- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi Random Access
-
Merhaba 5.gün regl oluyorsanız yeni ilaca ne zaman başlıyorsunuz ? Bir de ilaç kanamanizi kesmiyor mu ?
Benim gittiğim doktor adetin 3-4 üncü günleri yeni ilaca başla demişti bana .7 gun ara verip 8.gun baslaniyor zaten. O sekilde yapiyorum. Kanamami kesmiyor. Reglim 6-7 gun suruyor.
Benim gittiğim doktor adetin 3-4 üncü günleri yeni ilaca başla demişti bana .
Nasıl yani ? Reglim tamamen bittikten sonra mı başlamalıydım ben ilaca ?Yok artik
Ilk kutuya baslarken oyle. Ama basladiktan sonra 7 günden fazla veya az ara veremezsiniz. Vereceginiz ara regle göre belirlenmiyor ki.
Hayir. Regl olsaniz da olmasanız da, regliniz bitse de devam etse de 8.gun diğer kutuya baslamalisiniz.Nasıl yani ? Reglim tamamen bittikten sonra mı başlamalıydım ben ilaca ?
İnanamıyorum ...
Evet vr, aksamları yarım saat plates yapıyorum ama öyle set falan kullanmıyorum. Bölgesel zayıflama için hareketler yapıyorumPilates setlerini mi tercih ettiniz ?
Harikasınız .
Pko nuz var mı?
Kuzum ilaclarla alakali dokyor yoksa birkac eczaciya danis mutlaka onlar daha iyi bilirSizce doktora gidene kadar kullanmaya devam etmeli miyim ?
ilacı kullanırken birden regl olduğunuz oldu mu hiç ?
Bugün gittim doktora .Kuzum ilaclarla alakali dokyor yoksa birkac eczaciya danis mutlaka onlar daha iyi bilir
Onu yapmak için insanlar ekstra çaba gösteriyorlar. Protein ağırlıklı besleniyorlar. Sizin yaptığınız sporla öyle olmanız mümkün değil. Günde min 5 bin adım atın.5 kilo vermiştim en son .
Spora başlamakla ilgili kaygılarım var . Vücut yapısı kalınlaşıyor ,kas oluyor bel falan kalın kalıyor diyorlar .Bu konuda bilginiz , tecrübeniz var mı ?
Youtube da bile inanılmaz spor programları var , tek ihtiyacım olsn bi mat başlamak için
canım merak etme korkma kötü br sey olmaz aklına getirme ,bak bende de var pko adet olmuyorum ,bu ay bile ilaçla olmadım 7 kere parca alında rahim kalınlaşması için sonuclar hep temiz cıktı aklına getirme rahatlaHerkese merhabalar .
Yaklaşık 3 sene önce bana polikistik over teşhisi konmuştu ve , bir dönem hormon takviyesi aldıktan sonra , bir adet söktürücü ve sonrasında devamlı doğum kontrol hapı kullandım .
bi doktorun bana uyguladığı tedavi şekli buydu .
Şimdilerde , diyete başlayıp 5-6 kilo vermemin , maydonoz kür içmemin bi etkisi var mıdır bilmiyprm ama
adet olmadığım halde , ilacımı kullanmaya devam ettiğim halde pıhtı şeklinde çok yoğun kanamalarım oluyor gün içinde bir bilemediniz 3 kez görüyorum .
haliyle çok korkuyorum . Zaten polikistik over hayatımı yeterince zorlaştırmıştı , gerek kilo aldırması gerek hormon alımı türünden gelen duygu değişimlerm vs .
Biz doktor muyuz diyeceksiniz biliyorum ama dediğim gibi korkuyorum. Şu an işsizim herhangi bir sağlık güvencem bile yok . Altından yumurtalık , rahim kanseri gibi şeyler çıkarsa ne yaparım bilmiyorum .
başına böyle şeyler gelen tecrübeli birileri var mı ?
Teşekkürler şimdiden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?