• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düzleştirici ve ütü olmadan saçımı nasıl düzleştirebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qisil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ütü saçları çatal çatal yapıyo çalı gibi kalıyo sonra uçlarıı

yanık yanık çok sık yapma derim mesala haftada bir hatta 2 haftada bir düzleştiricinin uygun fiyatlarıda

var annen almıyosa biriktir para kendin alsan çünkü düzleştirici ütüye nazaran daha az zzarar verir saçına....

canım saçlarını yıkadıktan sonra saçlarına ıslakken durulanmayan bakım kremi uygula diplere sürme. krem 7/24 düz olanı tercih edebilirsin.sonra fircayla iyice tara. kurutmaya başla kuruturken sürekli fırcala saçlarını ve hiç nemli bırakma. tamanem kuruduktan sonrada saçlarını öne dogru tarayıp aynı işlemi yap. gerçekten belirgin bi şekilde düzleştiğini göreceksin:)

bnce ucuz düşleştirici al en azından ütüden iyidir yada annenle konş yani nya almıosa :S

hülyalı : 10 ytl'lik düzleştiriciler gerçekten çok yıpratıyo ve çok iyi düzleştirmiyo ayrıca bi zaman sonra derler ya elinde patlıyor aynen öyle oluyor ve poom patlıyor :) Bizzar elimde kaldı .

tatlım 20 liraya sinbonun düzleştiricisi var seramik tabanlı benim philipsim kırıldığından aldım gayette ii bence yıpratmıyo. eğer saç kremi kullanırsan ztn yanmaz

bana adresni özelden yaz sana ben yollayim bi tane hediyem olsun

almanyadan yolluyacam sanirim 10 gün icinde elinde olur

Son düzenleme:
sanirim bundan istiyorsun

4207a27f43311bec352943952f65bd95_1.jpg

sac duslestırıcı kremlerden kullan ck ıse yarıo tatlım:enbuyukkk:

bence elinden geliyosa hiç başlama canım saçının yapısını bilmiyorum ama kremle durulanmayan spreylerle falan bişeyler dene kendin saçının kabarmasını ve hoş gözükmesini sağlayacak bir yol bulursun belki. bu saç düzleştiricileri bi alıştırdın mı fena halde bağımlısı oluyosun nerdeyse saçın başka türlü şekil alamaz hale geliyo.:1no2: benim hiç kullanmamış bi kaç arkadaşım var saçları ne kadar sağlıklı.

bence düzleştirici de ütü gibi aynı zararlı. bikere düzleştiricilerin ısı ayarları en düşük olanı bile oldukça yüksek saç için. ütülerin hiç olmazsa naylon içeren kumaşlar için cok cok düşük ısılı ayarları var hem artık onlarda seramik teflon tabanlı... sonucta ikisinde de presliyoruz saçı. ütü yapmak evet cok zararlı ama bunun yanında saç düzleştirici daha masum gibi gösterilmemeli bence ikiside aynı =)

bi arkadasina söyle sacini ütülesin... biz hep öyle yapioduk... ta ki saclar kirilana dek... ütü saclarini mahvedio hbrniz olsun!!!

arkadaşlar king markasının döner fırçalı saç kurutma makinesi çıkmış. gayet güzel fön çekiyor. hem de saç kurutma makinesi olarka kullanılıyor. k054 modelinin ismi.

baska caren yok canim ütüyü bende tavsiye etmem ben 1 sene kullandim ama hata yaptim saclarimi fena mahvetmistim dünyanin ürününü kullandim simdi cok sükür eskisi gibi....annen iyi yapiyo almasinda zaaten:)hangi marka olursa olsun yipratiyo

canım annen almıyorsa sen al şimdi 10ytlye bile düzleştirici var arkadaş almış şok oldum hem düzleştirici hem tost yapılıyo saça benim düzleştiricim var ama tost amaçlı almayı düşünüyorum premier markası da
yani harçlıklarınla falan alırsın annende aldıktan sonra sanırım bişey demez :jeyyar:

Evt o bende de vaR ama düzLeştirici kısMı feLaket yıpRatıyor saçLarı üTü qBi ...

Bnce uyduRuktan düzLeştirici aLma aLacaksan bRaun yasa philips aL cnmsırnaşık şey

AnnenDe eLinde sonunda izin veRiR aLmna cnm lülülülülülü ... oLmadı föN çektirisn üstüne kuaförde düzLeştirir spreY kRem falan süReRsin bu seni en aZ 3 qüN yıkamazsan 5 qüN iDare eder hem fön daha iyi sırnaşık şey

ütü sakın yapma..hayatımda sadece 1 kez ütü yaptım,keşke onu da yapmasaydım..düzleştirici kullancaksan da iyi bişey kullan 10 tl likler falan ütü gibi yapar saçını bulaşma..ve eğer ki doğal saçından memnunsan bulaşma düzleştirmeye..ben kıvırcık saçlıydım..2senedir düzleştirici kullanıyorum haftada 2kez..şuanda düzleştirmeden kullanamıyorum saçımı..ha ben bu durumdan memnunum ama sen yine de bi düşün...

Saçlarını düzgün bir şekilde kurutursan da kabarmayı önleyebilirsin.
Saça fön çekmeden ya da düzleştirmeden önce çok iyi kuruturum, uçları hariç baya düz olur.
Sen bunu düzleştirici kremlerle takviye ederek yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin.[/QUOTE
aynen bende böyle düşünüyorum.
cevap vermeden geçmeyin dedi korktum valla!!!.... eklemek istediğim bişi daha var .yüksek ısılarda değilde mümkün olduğunca düşük ısılarda kurutmayı dene ...:lepi:-tatlicadiarzu-

Back