- 15 Nisan 2017
- 3.319
- 8.627
- Konu Sahibi strawberry_cake
Merhaba hanimlar su siralar cok konu actigimin farkindayim ama esimle ilgili moralimi bozan bir sorunum var icimi dokmek istedim. Ben esimin beni guzel seylere layik gormedigini dusunuyorum artik. Bunun orneklerinden biri ne zaman eli yuzu duzgun bir kiyafet giyinsem yada kendime hafif bir makyaj yapsam ne bileyim bir taki taksam mutlaka beni yerecek bir davranista bulunur. Ya bakislariyla ya el kol hareketleriyle yada sozleriyle. Disardada oyle evin icindede ama disarda is biraz daha asabiyete biniyor onun acisindan. Ne bicim kiyafet giyinmissin su haline bak falan gibi sozler sarfediyor bazende argo kelimeler kullanip sinirimi tepeme cikariyor. Normalde salaş veya spor giyinirim ama bazen icimden gelince veya ozel gunlerde şık kiyafet giyinmeyi tercih ediyorum o zamanda basliyor soylenmeye. Komsu gelir oturmaya mesela kari koca duzgun bir kiyafet giyinirim ev kiyafetiyle karsilayacak halim yok sonucta bir namussuzluk yapmisim gibi ters bakis atar git ustune birsey giyin der 10x XL bir hirka falan cekmemi bekler uzerime. Ben agir basli giyindigimi dusunuyorum ama esim yinede sorun cikaracak birsey buluyor icten ice 60 yasindaki annesi gibi giyinmemi istiyor heralde. 40 yilda bir topuklu bir ayakkabi giyinirim gorgusuzluk yapmisim gibi sacma sapan bir tavir takinir. Hayir evlenmeden onceki ortamimda normal gunluk giyim tarzi bundan daha bile fazlasiydi sonradan gorme bir durumumda yok. Ben artik ya beni guzel kilik kiyafete layik gormedigini dusunuyorum yada kompleksli oldugunu. Cok makyaj yapip takip takistiran biri olsam neyse diyecegim dikkat cektigim icin rahatsiz oluyor heralde ama ortalama şıklıkta bir kiyafet giyinmem ara sira orta duzeyde makyaj yapip insan icine cikmam kadar normal ne var niye bu kadar rahatsiz oluyor bundan ben cozemedim inanin. Ozguvenimi kirmaya calismasi inanilmaz sinirmi bozuyor. Bir taki reklami olur mesela sakasina derim sende bana boyle birsey hediye edersin artik. O anki bakisini gormeniz lazim oyle kumumseyici bir bakis atarki buz gibi sogurum o an ondan. Kendime bir krem alirim zoruna gider. Yahu kadinim tabiki ilgi alanima girecek bunlar. Bu adama ne yapmali bir akil lutfen.