- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 30
- Konu Sahibi Random Access
-
Piko dediğiniz ne oluyor ? Bu biriken küçük kistler miydi ?(evet hastalığın kısaltımıymış , şimdi baktm )pko dan dolayı bende kalınlaşma olmuştu , polip oluşmuş kazıma yaptılar. Benimde pıhtılı kanamalarım oluyodu. Siz yine ihmal etmeyin
Kilo vermek için yapılan bi detoks .Bende yeni teşhis aldım.
Kilo vermeye çalışıyorum. İlaç tedavisinden önce fazla olan 5 kilomu vermemi istedi doktor.
Maydanoz kürü nedir?
Kilo vermek için yapılan bi detoks .
maydonoz, salatalık ve limon var içinde her sabah aç karnına içiyorsun .
doktor güzel bi tavsiye vermiş. Sonra başa çıkılmıyor .
Gözünü korkutmak istemem ama bu tedavinin başında kilo alıyorsun .İki doktora gittim. Biri buna pko diyemem, daha başlangıç dedi. Diğeri bal gibi pko dedi. Sonumuz hayrılsun
Anca Cuma ya randevu alabildim .12 senedir pko hastasıyım. Bu süre icinde hep dogum kontrol hapi kullanmak zorunda kaldim. Bu haptan dolayı adet döneminden önce ve sonra ara kanamalar veya lekelenmelerim oluyor ama parca parca kan gelmesi hic olmadi. Iciniz rahat etmesi icin bir doktora gitmeniz de fayda var. Bu hastalıkta ara ara leke tarzi kanamalarda, duzensiz yumurtlamadan veya yumurta olusmadan catlamasindan olmaktadir.
Hemen kötü şeyler düşünmeyin. Miyom da ara kanama yapar, zararsızdır. Tabii tedavi gerektirirHerkese merhabalar .
Yaklaşık 3 sene önce bana polikistik over teşhisi konmuştu ve , bir dönem hormon takviyesi aldıktan sonra , bir adet söktürücü ve sonrasında devamlı doğum kontrol hapı kullandım .
bi doktorun bana uyguladığı tedavi şekli buydu .
Şimdilerde , diyete başlayıp 5-6 kilo vermemin , maydonoz kür içmemin bi etkisi var mıdır bilmiyprm ama
adet olmadığım halde , ilacımı kullanmaya devam ettiğim halde pıhtı şeklinde çok yoğun kanamalarım oluyor gün içinde bir bilemediniz 3 kez görüyorum .
haliyle çok korkuyorum . Zaten polikistik over hayatımı yeterince zorlaştırmıştı , gerek kilo aldırması gerek hormon alımı türünden gelen duygu değişimlerm vs .
Biz doktor muyuz diyeceksiniz biliyorum ama dediğim gibi korkuyorum. Şu an işsizim herhangi bir sağlık güvencem bile yok . Altından yumurtalık , rahim kanseri gibi şeyler çıkarsa ne yaparım bilmiyorum .
başına böyle şeyler gelen tecrübeli birileri var mı ?
Teşekkürler şimdiden .
Umarım öyle bir şeylerdir .Hemen kötü şeyler düşünmeyin. Miyom da ara kanama yapar, zararsızdır. Tabii tedavi gerektirir
Sizce doktora gidene kadar kullanmaya devam etmeli miyim ?Pihtili adetiniz dogum kontrol hapindan olabilir. Benim de oyle cunku.
Tamam da burda verilen tavsiyeler kişisel görüşler. Ne kadar güvenebileceksiniz. Sağlık konusunu bu kadar hafife almayın lütfenHerkese merhabalar .
Yaklaşık 3 sene önce bana polikistik over teşhisi konmuştu ve , bir dönem hormon takviyesi aldıktan sonra , bir adet söktürücü ve sonrasında devamlı doğum kontrol hapı kullandım .
bi doktorun bana uyguladığı tedavi şekli buydu .
Şimdilerde , diyete başlayıp 5-6 kilo vermemin , maydonoz kür içmemin bi etkisi var mıdır bilmiyprm ama
adet olmadığım halde , ilacımı kullanmaya devam ettiğim halde pıhtı şeklinde çok yoğun kanamalarım oluyor gün içinde bir bilemediniz 3 kez görüyorum .
haliyle çok korkuyorum . Zaten polikistik over hayatımı yeterince zorlaştırmıştı , gerek kilo aldırması gerek hormon alımı türünden gelen duygu değişimlerm vs .
Biz doktor muyuz diyeceksiniz biliyorum ama dediğim gibi korkuyorum. Şu an işsizim herhangi bir sağlık güvencem bile yok . Altından yumurtalık , rahim kanseri gibi şeyler çıkarsa ne yaparım bilmiyorum .
başına böyle şeyler gelen tecrübeli birileri var mı ?
Teşekkürler şimdiden .
Cuma günü doktora gideceğim zaten .Tamam da burda verilen tavsiyeler kişisel görüşler. Ne kadar güvenebileceksiniz. Sağlık konusunu bu kadar hafife almayın lütfen
Sizce doktora gidene kadar kullanmaya devam etmeli miyim ?
ilacı kullanırken birden regl olduğunuz oldu mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?