Düzensiz kanamalarım , korkularım ...

Geçmiş olsun Benimde pıhtılı çok yoğun kanamalarım oluyordı ama sizinki kadar az değil baya tuvakwtini yapan bebek gibi kanama geliyordu rahim kalınlaşması ve tümör vardı ameliyat oldum geçti iyi huylu çıktı sizin kalınlaşma muhtemelen hemen doktora gidin

maydanoz adet söktürür kanama yapması normal.
polistik over varsa dahada normal maydanoz kürü işi hızlandırıyor anlaşılan.
aynı şekilde bende ödem atmak için kullandım ve kanama yaptı. arada yapmak iyi maydanoz kürü rahmi temizler.
bu yüzden hamile bayanların pek nane,maydanoz yemesi önerilmez.(fazla ve kür şeklinde tabi)

İlaçla ilgili olabilir rahatsızlıklar ilgili olabilir. En kısa zamanda düzelir umarım. Soğan kürü ile ilgili araştırma yapıp doktorunuzla istişare etmenizi önerebilirim.

Tümör mü , ooof çok korkuyorum .
Şu cuma günü bir gelseydi .
Kanamam regle döndü şu an .
Umarım maydonoz reglimi söküyordur ...

Tümör mü , ooof çok korkuyorum .
Şu cuma günü bir gelseydi .
Kanamam regle döndü şu an .
Umarım maydonoz reglimi söküyordur ...
Korkun diye söylemedim Benin kanamam çiş yaparcasına çoktu sizin kalınlaşmadan muhtemelen ama gecikmemekte fayda var diye dedim randevu almışsınız zaten geçmiş olsun tekrar

Hemen moralini bozma kotu dusunme
Ben bekarken cok yoruldugum zamanlarda haftada adet oldugumu bilirim bu bir kere degil hep oluyodu sonra duzeldi mesela
Daha oncede ayda iki kere oluyordum dr. Yara var demisti Antibiyotik fitil vermisti duzelmistim
Mesela gecen ay yine 2 kere oldum sikintili bir donemimdi
Tabi sen yinede dr. Git ama kotu dusunup kendini strese sokma

Kilo varsa sebebi budur. Ve öncelikli olarak diyetle beraber kilo vermeniz aynı zamanda spor da yapmanız fayda sağlar.

Kilo varsa sebebi budur. Ve öncelikli olarak diyetle beraber kilo vermeniz aynı zamanda spor da yapmanız fayda sağlar.
5 kilo vermiştim en son .

Spora başlamakla ilgili kaygılarım var . Vücut yapısı kalınlaşıyor ,kas oluyor bel falan kalın kalıyor diyorlar .Bu konuda bilginiz , tecrübeniz var mı ?

Youtube da bile inanılmaz spor programları var , tek ihtiyacım olsn bi mat başlamak için

Yoo nasıl yani spor vücudu mu çirkimleştiriyormuş. Aksine daha şekilli daha dik bir duruş oluyor. Pilates yürüyüş falan gayet faydalı. Yani ideal kilo aralıgındaysanız yine de yediginiz dikkat etmeniz gerekiyor. Pko geçen birşey degil. Zayıfken etkisini göstermiyor fark bu

Doktora kac gun icerisinde gideceksiniz?
Dogum kontrol hapi kutu bitmeden birakilmiyor diye biliyorum.
Ben fix olarak ilac bitimindeki 5.gun regl oluyorum bu hic sasmiyor. Ara kanama hic yasamadim.
Merhaba 5.gün regl oluyorsanız yeni ilaca ne zaman başlıyorsunuz ? Bir de ilaç kanamanizi kesmiyor mu ?

Kilo vermeme kaynaklı hormonal bi dalgalanma da yaşamş olabilirim , belki .
Kendimi avutuyoda olabilirim

Yürüyüşü , koşuyu çok severim ama malum pandemi zamanında markete bile dezenfektanlarla ,maskelerle son derece önlemli gidiyorum .
Dışarıya çıkıp yürümek koşmak korkutuyor beni açıkçası . İnsanlar hiç bir şey yokmuş gibi sokaklarda , parklarda

Merhaba 5.gün regl oluyorsanız yeni ilaca ne zaman başlıyorsunuz ? Bir de ilaç kanamanizi kesmiyor mu ?
Merhaba şöyle gelişti

Normal ilacım bittikten 4 gün sonra falan regl oldum . Reglimim 3. Günü ilaca başladım ve dediğiniz gibi reglimi kesti .

Sonrasında bir 8 gün sonra ben ilacımı kullanmaya devam ederken , pıhtı gelmeye başladı . Bu dönemde 2 günde bir maydonoz kürü ve kiraz sapı kullanıyordum her sabah aç karnına. Diyetim için .

Sonra da bu pıhtılı kanamam geçmedi , ilacı bir gün bıraktım ve yeniden regl oldum .

Geçmiş olsun. Maydanoz kürü adet kanamalarını yoğunlaştırabiliyor. Doktor bir şey söylemedi mi ? Ara kanama ben de hiç yaşamam ilaç kullaniyorum da o yüzden acaba maydanozdan olabilir mi dedim.

Gözünü korkutmak istemem ama bu tedavinin başında kilo alıyorsun .
sonrasında da o doğum kontrol haplarından mı neyden bilmiyorm vermen zorlaşıyor .
Çok geçmiş olsun .

Bu mesajı şimdi gördüm. Çocuk istediğimiz için kilo ile gitmezse doğum kontrol hapından başka bir tedavi yöntemi kullanacağız

İlaçla ilgili olabilir rahatsızlıklar ilgili olabilir. En kısa zamanda düzelir umarım. Soğan kürü ile ilgili araştırma yapıp doktorunuzla istişare etmenizi önerebilirim.

Konu sahibi bunu çevremde yapan çok. Bende diyetten sonra soğan kürü deneyeceğim. Bu kürle kistin boyutunu küçülten arkadaşım hamile şu anda.

Ben evde Pilates yapıyorum. Kardiyo yapıyorum leslie yapıyorum dışarıda geziyorum evden işe işten eve. Ama cok rahat bir şekilde sporu da yapabiliyorum. Öncelerden de evde yapardım o şekilde kilo verdim adetim düzeldi

Geçmiş olsun. Maydanoz kürü adet kanamalarını yoğunlaştırabiliyor. Doktor bir şey söylemedi mi ? Ara kanama ben de hiç yaşamam ilaç kullaniyorum da o yüzden acaba maydanozdan olabilir mi dedim.
Direk görüşebileceğim bir doktorum yok şu an maalesef , ben son konulan teşhise göre devam ediyordum .

Pilates setlerini mi tercih ettiniz ?
Harikasınız .
Pko nuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…