Saç Şekillendiriciler Düzleştirici ve ütü olmadan saçımı nasıl düzleştirebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qisil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kremler ne kadar işe yarıyor ki
saç düzleştiricilerin verdiği dümdüz ve tel tel görüntüyü vermez
düzleştirici yapınca tiril tiril oluyo saçlarım çok seviyorum o görüntüyü(fön bile vermiyo bu görüntüyü)
düzleştirici ve fönden başka bişey bilmiyorum canım
ama bazı arkadaşlar annesi maddiyattan alamadığından değil demiş, biz de biliyoruz maddiyattan olmadığını ben de 18 yaşındayım anneme çok ısrar ederek aldırdım çok uyardı beni saçların yıpranır diye
ama o kadar çok istedim ki..tüm okul dönemi boyunca yaptım hem de her gün.kuaförüm saçların ne kadar incelmiş haftada 1 kere yapmalısın dedi
okul kapandığından beri yapmıyorum maşa,düzleştirici,fön..yağlarla bakım yapıyorum ancak kendine geldi saçlarım
açık bırakarak kullanabiliyorum
düzleştiriciye o kdr alışmış ki başka şekil almıyo salarak kullanamıyodum.son 1 haftadır açık bırakarak kullanabiliyorum işte..
ama okul açılınca yine başlıcam düzleştirmeye biliyorum ben kendimi aaah aah akıllanmıcam
şimdi ben ne kdr saça çok zarar verdiğini söylesem de heves işte yine de almak isteyecektir
eğer annen almıyorsa bence de kendin al,aldığın şeyi çöpe atmaya kıyamaz bence
sevgiler..

bnm saça fön bile dayanmıyo ya..düzleştirici hiç dayanmaz hele kremlerde etki etmiyo diyosanızz mafoldumben

şekerciiiim en yakın arkadaşlerindeen doğumgünü hediyesi olarak iste:) eeee hediye buu kim ne diyebilir:dance::dance:

size yeptıım bişei öneriim.ben de işe yaradı tabi ki dümdüz fönlü gibi olmuo ama en azından saclar yanmıo ve idare edio.saclerı ıslakken fön makinesinin kocaman difüzör baslıı ile saclarınızı tarar gibi fönleyin.sacları asaı dooru sallandırın :) sonra da difüzör baslıgını tarar gibi sacta asagı yukarı hareket ettirin.saclar baya düzleşio.sonrada krem yada briyantin tamamdır ööle bi halde resmimi bulursam koyayım da sizlere fikir olsun kıslar okey

walla bende haftada 1 ya da 2 defa düzleştirici kullanıyom..bazen de fön..ama bu elidorun 7 /24 kremide fena deil ...düzleştirmeden önce cok az sürdümmü tam istedigim gibi dümdüzz..kötü örnek olmak istemem ama gizlice al kim nerden bicekkii..ama kullanımı abartma ok..haftada 1defa yap zararı olmaz inş..

cnmcım bnm kurutma makinemin difüzörüsü yok:bbo:başka yerlerde satılıyomukii

malesf satılmıo difüzör baslıı baska yerlerde yani ben öle biliom .

duştan sonra saçlarını kuruturken tarakla tararsan süper düzleşir yerimseniben
ama saçların normalde nasıl onada bağlı. yani çok kıvırcıksa bu yöntem işe yaramaz, dalgalı saçların varsa bu yöntemi deneyebilirsinsüprizzzzz

arkadaslar bu sac düzlestiricisini kullanirken sac kremi sürersek bi zarari olmaz dimi ....bide su kremlerin her saca göre ayri bi cesidimi oluo yoksa tek bir cesitmi yeni kullanmaya baslicam da bi bilgim yok bu konularda....yardim edeerseniz sevinirim:teselli:

evet cnm bende sana katılıyorum çünkü kendimden biliyorum param vardı küçükken hep biriktirirdim bişey almak istediğimde bazen almazlardı bende kızardım benim param falan diye çocukluk işte belki annesi saçlarının sağlığını istiyor yoksa para nedir ki her bütçeye göre bi ürün bulunur yerimseniben

bişi sorcam bu kremleri nerden alabilirim yani nerlerde satılır biri bana yardımcı olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…