Son bir senedir adet düzensizliği yaşıyorum bende. 38 yaşındayım bu arada. Ama benim öyle 31-32 gün falan değil 45-50 gün olduğu oluyor. Şubat ayında hiç olmadı mesela. Martta gecikti, Nisanda keza öyle ki nisanda hem gecikti hemde olunca 15 gün sürdü.
Ama ben nisan ayında HAMİLE kalmışım. dün dr. gittim. Geç yumurtlama olmuştur dedi. İnternette çok okudum bu geç yumurtlama yı. Adet gecikmesinin olmasının nedeni yumurtlamanın 14.15.16 günlerde değil de daha sonraki zamanda 21. 22. günlerde olmasıymış. adet olduktan sonra geriye doğru 14. gün saydığınızda yumurtlama gününüzü bulabilirmişsiniz. Valla bilmiyorum okuduklarım...
10 günde adet görmenin normal bir yanı yok Can'ım.Mutlaka bir etken vardır.Devlete gittiysen anlayamamış olabilirler.kanama miktarların önemli.Genelde herkes geç adet görüyor.
Benimde sıkıntım 15 günde bir bazen 10 günde bir adet görmem.evlendiğimin 1 ayına hamile kaldım.
Üretim hızlıymış bendede ama doktorlar bana hep sıkıntı olmadığını söylüyor kansızlık olmadığı sürece zaten kansızlıkta olmuyor.
Ama şimdi yeni düşünüyorum.
Valla onuda yaptım istanbul bursa arası birçok özel doktora da gittim ama durum değişmedi annemde aynı benim gibi10 günde adet görmenin normal bir yanı yok Can'ım.Mutlaka bir etken vardır.Devlete gittiysen anlayamamış olabilirler.kanama miktarların önemli.
Yapcak birşey yok o zamanValla onuda yaptım istanbul bursa arası birçok özel doktora da gittim ama durum değişmedi annemde aynı benim gibiannem şuanda 47 yaşında hala durumu değişmemiş ikimizde bir çok doktora gittik engelenemiyo ama şükürki ikimizinde hiç bir sorunu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?