Saç Şekillendiriciler Düzleştirici Önerisi :))

Lilithzena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
20
1
86
Sakarya
Merhaba kızlar :) Benim saçlarım çok kabarık zarar görmüş yağlanmayan ve kalın telli bana olabildiğince az yıpratan ve güzel düzleştiren bi düzleştirici önerir misiniz ? Fiyatı mühim değil sadece iyi düzleştirsin yeter :)

Ben Babyliss'in maşasini kullaniyorum, cok memnunum. Hem kolayca sekil veriyo hem de cok fazla ypratmiyo saclarimi, :51:duzlestiricisi de iyi olabilir.

selam kızlar
ben de düzleştirici alıcam. philips diye düşünmüştüm ama bugün boynerdeki bi eleman saç düzleştiricide remington ve babyliss daha iyidir dedi. kafam karıştı :/ saçlarım kalın telli, gür ve dalgalı, biraz da inatçı kolayca şekillenmiyor. aynı zamanda kuru. bu yüzden alacağım ürün de çok yıpratmasın istiyorum. kullanan arkadaşlar ne önerirler acaba...??? şimdiden teşekkürler :)

Arkadaşlar bende 1 ay önce düzleştiricimi değiştirmeye karar verdim yaklaşık bi 5 yıl önce almıştım seramik değildi hadi dedim yeni bişi alayım hem seramik olur hem saçı az kırar aradığım tek özellik buydu yani biras araştırayım deyinceeeee neler nelerrr çıktı feci kafam karıştı bende hem pc den araştırdım hemde gidip marketlerde elime alarak incelemeye karar verdim veeeeeee sonuç olarak şunları söyleyebilirim sizlere bikere yok keratinli yok inci özlü falan bunlara inanmayın çünkü o keratin vs bikaç kullanım sonrası kayboluyomuş yani normal düzleştirici haline geliyormuş boşyere yüksek meblalar ödemeyin veee remington philips braun bu üçlü arasında çok dolaştım ancak braun aldım neden miii??? çünkü diğerlerinin plakaları braun kadar iyi kapanmıyor bunu denedim teknosada ve gerçekkk çünküü braun plakalrına yay ve patenti ona ait oynar plaka koymuş remigtonda yapmış oynar plaka ama sonuçta patenti brauna aittt. bende braun colour aldım benim tavsiyem braun arkadaşlarrr....:3:

Arkadaşlar ben ilk philips almıştım onu kullanıyodum.o 2.yılında bozuldu ve hiç iyi değildi elektriklenme yapıyodu ve bozuluyodu garantiye bile gönderdim.dünya markası falan diyolar bahane.sonra arkadaşımda babylis vardı onların bana babylis i al çok güzel demelerine rağmen ben braun u aldım.markadır diye.onu da kullandım hemde boyalı saçlar için olanını.annemin saçı boyalı ve boyalı saçlar için de olmasına rağmen plakası soyuldu.arkadaşımdaki babylis onca jöle ve kreme ragmen hiç çizilmedi kendimde onlara giderdim ve tanık oldum onlarca kez.ve son ke babylis st292e aldım.mor renkli.internetten bakabilirsiniz.buharlı su hazneli.kırmızı olan değil.o da çıkabiliyo internette.mor olan.babylis i aldım ve farkı şaşırtıcı derecedeydi.ortasında tarak olmasına ragmen saçlarınızın arasından kayıp gidiyo resmen.arkadaşlar remingtonu öneriyolar.ama yanlış yönlendirmeyelim insanları benim ev arkadaşımda vardı ve satıcılar bile önermiyo.saçlarınıza takılıyo ve onun da plakası yavaş yavaş gitmeye başlamıştı.benim babam telefoncu oldugu için elektronik cihazlarla aram iyi.ama bi ürünü alıcaksanız.onun markasında tek bi ürüne odaklanmış olmasına dikkat edin.yani demek istediğim bi marka laptop kamera televizyon süpürge gibi bir çok şeyi yapıyorsa o markadan aldıgınız ürün hakkında beklentiniz yüksek olmasın.bi marka tek bi ürünü satıyorsa o üründe profesyonelleşir.başka alanı yoktur çünkü.babylis bi fransız markası ve sadece düzleştirici üzerine yogunlaşmış.ki fransanın saç bakımında ne kadar titiz oldugunu bilirsiniz.remington ise amerikanındı yanılmıyorsam.o yüzden babylis remingtonla karşılaştırılmamalı bile.babylis olan arkadaşım hala aynı ürünü kullanırken bana bakın ben 3. düzleştiriciyi almış bulunmaktayım ve zararlı çıktım :) babylis i kullanıyorum ve saçlarına düşkün biri olarak bence kesinlikle babylis ve ömrüde uzun.kaliteyi philips ve braunda arıyosunuz ama onlar profosyonelleşmemiş dedigm gbi.onlarca ürün satıyolar yani.verdiginiz paraya degicek bişey istiyosanız kesinlikle babylis.son olarak şunu da söyliyim philips ve braunda yapılan bukleler öyle geçici ve kötü oluyodu ki bu babylis in bukle yapmadaki farkı ne çözemedim o kadar güzel yapıyor ki pişman olmayacagınızdan eminim :)

babylis in maşasını kullanıyorum gayet güzel memnunum. Saç düzleştiricim braun du hiç memnun değildim saçlarımı çok yakıyordu. Plips aldım kerateinli olandan hiç bir sıkıntı yok çok memnunum

Keratinli saç düzleştiricilerini tavsiye edebilirim sana. Remington var bende çoktandır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Islak ve kuru saça uygulanabiliyor. Babylisste iyidir kullandım

bende babyliss kullanıyorum saça zarar vermiyor ama 3 4 saate bozulmaya başlıyor gerçi buralar pek nemli sıcak bende alalı2 ay falan oluyor o yüzden pek anlamadım kışın görmek gerek. yalnız saça zarar vermiyor çünkü çok hızlı ısınıyor saç 10 saniyeden daha kısa bi zamanda saç şekil alıyor bu arada benim saçlarım kalın telli yogun kıvırcık ve gür :(

Ben de düzleştiricimi yeni aldım (İlk düzleştiricim ). Kuaför malzemeleri satan bir yerden almıştım markası element (İnternetteki kuaför videolarında falan da görmeye başladım). Çok memnun kaldım bana iyi geldi bi bakabilirsin canım. Fiyatı da iyiydi.

kesinlikle babyliss almalısın.zamanında çok para verdim aldım ama çok memnunum.şimdi fiyatları düşmüştür herhalde bilmiyorum.uzun vadede kullanım için çok iyi.

kesinlikle babyliss almalısın.zamanında çok para verdim aldım ama çok memnunum.şimdi fiyatları düşmüştür herhalde bilmiyorum.uzun vadede kullanım için çok iyi.

Canım ben maşada babyliss, düzleştiricide braun kullanıyorum. Braun çok kaliteli gerçekten. Remigton kullanmadım ama o da çok tavsiye ediliyor. Eğer alacaksan bunlardan birini al bence.

Back