Düzensiz kanamalarım , korkularım ...

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
30
Herkese merhabalar .
Yaklaşık 3 sene önce bana polikistik over teşhisi konmuştu ve , bir dönem hormon takviyesi aldıktan sonra , bir adet söktürücü ve sonrasında devamlı doğum kontrol hapı kullandım .
bi doktorun bana uyguladığı tedavi şekli buydu .

Şimdilerde , diyete başlayıp 5-6 kilo vermemin , maydonoz kür içmemin bi etkisi var mıdır bilmiyprm ama

adet olmadığım halde , ilacımı kullanmaya devam ettiğim halde pıhtı şeklinde çok yoğun kanamalarım oluyor gün içinde bir bilemediniz 3 kez görüyorum .

haliyle çok korkuyorum . Zaten polikistik over hayatımı yeterince zorlaştırmıştı , gerek kilo aldırması gerek hormon alımı türünden gelen duygu değişimlerm vs .

Biz doktor muyuz diyeceksiniz biliyorum ama dediğim gibi korkuyorum. Şu an işsizim herhangi bir sağlık güvencem bile yok . Altından yumurtalık , rahim kanseri gibi şeyler çıkarsa ne yaparım bilmiyorum .

başına böyle şeyler gelen tecrübeli birileri var mı ?
Teşekkürler şimdiden .

pko dan dolayı bende kalınlaşma olmuştu , polip oluşmuş kazıma yaptılar. Benimde pıhtılı kanamalarım oluyodu. Siz yine ihmal etmeyin
Piko dediğiniz ne oluyor ? Bu biriken küçük kistler miydi ?(evet hastalığın kısaltımıymış , şimdi baktm )
kazıma dediğiniz nasıl bit işlem ?
Teşekkür ederim .

Bende yeni teşhis aldım.
Kilo vermeye çalışıyorum. İlaç tedavisinden önce fazla olan 5 kilomu vermemi istedi doktor.

Maydanoz kürü nedir?
Kilo vermek için yapılan bi detoks .

maydonoz, salatalık ve limon var içinde her sabah aç karnına içiyorsun .

doktor güzel bi tavsiye vermiş. Sonra başa çıkılmıyor .

İki doktora gittim. Biri buna pko diyemem, daha başlangıç dedi. Diğeri bal gibi pko dedi. Sonumuz hayrılsun
Gözünü korkutmak istemem ama bu tedavinin başında kilo alıyorsun .
sonrasında da o doğum kontrol haplarından mı neyden bilmiyorm vermen zorlaşıyor .
Çok geçmiş olsun .

Maydanoz adet sokturucu ozelliklik tasir,maydanoz kuru kilo verdirmez,kansizliktan olursunuz ,birakin ,duzelmezseduzelmezse 1 hafta 10 gun icinde doktora gidin

12 senedir pko hastasıyım. Bu süre icinde hep dogum kontrol hapi kullanmak zorunda kaldim. Bu haptan dolayı adet döneminden önce ve sonra ara kanamalar veya lekelenmelerim oluyor ama parca parca kan gelmesi hic olmadi. Iciniz rahat etmesi icin bir doktora gitmeniz de fayda var. Bu hastalıkta ara ara leke tarzi kanamalarda, duzensiz yumurtlamadan veya yumurta olusmadan catlamasindan olmaktadir.

Anca Cuma ya randevu alabildim .
Bakalım , maydonozu da kesicem gidene kadar .

umarım benim de öyle bir şeyler oluyordur .

Hemen kötü şeyler düşünmeyin. Miyom da ara kanama yapar, zararsızdır. Tabii tedavi gerektirir

Hemen kötü şeyler düşünmeyin. Miyom da ara kanama yapar, zararsızdır. Tabii tedavi gerektirir
Umarım öyle bir şeylerdir .

Allah’ım internette öyle şeyler yazıyor ki , Erken menapozdan kanserlere kadar . Buraaya danışmak birazda olsa içimi rahatlattı .

daha önce olmamıştı böyle , umarım ciddi değildir .

Kanamalarım bugün regle döndü, ilacı kesmeli miyim devam etmeki miyim sizce ? doktora gidene kadar ?

Tamam da burda verilen tavsiyeler kişisel görüşler. Ne kadar güvenebileceksiniz. Sağlık konusunu bu kadar hafife almayın lütfen

Sizce doktora gidene kadar kullanmaya devam etmeli miyim ?

ilacı kullanırken birden regl olduğunuz oldu mu hiç ?

Doktora kac gun icerisinde gideceksiniz?
Dogum kontrol hapi kutu bitmeden birakilmiyor diye biliyorum.
Ben fix olarak ilac bitimindeki 5.gun regl oluyorum bu hic sasmiyor. Ara kanama hic yasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…