk günü bakalım saçım yumuşacık oluyo kokusuda güzel daha kolay taranıyo inşaalah daha ii sonuclar alırız

eskiden dalgalı saçlarıma herkes hayran kalırdı tabi zamanla değişiyo herşey gibi onlarda.duş sonrası kabarma mı dersiniz,yeni çıkan saçların elektrik çarpmış gibi kafamın üzerinde dikilmeleri mi dersiniz yani anlayacağınız bunları görmemek için ya düzleştiriyodum yada jöle vs şekillendiriciler tabi saçlar bir güzel mahvoldu uçlar yandı falan neyse geçenlerde markette dolanırken baktım gliss satın relax sıvı saç kremi(kuru,asi ve zor şekillenen saçlar için) ve satın relax şampuan.hadi alayım dedim nasılsa deneme tahtasına döndük.ve yemin ederim sonuç harikaaaaa.kızlar marka reklamı yapmaktan hoşlanmıyorum ama çözüm buldum aynada kendime bakınca ağlayasım geldi kendimi doğal olarak görebilmek çok güzeldi.(düz saçlı halim farklı gelirdi hep)etrafımdakiler bile farketti şiddetle tavsiye ederim dökülmemde azaldı sanki.nasıl uyguladığımı da anlatıcam merak edin :40:

sevindim canım senin adına:') benimde saçlar dalgalı ve bu zamana kadar ne maşa ne düzleştirici kullanmadım kendime(özel günler hariç:)bizim gibi arkadaşlara tavsiyem köpük kullanmak olur doğal görünmek gibisi yok kanımca..;))

Bu başlığı okuduktan sonra gidip almıştım sıvı sac kremini yaklaşık bir ay oldu. cok memnunum özellikle final haftası sacimla uğraşma derdinden kurtardınız cok teşekkür ederim :)

LATHINNAA teşekkürler senin tavsiyen ile şampuan ve durulanmayan kremini aldım çok memnun kaldım... 3 gün boyunca tüy gibi hafif, yumuşacık, kolay taranan ve ışıl ışıl saçlarım oldu.. ince telli gür ve dalgalı gibi kabarıklığından şekli belli olmayan saç tipim var...

Back