Saç Şekillendiriciler Düzleştirici ve ütü olmadan saçımı nasıl düzleştirebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qisil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Q

qisil

Ziyaretçi
Arkadaşlar bir düzleştiricim yok. Annem inadına inadına almıyor. Bikerede ütü yapçam derken saçlarımı yakıyordum..

BUNLAR HARİCİNDE BAŞKA SAÇ DÜZLEŞTİRME YÖNTEMİ BİLEN VAR MI??? YARDIM EDİN...

fön dışında zannetmiyorum

vallahı o sayılanlar dsıında hıc bır fıkrım yok yazın yazmandan cıkmayın dıyınce yazdımm ((

Sac duzlestiren kremlerden al. Banyodan sonra suruluyo.
Bide onlarin sampuanlari var. Ondanda al.
Banyodan ciktiktan sonra sur o kremi.
Ince tarakla tara iyice. Havluyla sacini dipten uclarina dogru kurut.
Sonra en alttan bagla sacini. Ama cok sIktirma lastikle.
Dur bakalim oyle nolucak..

Denenmis ve onaylanmis bisey deyildir.
Isterseniz deneyedebilirsinizsengözlerimebaksanab.

Bisey yazmadan cikmayin dedin diye.
Boyle bi yontem geldi aklima:uhm:.
Bakarsin tutarkaydirigubbakcemile3

tatlım föz ve düzleştirici aletinden başka bir yöntem yok die biliyorum
ama annen neden almak istemiyo ?

bence de düzleştirici saç kremlerini banyodan sonra kullan ve saçlarını tarayarak kurut.
baya faydalı olur yerimseniben

yada bunu dene fiyati hakkinda hicbi bilgim yok ama,6 ay boyunca saclarin duz kaliyormus,hic kullanmadin,duz saci sevmem cunku,

ütü yaparken çok ince bi tülbent koy saçınla ütü arasına, yanmayı belirli ölçüde bertaraf edebilirisn..

Saçlarını düzgün bir şekilde kurutursan da kabarmayı önleyebilirsin.
Saça fön çekmeden ya da düzleştirmeden önce çok iyi kuruturum, uçları hariç baya düz olur.
Sen bunu düzleştirici kremlerle takviye ederek yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin.

canım annen almıyorsa sen al şimdi 10ytlye bile düzleştirici var arkadaş almış şok oldum hem düzleştirici hem tost yapılıyo saça benim düzleştiricim var ama tost amaçlı almayı düşünüyorum premier markası da
yani harçlıklarınla falan alırsın annende aldıktan sonra sanırım bişey demez :jeyyar:

saç kremi işe yarıyo aslında saçların dalgalıysa eğer
bide gliss in spreyi var banyodan sonra ıslak saça kullanıyosun fiyatı 7 ytl falan kabarmayı baya engelliyo bide fönle düz olmasını sağlıyo bide öle dene kaydirigubbakcemile5

ütü yapma sakın tatlım.kuaför akrabamdan öğrendiklerim.fön ve düzleştirme makinaları o kadar etkilemiyor saçı ama ütü öldürüyor.sçları bir boru gibi düşün içinde doğal saç yağları var ütüyle bastırınca o borular yassılaşıp yağı dışarı atıyor ve o doğal yağların geri kazanılması çok zor.

ütü saci yakmaz diye biliyordum benÇok üzgünüm çoook
eger sacin kabariksa,fön yaparken sacina sac yagi sür.ben öyle yapiyorum,fön cekecegim zaman önce sacima sac yagindan sürüyorum her tarafina sonra fönlüyorum,ise yariyora.s

Arkadaşım sakın ama sakın saçlarını ütüleme o hatayı ben lise döneminde yapmıştım sonuç yanan bileğim ve saçlarım olmuştu

hımm düzleştirici ürünler var aslında ama ucuzladı makinalar yenileri çıkdıkça biraz daha ikna etmeye çalış yine yok derse gidip kendin al :roflol:

bence de harclıklarını biriktirip alırsan bişey demez. emin ol.

Saçınla ütü arasına çok ince bir kumaş koy ki sıcaklık birebir temas etmesin o zaman saçına daha az zarar verir.

kızlaaaaaaaaarr. kızın annesı maddiyattan almamazlık yapmıyor kı düzleştiriciyi. . . kızının saçları yıpranın smanalık gıbı olur dıye.. . cnım sende sakın ütü yapma. cok yıpratır sacı cok pısman olursun sonra. elidorun falan saç düzleştirici kremlerı var onları dene bide. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…