Düzensiz kanamalarım , korkularım ...

Evet hanımlar bugün gittim duruma , benzer bi durumu yaşayan birileri olursa bilgi alsınlar diye sonucu da yazmak istedim .

Polikistik Over sendromunda uzun zamanda görülebilecek bir durummuş bu.

Kullandığım ilacı söyledim, farklı bir ilaç söyledi ona geçiş yapacağım .

Rahmimde az biraz incelmem varmış , bunun da sebebi doğum kontrol haplarıymış . Şu an için çok ciddi bir sorun değildir dedi .

İleride evlenip çocuk sahibi olmak istediğimde bu konuyla alakalı yine bi doktora görünmem gerektiğini söyledi .
6 ayda bir kontrol ettirmemi önerdi .

Bu kadar , içim de rahatladı .
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Kuzum ilaclarla alakali dokyor yoksa birkac eczaciya danis mutlaka onlar daha iyi bilir
Bugün gittim doktora .

Ne olursa olsun başlandığı zaman ilacın bırakılmaması gerektiğini söyledi . Ben bırakmıştım korkup , bu yanlışmış .

Düzenin yeniden iki aya oturur dedi ,teşekkür ederim yorumunuz için .

Onu yapmak için insanlar ekstra çaba gösteriyorlar. Protein ağırlıklı besleniyorlar. Sizin yaptığınız sporla öyle olmanız mümkün değil. Günde min 5 bin adım atın.

merhaba benım de adetım ilk gunu leke geldı az az fakat diğer sabah kan geldı lekeyle beraber 1 gun sonra kan kesildi leke geldi wc gittiğim zaman bende anlamadım neden olabılır

canım merak etme korkma kötü br sey olmaz aklına getirme ,bak bende de var pko adet olmuyorum ,bu ay bile ilaçla olmadım 7 kere parca alında rahim kalınlaşması için sonuclar hep temiz cıktı aklına getirme rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…