- Emoji Skoru
- 48.703
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi dogadostupanda
reglin 2.gunu gidrsen alttan muayene ile daha saglikli cevap alirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olurken alttan muayne yapabiliyorlar mi ki?reglin 2.gunu gidrsen alttan muayene ile daha saglikli cevap alirsin
ac olman lazimHastaneden randevu aldim daa kafama bisey takildi. Hormon testi icin açlık tokluk fark ediyoe mu?
zaten onun icin 2.gunu gelin diyolar regl doneminde rahimi ve yumurtaliklari daha iyi gorebiliyorlarRegl olurken alttan muayne yapabiliyorlar mi ki?
Tuh onu kacirdim o zan bugun 2.gunum. yarina randevu alabildim ancakzaten onun icin 2.gunu gelin diyolar regl doneminde rahimi ve yumurtaliklari daha iyi gorebiliyorlar
3.gunde oluyo merak etme 2. 3. gun bakarlar evlimisin?Tuh onu kacirdim o zan bugun 2.gunum. yarina randevu alabildim ancak
Tuh onu kacirdim o zan bugun 2.gunum. yarina randevu alabildim ancakzaten onun icin 2.gunu gelin diyolar regl doneminde rahimi ve yumurtaliklari daha iyi gorebiliyorlar
3.gunde oluyo merak etme 2. 3. gun bakarlar evlimisin?
bekarsan o sebepten bakamayabilir eger devlete gideceksen ama ozel herturlu bakar
en iyisi uni hastanesi ozeller yolacak kaz ariyo resmenBekarim ama alttan muayneye engelim yok. ozel hastaneye gidicem. Eger randevu bulabilirsem universiye hastanesine gitmeyi planliyorum. Kendim teklif ederim artik![]()
en iyisi uni hastanesi ozeller yolacak kaz ariyo resmen
2 3 4 asagi yukari ayni merak etme. sabah saatlerinde gitmen daha iyi ama olmuyorsa da cok muhim degil. vajinal ultrason yapilir. regl oldugunu zaten belirtirsin.Tuh onu kacirdim o zan bugun 2.gunum. yarina randevu alabildim ancak
HOrmon testi dedikleri adetliyken gidilen ve kanlı verilen idrar değil mi? Bunun için neden aç olmak gerekiyor??
Şeker testi yaptırmayacaksan aç olmana gerek YÖK. Sana bardak verecekler ona idrar yapacaksın, o idrar kanlı olacak, adetli olduğun için. HOrmon testi böyle yapılır.Sanirim kan veriyoruz
uni hastanesi tercih et ozamanMuayne, test hepsi icin ayri para aliyorlar. Ustelik maastanda bir o kadar kesiliyor. Zorunda kalmadigim surece gitmek istemiyorum ozele