- 8 Aralık 2015
- 805
- 842
-
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
mat renk rujlar nasıl oluyor inan hiç bilmiyorum bu arada pantolonlarımın hepsi ispanyol vazgeçeyim dediğiniz gibi
Öncelikle ispanyol paça pantolonlar boyu uzatmak için kullanılır onu çok fazla tercih etmeyin.Dikine çizgili şeylerden kaçının kıyafetlerinizde yatay çizgiler kullanın.Yüksek belli pantolonları tercih etmeyin onlar da boyu uzun gösteren parçalar.Eğer basenleriniz iri görünüyorsa daha çok koyu renk pantolonlar ya da kotları tercih edin.Benimde saçlarım genelde kabarır özellikle yıkadıktan sonra saçımı tararsam çok kabarır eğer doğal çıkmak istiyorsam dışarı genelde öyle zatenoffff....
kızlar ben uzun bir bayanım.zaten türkiyede uzun bayan olunca doğru kıyafet bulmakta sıkıntı çekiliyor.ben bu durumu yaşıyorum.genelde ispanyol paça giyiyorum ama daha iri ve uzun gösteriyor sanki beni.giyim tarzım stilim yok..ama giydiklerim beni daha iri gösteriyor gibi.1.81.cm bu arada boyum
saçlarım ne dalgalı ne kıvırcık.doğallığı çok severim yıka çık kurut saçlarını tama m bunu istiyorum ama bu sefer cin çarpmış gibi oluyor saçım utanıyorum insan içine çıkmaya o haldedüzleştrirsem 200 derecede en az 1 saat uğraşmadan düzleşmiyor ve en fazla 1 gün dayanıyor düzlüğü .saç şekillendirici kremler de hep yapay kimyasal öyle özeniyorum ki saçlarını doğal haliyle kullanabilenlere
makyajı hiç sevmiyorum dpğal değil.bir sürü kimyasalı vücut emiyor kana karıştırıyor sadece dudak parlatıcısı sürerim.
doğru bir giyimle , saçımı yıpratmadan yaparak makyajsız nasıl güzel görünebilirim? bu arada bir de gözlük kullanıyorum.gözlükleirm eskidi iyice.doğru gözlük de seçemedim sanırımayrıca ön iki dişim içine doru gülünce o da hoş görünmüyor bir de küçük yerlerde yaşaıyorum hep.hani hadi 2 saatliğine dışarı çıkıp alışveriş yapayım diyebileceğim bir ortamım yok...en az 3 saat yol çekmem gerek alışveriş mağazalarına gitmek için.
fikirlerinizi merak ediyorum durumum vahim.
Golden rose kalem rujlar var mat. Ben iki tane aldım biri neredeyse dudağım ile aynı renk. Genelde gündüz kullanırım yada gece çok yoğun göz makyajı yaparsam kullanırım. Birde bordo var onu özellikle gece kullanırım.arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum önerileriniz için ispanyol paça pantolonlarımı aldım giydim aynanın karşısında gerçekten de beni olduğumdan çok daha iri gösterdi .bir tane dar paça jeanim var gerçekten de hoş geldi gözüme giyince.artık ispanyol paçaya veda etmem gerektiğini anladım.stilimi bu şekilde belirleyeceğim: dar paça pantolonlar üzerine bol hafif salaş hırkalar ve tunikler.
saçlarıma da ara ara elidorun 7 24 ünü sürücem napim sürmeyince elektirik çarpmış gibi görünüyorum
hafif bir rimel eyeliner ve hafif bir renk veren ruj şart bunu anladım
çok sağol kk. iyi ki varsınız :)
benim saçım şekilsiz gliss sürsem şekle girer mi?Bence sırf uzunsun diye başka kadınların da giydiği tarzdan da mahrum bırakma kendini
Ben doğal saçın ne olursa olsun güzel olduğunu düşünüyorum. duş sonrası saç kremini ihmal etme saçına en uygun şampuanı bul mesela sertse gliss çok iyi geliyor.
Makyaj konusundaysa bb krem rimel ve ruj sürsen birşey olmaz bu kadar da abartma
canım kafamın şekli yuvarlak değil kare gibi inan topuz hiç yakışmıyorGolden rose kalem rujlar var mat. Ben iki tane aldım biri neredeyse dudağım ile aynı renk. Genelde gündüz kullanırım yada gece çok yoğun göz makyajı yaparsam kullanırım. Birde bordo var onu özellikle gece kullanırım.
Kahkül sana yakışıyor ise bence en büyük kurtları cı. Saçını ör veya topuz yap tepede. Sadece Kahkülünü düzleştir. Zamandan tasarruf. Malesef bana yakışmıyor.
Insanlar uzun gorunsun diye ispanyol pacayi tercih ediyor arkadasa katiliyorum sen daha dar ve bilekde biten yahut daha kisa modelleri tercih etmelisin o zaman daha shik durur.uzun boylu baya lar shansi aslidna bir cok seyi kaldirirlar sana bir kac orenk ata bilirimispanyol paça doğru değil değil mi uzun boy için? peki o dediğin jeansların üzerine ne giyebilirim?
İspanyol paça doğru bir tercih değil uzun boy için.
Bilekte biten yüksel bel skinny jeans tercih edebilirsin.
Saçların için duştan sonra saç kremi kullanmalısın bana göre.
Kimyasal falan o kadar detaya gerek yok :)
Sonuç itibariyle sadece uçlarına sürüyosun.
Gözlük olarak da oval modeller çok moda.
Alışveriş işini de bir sürü site var, online olarak halledebilirsin.
Olmayan yada beğenmediğin bir ürünü geri gönderebiliyorsun.