Selülit Düzenli spor ve beslenmeye rağmen neden hala selülit??

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
Merhaba arkadaşlar ben zayıf denebilecek bir kiloda olmama rağmen ve düzenli spor ve beslenmeye rağmen hala selülitlerimden kurtulamadım. Aranızda benim gibi olup çözüm üreten var mı?bu gidişle o pahalı selülit tedavilerine başlıcam ama önce size danışmak istedim.fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, bende iki yıldır fitness yapıyorum son 3 aya kadar beslenmeme ara ara özen gösterdim ama tabiki spor tek başına işe yaramadığından selülitlerim kasın sıkıştırması sonucunda gün yüzüne çıktı öyle sıkmadığımda gözükmeyen türden 3 ay önce diyete başladım spora devam ama hala duruyorlar malesef. Bu zamana yedik içtiklerimizin sonucu uzun bir diyet gerektiyor sabırla devam ediyorum.

Güzellik uzmanına sordum benim selülitlerime cihaz etki etmezmiş eğer senin normal durduğunda gôzüküyorsa güzellik merkezinden destek alabilirsin. L Carnatine araştırmanıda tavsiye ederim yağ yakıcıdır selülite iyi gelir belkide biliyorsundur.

Merhaba arkadaşlar ben zayıf denebilecek bir kiloda olmama rağmen ve düzenli spor ve beslenmeye rağmen hala selülitlerimden kurtulamadım. Aranızda benim gibi olup çözüm üreten var mı?bu gidişle o pahalı selülit tedavilerine başlıcam ama önce size danışmak istedim.fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim

Tuzuda çıkarıp bol su içmeyide ihmal etmeyin.Bunlarda oldukça etkili

Tuz ve şekeri olabildiğince azalt, 2 litre su iç, bol bol meyve ye ve squat yap. Youtube da selülit için hazırlanmış spor videoları var onları yap. Ebru Şallı'nın selülit savar adlı pilates videosunun da çok işe yaradığını duymuştım.. ha bir de at kılı fırçasıyla ovala bacaklarını

Genetikse şayet ne plates, ne at kılı fırça fayda etmiyor. ((

Sana kendi sırrımı açıklayayım;
Bol ama gerçekten yani gerçekten bol su içmek.
Düzenli veya düzensiz bol yürüyüş yapmak.
Ne yersen ye ne yaparsan yap, tuz ve baharatı kullanmasan da olur. Çünkü onların vücuda bir faydası yok. Sadece lezzet.
Yaz da geldiğine göre bu mevsimi spor salonunda değil plajda geçirmeni öneriyorum. Zamanını olabildiğince yüzmeye ayır.
Evde temizlik, yemek vs. yapman gerektiği zaman iş yaparken bi yandan da dans et. :KK70: Hem mutluluk hormonunu salgılatır özgüvenin yerine gelir, hem işini halletmiş olursun hem de vücudun selülit dışında da sıkılaşır.
Ben bunları yapmazsam isterse fil fırçası olsun, milyonluk tedaviler, kremler losyonlar serumlar vb. kalıcı ve gözle görülebilir bir sonuç elde ettirmez. Umarım yardımım dokunur. :dua:

Sana kendi sırrımı açıklayayım;
Bol ama gerçekten yani gerçekten bol su içmek.
Düzenli veya düzensiz bol yürüyüş yapmak.
Ne yersen ye ne yaparsan yap, tuz ve baharatı kullanmasan da olur. Çünkü onların vücuda bir faydası yok. Sadece lezzet.
Yaz da geldiğine göre bu mevsimi spor salonunda değil plajda geçirmeni öneriyorum. Zamanını olabildiğince yüzmeye ayır.
Evde temizlik, yemek vs. yapman gerektiği zaman iş yaparken bi yandan da dans et. :KK70: Hem mutluluk hormonunu salgılatır özgüvenin yerine gelir, hem işini halletmiş olursun hem de vücudun selülit dışında da sıkılaşır.
Ben bunları yapmazsam isterse fil fırçası olsun, milyonluk tedaviler, kremler losyonlar serumlar vb. kalıcı ve gözle görülebilir bir sonuç elde ettirmez. Umarım yardımım dokunur. :dua:

Tuz kullanmayalım da baharat niye ki :-(

Tuz kullanmayalım da baharat niye ki :-(

Baharatın da kalp hastalıklarının riskini arttırma gibi bir durumu var ne yazık ki.
Ayrıca metabolik yavaşlama, sindirim sisteminin de zarar görmesine neden olabiliyor.
Azı karar çoğu zarar diye bir sözümüz vardır. Buna dikkat ederek kullanmak iyi olacaktır. Tuzu kullanan kişilerde gözlenebilir ki kimileri yemek tuzlu olduğu halde tuzun tadını alamaz ve daha fazla tuz doldurur. Bazıları yemeğin tadına bakmadan dahi tuzu ekler. Baharatın da böyle eş bir durumu paylaştığını düşünüyorum. Yaptığımız yemeklerin tadına bakıp eksik bir şey olduğunu düşündüğümüz an ekstra lezzeti eklemek daha bilinçli hareket olacaktır. Hatta birçok aşçı tadını kontrol ettikten sonra baharatı ekler.

X