- 15 Şubat 2015
- 13.341
- 47.028
- 798
- Konu Sahibi dogadostupanda
-
Kaç yaşındasınız.
Bazı durumlarda düzen değişir
Özellikle beslenme farklılığı vs varsa
Periyodunuz mu kısaldı erken mi oluyor yani eskiden 30 gün idi şimdi 25 mi mesela
Regl iken de gerekirse bakarlar ultrason ile ayrıca test vs de 3. gün olabilir bazı doktorlar da Regl değilken gel diyebilir
Zamanla düzen değişebilir. Geçici bu tarz durumlar olabilir. Ben de üniversitedeyken çok net hissederdim öncesinden ağrım olurdu goguslerim hassaslasirdi falan ama artık hicbir belirti yaşamıyorum. Özel bir kadın doğum uzmanına gidecekseniz arayıp sorun. Size bilgi verirler ne zaman gitmeniz konusunda.
Direk doktorla konuşmak isteyin. Randevu veren kişinin bu konuda bilgi sahibi olacağını düşünmüyorum.Ozel hastanenin kadin dogumuna gidecegim. Randevu veren birime sorsam bilirler mi?
adetin hala düzenli her ay geliyo. sadece bi kaç gün önce geliyomuş. olabilir bazen böyle. ayrıca ağrı olmaması ne kadar güzel bişey. benimde çok ağrırdı. son bi kaç aydır benimdeaynı seninki gibi nerdeyse hiç ağrımadN gliyo, ben çok şaşırırıyorum ağrıdan sürünmeye alışkın olduğum için.bunun için niye doktora gitceksinki anlamadım
benimde 1 ,2 yıl öncesine kadar çok şidettli agrım olurdu ilk gün duramazdım. Son bir bucuk iki yıldır adetim az geliyor . Üstelik o kadar şiddttli agrım da yok artık bir ayda bir bucuk ayda oluyorum ama bir haftayı gecen adetim üç dört güne düşmüştü doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı ilaç alıyorum simdi. İlkinde ultrasona grdm ikincisinde de adetin üçüncü günü horman testi yaptılar. Şimdi hastaysan doktora git belirt hormon testi yapabilir
benimde 1 ,2 yıl öncesine kadar çok şidettli agrım olurdu ilk gün duramazdım. Son bir bucuk iki yıldır adetim az geliyor . Üstelik o kadar şiddttli agrım da yok artık bir ayda bir bucuk ayda oluyorum ama bir haftayı gecen adetim üç dört güne düşmüştü doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı ilaç alıyorum simdi. İlkinde ultrasona grdm ikincisinde de adetin üçüncü günü horman testi yaptılar. Şimdi hastaysan doktora git belirt hormon testi yapabilir
Tabi aç olmanız gerekiyor öncesinde belli bir saatHastaneden randevu aldim daa kafama bisey takildi. Hormon testi icin açlık tokluk fark ediyoe mu?
Tabi aç olmanız gerekiyor öncesinde belli bir saat
O kadar bilmiyorum ama geceden aç olsan iyi olur .Tam reglimin 3.gunu gidecegim hem calisiyorum o yuzden gitmişken halledeyim istiyorum işimi. Kac saat açlık istiyorlar?
O kadar bilmiyorum ama geceden aç olsan iyi olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?