- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Herkes doğallık demiş iyi hoş da makyaj yapınca çok güzel oluyor kadınlar. Yap sen iyidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden öyle dedin shap?
Ben de bugün ispanyol paça aldım boyum da uzun.
Hem de o kadar çok aradım ki piyasada resmen ispanyol paça yok.
offff....
kızlar ben uzun bir bayanım.zaten türkiyede uzun bayan olunca doğru kıyafet bulmakta sıkıntı çekiliyor.ben bu durumu yaşıyorum.genelde ispanyol paça giyiyorum ama daha iri ve uzun gösteriyor sanki beni.giyim tarzım stilim yok..ama giydiklerim beni daha iri gösteriyor gibi.1.81.cm bu arada boyum
saçlarım ne dalgalı ne kıvırcık.doğallığı çok severim yıka çık kurut saçlarını tama m bunu istiyorum ama bu sefer cin çarpmış gibi oluyor saçım utanıyorum insan içine çıkmaya o halde düzleştrirsem 200 derecede en az 1 saat uğraşmadan düzleşmiyor ve en fazla 1 gün dayanıyor düzlüğü .saç şekillendirici kremler de hep yapay kimyasal öyle özeniyorum ki saçlarını doğal haliyle kullanabilenlere
makyajı hiç sevmiyorum dpğal değil.bir sürü kimyasalı vücut emiyor kana karıştırıyor sadece dudak parlatıcısı sürerim.
doğru bir giyimle , saçımı yıpratmadan yaparak makyajsız nasıl güzel görünebilirim? bu arada bir de gözlük kullanıyorum.gözlükleirm eskidi iyice.doğru gözlük de seçemedim sanırım ayrıca ön iki dişim içine doru gülünce o da hoş görünmüyor bir de küçük yerlerde yaşaıyorum hep.hani hadi 2 saatliğine dışarı çıkıp alışveriş yapayım diyebileceğim bir ortamım yok...en az 3 saat yol çekmem gerek alışveriş mağazalarına gitmek için.
fikirlerinizi merak ediyorum durumum vahim.
Canim yaaa mutlu gunlerde giy insallah :)
Neden oyle dedim,
Cunku biz turk kadinlari olarak basen bolgesinde cogunlukla kusurluyuz :)
Ya genis, ya dusuk, yada yassi.
Benle birlikte bi cok kisi bu paca pantolonlarin uzunlara yakismadigini soylemis.
Ki aslinda bilinenin aksine bu tarz pantolonlar uzunlara uygun bir stil.
Ama nasil uzunlara. Dik, kucuk bir popo ve cubuk gibi bacaklara sahip olunmali.
Sen bu tanima uygunsan gayet olur.
Konu sahibimiz yapili oldugunu soylemis.
Olmaz yani.
Bu benim modayi yorumlayisim tabi.
Ben tercih etmiyorum.
Biraz da demode buluyorum.
Onun icin piyasada bulamaman sasirtici degil
Sağol canım.
Bence de uzun bacaklılara çok yakışıyor ispanyol.
Isınamadım şu dar paçalara.
Bacaklarım da kalın değil ama sevemedim işte.
Maalesef piyasada da hep dar paça.
Bir yerde okumuştum bu sene modaymış diye.
Ben de ondan aldıydım :)
Ya sen neden bacaklarıma taktın ya??Zaten sadece pantolon olarak degerlendiremeyiz.
Butunluk onemli.
Ayni pantolonu sen giyersin tamamladigin
Parcalarla birlikte cok iyi gorunursun,
Ben giyerim alakasiz bir kombinle
Kotu olurum.
Cok goreceli.
Ama yuksek bel skinny mutlaka dene.
Bacaklarin kalin degilse cok yakisir.
Ya sen neden bacaklarıma taktın ya??
Kalın değil işte
Sen bacaklarinin kalin olmadigini soyledin.
Bende kalin degilse bacaklarin dar paca giy cok yakisir dedim.
Oradaki kalin degilse soru icermiyor.
Madem kalin degil seklinde.
Asil sana
Tam ben dicektim güzellik öyle kolay olmuyo yani hiçbişey yapmadan nerde öyle dunyaMakyaj yapmam kimyasal,sacimi yapmam 1 saat diyerek guzel olunmaz. Televizyonda gördüğümüz insanlar güzel gözükmek için kim bilir neler yapıyor. Tabikide onlar gibi olmayacaksiniz ama güzel gözükmek istiyorsanız fedakarlık yapacaksınız. Yoksa bende isterim ise gitmeden 15 dakika önce uyaniyim,giyinip evden cikiyim. Ama olmuyor işte. Önce su usengecligi üstünüzden atın bence.
:)
bende makyajı sevmem dugunumde bıle fondoten surmedım düşün o derece...
sadece goz kalemı rimel
saclarımıda haftada 2 kere duzlestırırım kı ınanılmaz yaramaz bı kızım var o bıle engel olamıyorken
dustan sonra sac uclarıma krem surerım
haftalık vucut bakımım var el ayak tırnal vucut sac bakım
ben 173 boyumdayım senın kadar uzun degılım ama hep klasık gıydıgımden kıyafet sorunum olmuyor tek parca dızde bıten elbıseler ve klasık kumas pantolon uzerıne gomlek favorımdır
tozlu.com dıye bı sıte var bazı kıyafetlerımı ordan getırtıyorum gelınımızde 192 boyunda oda ordan getırtıyor ve daha duz hat pantolon jean falan gıyıp salas bluz gıyıyor ustune uzun modern kolyelerle sıkı at kuyruguyla tamamlıyor kıyafetını