- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
Internetde var canim ben adetimin 3gunu baslamistimAdet oldugun gun mu ictin yani canm anlamadm
Olur muhtemelen neden olmasin. Adetinin 2. Yada 3. Gunu bal tarcin corekotuna basla. Sonrasinda da adet bitince sogan kuru yap. İnsallah yumurta gelisimine rtkisi olur.Canim tesekkur ediyorum bunu denicem. Adet olduktan sonra baslarm. Ilacin bitmesine az kaldi. Oyle de olur degil mi?
Vardi daa nereye koydum kim bilir bi arastiririm :)Olur muhtemelen neden olmasin. Adetinin 2. Yada 3. Gunu bal tarcin corekotuna basla. Sonrasinda da adet bitince sogan kuru yap. İnsallah yumurta gelisimine rtkisi olur.
Doktorun yaptigi testlerin sende kopyasi yokmu?hastanenin interenet sayfasindan gorebilirsin
Bul bi paylas bakalim anlariz belkiVardi daa nereye koydum kim bilir bi arastiririm :)
Iki yasina gorcek cnm oglum ,sizlere de nasio olur ins. En kisa süredeSaglikla kucagina al insallah canim bebisini.
Henüz bende çekilmedim bakalım bu ay doktor isterse çekilmeyi düşünüyorum anestezili de çekiyorlar sanırımHayir cekilmedim. Acikcasi ondan da korkuyorm sanci veriyor diye. Sen cekildinmi?
Ona ne zaman başlıyorsunnadetim düzene girince şu çok bahsedilen çörek otu bal tarçın artık ben de denicem dedim.
bir ay içinde 12 gün kullanılması gerek yumurtalarim o ay 4 tane olmuştu. ve benim yumurtalarım çok tembeldi.
Kisinin kendi aci esigiyle alakali bi durum sanirim. Oyle duydum. Cani tatli olanlar daha cok aci hissediyolarmis. Ben muayene icin doktoruma gittigimde icerdeki kadinin cigliklari hala kulaklarimda. Doktor cekemedi bile filmi. Korkutmak gibi olmasinHenüz bende çekilmedim bakalım bu ay doktor isterse çekilmeyi düşünüyorum anestezili de çekiyorlar sanırım
Allah uzun omurler versin ogluna da sana da canim. Ben simdi hamilesin zannttm kusura bakma :))Iki yasina gorcek cnm oglum ,sizlere de nasio olur ins. En kisa sürede
Benim canım tatlı değildir hiç canım korkmam yani gerekli ise yaptırırımKisinin kendi aci esigiyle alakali bi durum sanirim. Oyle duydum. Cani tatli olanlar daha cok aci hissediyolarmis. Ben muayene icin doktoruma gittigimde icerdeki kadinin cigliklari hala kulaklarimda. Doktor cekemedi bile filmi. Korkutmak gibi olmasin
adetinin 2. günü başla ac karnına 12. günü bırak canım ıbrahim saracoğlu tarifine bak istersen ben ordan yapmıştımOna ne zaman başlıyorsunn
Mecbur bebiis icin her yol mubah cnm:)))Benim canım tatlı değildir hiç canım korkmam yani gerekli ise yaptırırım
Teşekkğrlerradetinin 2. günü başla ac karnına 12. günü bırak canım ıbrahim saracoğlu tarifine bak istersen ben ordan yapmıştım