Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

selam kizlar yazilarinizi okudum cok motive edicisiniz harikasiniz.Bende subatta dogum yaptim 55 kiloyum 49 olmak istiyorum sayenizde gaza geldim bende yarin spora basliyorum.AAh su beldeki simitler yokmu o simitler tek sorunum o.bence buradan yazmaya devam edelim birbirimize destek olalim hepinizi opuyorum:KK8:

Buqün itibariyle hem diyete hem düzenli spora baslıorum.Aksama doqru spor salonuna gitcem hadi hayrlsı 55 kılo olmusum boyuma gore normalde o göbek hiç normal değil:):KK50: Bi ay snr kaç cm inceldim paylasacm sızınle:-)

spor yaşam tarzıdır(;

Slm arkadaşlar..bayağıdır bu konuya yorum yapılmamış.bende kilo problemi olanlardanım.boyum 1.60 kilom diyetisyenimin tartısına göre 67.7 evimdeki tartıya göre 66.6 :) ilginç dimi...bugün diyetimin 9.günündeyim 10 ekim pazartesi günü diyetisyenle rand var.ama ben dayanamadım bu sabah tartıldım.benim tartıya göre 64.7 çıktım yani 1.900 gr vermişim.ama bakalım pazartesi günü diyetisyende kaç çıkıcam. Ben 5 sene öncesine kadar 52 kiloydum ve her giydiğim yakışırdı.fakat 2006 da yumurtalıklarımda kist olduğunu öğrendm.endometriosis yani çikolata kisti...ameliyat oldum ve bunan sonra doğum kontrol hapı kullanacak ve 6 ayda bir kontrole geleceksin dedi doktorum.vee sonucu tahmin edersinizki o hap bana kilo yaptı.tabi hareketsizlik,dengesiz beslenme,uyku düzensizliği de eklenince (işten ayrıldım ve uzun süre iş bulamadım) 5 sene sonra 67.7 ye kadar çıktım malesef.boyumda kısa olduğu için kilo daha çok belli oluyor.bu yüzden bende diyetisyene gitmeye karar verim ve bugün 9.günüm.güzel gidiyor şimdilik.pazartesi merak ediyorum nolucak.bunun yanında 3 gündür 1 saat yürüyüş yaptım.keşke diyetin ilk başlasaydım.elimden geldiği kadar devam edicem yürüyüşe.aslında koşu bandı almak isterdim ama çalışmadığım için parasızlıktan alamıyorum. Sizlerinde yorumlarınızı,yaptıklarınızı anlatmanızı bekliyorum.bu çok güzel bir konu olmuş ama eskisi gibi yazan yok görüyorumki..hadi kızlar sizi bekliyorum:) görüşmek üzere....

kizlaaaar bende acil spora baslamak istiyorum.sürekli erteliyorum ama cok kararliyim:) size sorum niveanin cdsini nerden bulabilirm?buarada ben viyanadayim.
merak edenlere boyum 1.70 kilom 63(ne güzel 59 kiloydm ama bosverince biraz kilo aldim iste:KK43: )

Sporla zayıflamak istiyorsanız en iyi yağ yakımı sabah saatlerinde aç karnına yapılan zorlayıcı olmayan cardio dur arkadaşlar.Vücut geceden tüm glikoz depolarını boşaltarak sabah yağ yakımı için zemin hazırlar.AÇ KARNINA olması da etkiyi 2 ye 3 e katlar.

Sporla zayıflamak istiyorsanız en iyi yağ yakımı sabah saatlerinde aç karnına yapılan zorlayıcı olmayan cardio dur arkadaşlar.Vücut geceden tüm glikoz depolarını boşaltarak sabah yağ yakımı için zemin hazırlar.AÇ KARNINA olması da etkiyi 2 ye 3 e katlar.

ben kahvaltıdan sonra yapıyordum gerçi kahvaltıda pek bişey yediğim söylenemez de neyse :KK70:

evet doğru gece Biriken enerjiyi sabah aç karnına sporla çok güzel yakarız da işte olmuyor olmuyor.. nefret ediyorum sabahları yaptiğim spordan.. Başim dönüyor gözüm karariyor.. üzerimde Böyle gereksiz Bi negatiflik agresiflik..

Sporu kahvaltıdan önce yapmak kahvaltıdan sonra yapmaya oranla daha fazla zayıflatıyor.başınızın dönmemesi için hafif bir nesfit ile kahvaltı yapabilirsiniz sonrasında spor ve sonasında normal bir kahwaltı olabilir eğer aç karnına yapamıyorum dıyorsanız.

Sporu kahvaltıdan önce yapmak kahvaltıdan sonra yapmaya oranla daha fazla zayıflatıyor.başınızın dönmemesi için hafif bir nesfit ile kahvaltı yapabilirsiniz sonrasında spor ve sonasında normal bir kahwaltı olabilir eğer aç karnına yapamıyorum dıyorsanız.

Yapabilirim aslında kahvaltıdan önce.
Sadece kahvaltı biraz fazla geçe kalır.
Peki sabah akşam yapmam daha iyi olur mu?
1 kere sabahtan yapmaktansa?

Spor yapan arkadaşlar spor cok kapsamlı olur
Ne sporu yapıyorsunuz bende evde göbek atıyorum akşamları 1 saate yakın sabahları yarım saat spor olarak ne yapmalıyım??

kızlar bi hevesle spor yapmaya başlıyorsunuz iyi güzelde bu hevesiniz 2-3 ay sonra hiç kilo veremediğinizi görünce kaçmasın sakın.düzenli yapılan sporla ancak 6 aydan sonra kilo vermeye başlarsınız.çünkü vücudunuzun eksik kasları tamamlanır önce.bu kaslar yağ tabakalarının altındadır.kaslarınız şişer şişer ve yağ tabakalarına sürtünerek onları eritir.evet bu 6 ayda vücudnuzdaki değişikliği farkedersiniz.sıkılaşırsınız incelirsiniz ama kilo vermezsiniz.ancak 6 aydan sonra baskülde değişiklik görürsünüz.neden anlattım bunu spor yaparken baskülü değil mezurayı baz alın.ölçün kendinizi farkı o zaman görüceksiniz :) bol sporlu günler hepinize.

Evet cnm kesinlikle katılıyorum.Bir dönem 5 hafta boyunca deli gibi spor yapmama rağmen hiç bir değişiklik olmayınca bende vazgeçmiştim.Şimdi tekrar başlayıp devamınıda da getirmeye karar verdim.Şimdi bu haftada yaparsam 10.haftam olacak spor yapalı.Fakat ne tartıda bir değişiklik var nede ölçülerimde hala aynılar ama görüntü sanki çok zayıflamışım gibi.Kendime bakıyorum bana hala aynı geliyo ama beni görenler ne kadar zayıflamışsın diyolar.Kendime bakıyorum az da olsa değişikliği bende farkediyorum en azında düzgün bir şekil almaya başladı toparlandı tabi önemli olan devamını getirmek.Ben çokta zayıflamak istemiyorum o yüzden arada yediklerime dikkat ediyorum diyet yapmıyorum diyet yapsam daha da zayıf olurum o zaman hiç olmaz çünkü beni güzel gösterende balık etli olmam benimki vücudu diri tutmak ve daha düzgün hatlara sahip olmak.Birde ben ilk zamanlarda incelecem yerde daha da kalınlaşmıştım sanki vazgeçecektim nerdeyse ama bırakmamak için zorladım kendimi gün geçtikçe toparlandığımı görünce devam ettim inşallah bir daha da bırakmam elbise giyerken zorlanıyorum çünkü her istediğimi giyemiyodum şimdi daha güzel duruyo üzerimde.Bende sporumu sabahları yapmaya gayret ediyorum çünkü zaten tembelim sonra hiç yapamam.Hatta sonra önüme hep engel çıkıyo rahatsız oluyorum sabah bir an önce bitirip rahatlıyorum.

Kızlar bı haber vereyim. Nivea body cd yi arayanlar için. Ücretsiz gonderiyolar. Ben nivea sitesine mail attım bu cd yi nerde bulabilirim diye 2 gün sonra aradılar. Ücretsiz gonderiyorlarmis üstelik kargo da onlardan. 2 haftaya kadar gelir dediler. Ben kosu bandında yürüyorum ama cok sıKılıyorum bazen vakit gecmiyo Kitap okuyorum tv izliyorum ama 1 saat gecmek bilmiyor bı türlü. Şu cd bı gelsin yarım saat tempolu yürüyüp ardından nivea body cd yi yapicam. Hem sikilasmak için de iyi olur diye düşünüyorum. Malum dogum kiloları sarmak istemiyorum. 35 kilo aldım ben hamilelikte. 97 yle dogum yaptım. Sonra kendiliginden 85 oldum ama ondan sonrası gitmedi. Kosu bandını aldım iste su an 70 kiloyum. Su an sarkma yok ama 55 olmak istiyorum. Sıkı ve fit olarak tabi.

Arkadasım merhaba benımde boyum 1.65 gecen nisanda doğum yaptım 75 falanla doğum yaptım suan 63 kıloyum 53 olmak ıstıyorum :KK43: artık fazlalıklardan kurtulmak ıstıyorum.Niveanın cdsini bende aradım bulamadım ınternettende istedıgım gıbı ındıremedım olmadı her yere baktım yok yok sen kargo ile gönderdıklerını soylemıssın geldımı ? fıyatı ne kadar? basladınmı nasıl gidiyor? ne cok sordum dımı : ))

Sporla kilo verilmediğine inanmıyorum. Düzenli spor yaptığınız zaman vücudunuzdaki değişikleri bariz görürsünüz özellikle bedeninizi iyi tanıyorsanız... Ben bir dönem dez diyet ürünü kullanmıştım 1 hafta dezi kullanmama ragmen sadece 2 kilo gibi birşey vermiştim. sonra olaya sporuda ekledim her akşam 1 saat yürüyüş yapıyordum. ve 2 günde bir tartıya çıktığım zaman 1 kilo eksik gösteriyordu. Şimdi diyet ürünü kullanmıyorum çünkü hergün sadece onu içmekten sıkıldım. Evde eliptikbisikletim var. Ve bu bisiklet bütün vucudu çalıştırıyor neredeyse. 1 haftadır üstüme giyiyorum sauna eşofmanı 1 saat eliptik bisiklette çalışıyorum. Ve çalışırken sıkılmamak için radyo tiyatrosunda oyun dinliyorum her oyun toplam 1 saat kadar sürüyor oyunu dinlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bisikletten indiğim zaman müthiş terler vucudumdan akıyor neredeyse. Bu sabah aynaya baktığım zaman kalçamın ve bel boşluğumun şekillenmeye başladığını fark ettim. Herkese S-M bedenler diliyorum :)

diyet yapsam da sporsuz çok zor kilo vermeme rağmen hatta sporla bile zor kilo vermeme rağmen l-carnitin desteği ile haftada 3 gün kardiyo egzersiz yaparak hiç inemediğim bir kiloya kısa bir sürede inmiştim(1 ay gibi bi süre) devamında kilo kaybım olmadı ama pilates de yaparak epey sıkılaşmıştım. Ve bu egzersiz temposuna vücudum alıştığı için sporu bırakınca ilk önce gevşemeye ve okadar zorluklarla verdiğim kilolarımı geri almaya başladım :KK43: eğer ki spor hayat boyu devam ettirilecekse yararlı yoksa bir daha sporsuz bir şekilde kilo veremiyorum :KK43: Bir de yürüyüş gibi daha hafif sporlar da işlemiyo üstelik ...

Bence zayıflamak için hem yemeklerden kısmalı hemde spor yapmalı.Sadece spor yaparak veya sadece yemeğinizi azaltarak geçici olarak ya da uzun süre içerisinde kilo verirsiniz.Eğer 2-3 ay gibi bi sürede inanılmaz değişiklikler görmek istiyorsanız hem spor yapacaksınız hemde yediklerinizi azaltacaksınız.Tek yönlü zayıflamak bence imkansız gibi bişey.Sadece sporu zayıfladıktan sonra formunuzu korumak için yapmanız daha iyi olur bence.mesela günde 1 saat yürüyüş yapsanız,ip atlasanız,koşsanız,yüzseniz kısacası hareketli olsanız ama mutlaka 1 sporu devamlı olarak ve arttırarak yapsanız ve yediklerinize dikkat etseniz yağ,şeker,un,tuz gibi besinlerden uzak dursanız istediğiniz sonuca kolayca ulaşırsınız....

Ben de yarın sabah spora başlıyorum kızlar. Bir spor salonuna yazıldım bir aylık, bakalım eğer memnun kalırsam bir ay daha uzatmayı düşünüyorum. Şu an özel günümde olduğum için yarın ilk tartıldığım kilomu pek ciddiye almayacağım iki üç gün sonra tekrar tartılıp size öyle bilgi veririm. Umarım herkes en kısa zamanda sporla sağlıklı ve fit bir vücut elde eder :)

arkadaşım bende arıyorum o cd ama heralde ücretliymiş internetten indirince banada o telefonu verirsen sevinirim ve bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim benimde baya kilo vermem lazım bende bir zamanlar egzersizle baya kilo verdim ve çok inceldim bende sadece diyet yaparak kilo veriliceğine inanmıyorum .kilo vermede en önemli şey yürüyüş imkanlar kısıtlı olduğu için bizde evde egzersizle kilo vermeye devam :eek:

nivea cdsini iki -üç hafta haftada 5 gün yap. 50 dakka kadar bişey! acaip faydasını görürsün. 1 ayda 3kiloyu garanti atarsın!

ama sonra başka bir cdye geç.. alışır çünkü bedenin!

ben şimdi 1 hafta nivea body yapcam. sonra da manyak kadın jane fondanın bir cdsini yapcam. ama hanı yapcam dediysem. o manyak bir kadın sadece deniycem.. onun cdsinin tamamını yapabilmek 1 aydan önce mümkün değil!!!!!!!!!!!!

ama yapcam..

şu nivea cd sini nası temin edebiliorzm biride onu sölese müşteri hizmetlerinin teline ulaşamıorm siz nerden we hangi nodan ulaştınız yardımmmmmm:KK14:

Benim sorunum sporda belli bir düzen tutturamamak. Bu havalarda çok güzel düzenli sporumu yapıyorum fakat havalar soğumaya başlayınca üşüyorum ve beni de bir üşengeçlik alıyor canım dışarı çıkıp soğukta yürümek istemiyor.

X