- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Merhaba. Uzun süredir giremedim konuya. Testim pozitif çıktı. Hastalıktan dolayı nerdeyse bir şey yapamadım. Tek düzenli yaptığım su, meyve tüketimi, ilaç kullanımı ve diş ipi ve gargara kullanımı oldu.
Ocak ayını değerlendirecek olursam pek verimli olduğunu söyleyemem. Rutine bağlı kalmaya çalıştım mümkün olduğunca ama daha iyisi olabilirdi. Günü verimli kullanma konusunda biraz daha dikkatli davranmam gerek. Kendi adıma birikim yapamadım bu ay. (15 TL ) Kızıma anneannesi bir miktar harçlık yollamıştı onu dövize çevirip, hesabına attım. Yürüyüş konusunda hastalanana kadar çok iyi olduğumu düşünüyorum. 10 dk bile olsa her gün kızımı dışarı çıkardım. İkimiz de hem enerjimizi attık, hem de kızımın gece uykuları daha düzenliydi bu süre boyunca.
Okuduklarım;
•İçsel Huzur İyi Yaşamın Kapısını Açar - Epiktetos (83 sayfa)
•El-Medinetû'l Fâzıla - Farabi (124 sayfa)
•Saç Örgüsü - Laetitia Colombani (188 sayfa)
Toplam: 395 sayfa
İzlediklerim;
•Emily in Paris (2. Sezon 10 bölüm)
•The Witcher (2. Sezon 8 bölüm)
•Behind Her Eyes (mini dizi 6 bölüm)
•You (3 sezon 30 bölüm)
•Harriet: Özgürlük Ateşi (film)
Umuyorum ki Şubat ayı çok daha verimli bir ay olur.
Ocak ayını değerlendirecek olursam pek verimli olduğunu söyleyemem. Rutine bağlı kalmaya çalıştım mümkün olduğunca ama daha iyisi olabilirdi. Günü verimli kullanma konusunda biraz daha dikkatli davranmam gerek. Kendi adıma birikim yapamadım bu ay. (15 TL ) Kızıma anneannesi bir miktar harçlık yollamıştı onu dövize çevirip, hesabına attım. Yürüyüş konusunda hastalanana kadar çok iyi olduğumu düşünüyorum. 10 dk bile olsa her gün kızımı dışarı çıkardım. İkimiz de hem enerjimizi attık, hem de kızımın gece uykuları daha düzenliydi bu süre boyunca.
Okuduklarım;
•İçsel Huzur İyi Yaşamın Kapısını Açar - Epiktetos (83 sayfa)
•El-Medinetû'l Fâzıla - Farabi (124 sayfa)
•Saç Örgüsü - Laetitia Colombani (188 sayfa)
Toplam: 395 sayfa
İzlediklerim;
•Emily in Paris (2. Sezon 10 bölüm)
•The Witcher (2. Sezon 8 bölüm)
•Behind Her Eyes (mini dizi 6 bölüm)
•You (3 sezon 30 bölüm)
•Harriet: Özgürlük Ateşi (film)
Umuyorum ki Şubat ayı çok daha verimli bir ay olur.