• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düzleştirdiğim saçlarımın düz kalması için ne yapmalıyım?

Amazonlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
392
1
46
Şanlıurfa
Bugün tam yarım saat saçlarımı düzleştirdim tam istediğim gibi de oldu dümdüz süpürge gibi ama düzlüğü bir türlü muhafaza edemedim :( hemen uçları kıvrılıyor kıvrılmasa bile o dümdüz süpürge gibi halinden eser kalmıyor:( ne yapmalıyım bıktım artık:(

bi ara benımde oyle dururdu.ucları ınceldigi için kestrmiştim ve sonra duzeldı.sende kestirebilirsin yada ıslakken bakım kremı falan sureblrsin uclara

Son düzenleme:
bende sana bı soru sorayım o zaman gliss işe yarıyormu ve kokusu nasıl bnm ıcın kokuda onemlı:31:

Bugün tam yarım saat saçlarımı düzleştirdim tam istediğim gibi de oldu dümdüz süpürge gibi ama düzlüğü bir türlü muhafaza edemedim :( hemen uçları kıvrılıyor kıvrılmasa bile o dümdüz süpürge gibi halinden eser kalmıyor:( ne yapmalıyım bıktım artık:(

canım yaa aynı sorun bendede var napsam ilk düzleştirdiğim gibi durmuyo hemen uçları kıvrılıyo ben bugün glissin bi ürününü gördüm üstünde 24 saat dayanıklı düz saçlar yazıyo onu kullanıcam umarım işe yarar :(

Back