Saçlarınızı çabuk yağlandırıyor mu peki?Nasıl uyguladığınızı yazarsanız çok sevinirim.Merak ettim.Ayrıca bu ürünü şampuan ve devam ürünleri şeklinde mi kullanmak gerekiyor?Sadece kremi kullansam faydası olur mu acaba?Şampuanımı değiştiremiyorum çünkü hemen kepeklenme yapıyor değiştirince.Head & Shoulders kullanıyorum bir tek bu şampuan yarıyor saçlarıma.Onca şampuan denememden sonra..O yüzden soruyorum tek bir ürünü kullansam bu kuruluk geçer mi diye?Çok soru sordum galiba kusura bakmayınŞimdiden teşekkürler...
cildim karma/normal olduğu için 2-3 gün hiç yağlanmaz.gliss yağlandırmadı ve kepek oluşmadı.ben tesadüf eseri gördüm bu ürünleri ve ilk kullanımda sonuç aldım.yani saç kremi tek başına nasıl etki gösterir bilemem ama faydası olur desem denemedim yanlış bilgilendirmek istemem.kuruluğu geçirdiği kesin parlatması ve kokusu da cabası. canım yardımcı olabildiysem ne mutlu ama şampuan ve devam ürünü olarak kullanılırsa daha iyi olur.bu şampuanda keratinde var yani saçı yapılandırıyo ben 2 haftaya yakın kullanıyorum kesin sonuç görmeden yazmadım buraya kırıklarıma da iyi geliyo sanki
Teşekkür ederim.Sitelerine baktım birkaç çeşit var.Hangisini alsam diye düşünüyorum.Karar veremedim henüz.Ben genelde dalgalı kullanıyorum saçlarımı,çünkü düz fön tutmuyor saçımı hemen uçları dalganıyor.O zaman devam ürünü şeklinde kullanayım,deneyelim bakalım.Denemekle birşey kaybetmemPeki şampuanlayıp duruladıktan sonra kremi nasıl uyguluyorsun?Islak saça mı,kuru saça mı?Durulamaya gerek kalıyor mu?[/
ben saçlarımı yıkayıp 15 dk falan havlu ile tutuyorum daha sonra nemli saça uygulayıp kurumaya bırakıyorum.nemli saçla yatarsan hem hasta olursun hemde çok iyi olmuyo malesef mutlaka kurusun kendi halinde.bencede hiç birşey kaybetmezsin canım memnun kalırsan sonuçlarını bilmek isterim :) bence satın relax en iyisi
Teşekkür ederim.Sitelerine baktım birkaç çeşit var.Hangisini alsam diye düşünüyorum.Karar veremedim henüz.Ben genelde dalgalı kullanıyorum saçlarımı,çünkü düz fön tutmuyor saçımı hemen uçları dalganıyor.O zaman devam ürünü şeklinde kullanayım,deneyelim bakalım.Denemekle birşey kaybetmemPeki şampuanlayıp duruladıktan sonra kremi nasıl uyguluyorsun?Islak saça mı,kuru saça mı?Durulamaya gerek kalıyor mu?[/
ben saçlarımı yıkayıp 15 dk falan havlu ile tutuyorum daha sonra nemli saça uygulayıp kurumaya bırakıyorum.nemli saçla yatarsan hem hasta olursun hemde çok iyi olmuyo malesef mutlaka kurusun kendi halinde.bencede hiç birşey kaybetmezsin canım memnun kalırsan sonuçlarını bilmek isterim :) bence satın relax en iyisi
Alırsam ve memnun kalırsam mutlaka yazarım teşekkürler
Bendede elektriklenme var uyuz oluyorum bunu denicem, cok tesekkurler tavsiyen icin
Bugün gidip aldım.Üstelik ikisini tek ambalaj yapmışlar kampanyadaydı :)) Kullanınca sonucunu yazacağım mutlaka.
düz saçlarada işe yarıyor mu acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?