Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla başınız sağolsun yeni gördüm mekanı cennet olsun inşallahhayırlı cumalar
dün sabah abimle eşi umreden geldiler akşam onları ziyarete gittik kızımla , hasta olmuşlar hava değişikliğinden
ordan sonra eltime kurana gittim kaynım için her akşam okuyoruz, yarında ikindi öncesi camide kuran okunacak nasip olursa
şimdi kalabalık kızları da yanında her akşam kurana gelenler oluyo herkes dağılınca zor gelicek ona ama bi tane bekar kızı var yanında oğlu da alt katında oturuyo
Geçmiş olsun sweet. Bekledigin haberde hayırlısıyla olsun inşallahBende bi uyuşukluk var doğru düzgün iş yapmıyorum halsiz gibiyim günlerdir. Hava da kapalı bugün. Ben hep böyle oluyorum bi haber bekliyorum demiştim ya. Olana ya da olmayana kadar böyle arafta bişeyler yapasım gelmiyorAhsende dün ateşliydi gece baya yükseldi şükür şimdi iyi gibi. Ateş dışında bişeyi yok
Modun niye düsük gönülcüm. Benimde bu aralar öyleBende öyleyim canım modum çok düşük günlerdir kendimi zorlayarak bi şeyler yapıyorum
Yavruna çok geçmiş olsun![]()
İnsallah sonuçların tertemiz cıkar paremPenyezim dr bugün yarim gün hastanede kalıyormuş ve yoğurmuş pazartesi günü için randevu aldım![]()
Cok gecmis olsun. Allah korusun en tehlikeli zamanları malesef ne kadar dikkatli olsakta olacak olana engel olamıyoruzArkadaşlar benim kizim yine düştü. Sonrasinda küstü morardı hastanede eşimin kucağında kendini birakti. O kadar kokrtukki sonuçları temiz çıktı hamdolsun. Asla yaninmdan ayırmıyorum. Daha 14 aylik kendine neyin zarar vereceğini bilmediği için asla korkmuyor arkamı degil dönmek yan baksam birsey oluyor . Sadaka çıkarıyoruz dua okuyoruz.
Yaaaa çok geçmiş olsun. Hani böyle ağzı dualı yaşlı falan varsa etrafınızda bi okusun çocuğunuzu nazar için. Benim kızımda maalesef öyle canı tatlı değildir onun için sürekli yapar tehlikeli şeyleri canım acıdı durayım demezArkadaşlar benim kizim yine düştü. Sonrasinda küstü morardı hastanede eşimin kucağında kendini birakti. O kadar kokrtukki sonuçları temiz çıktı hamdolsun. Asla yaninmdan ayırmıyorum. Daha 14 aylik kendine neyin zarar vereceğini bilmediği için asla korkmuyor arkamı degil dönmek yan baksam birsey oluyor . Sadaka çıkarıyoruz dua okuyoruz.
Ayy çok geçmiş olsunArkadaşlar benim kizim yine düştü. Sonrasinda küstü morardı hastanede eşimin kucağında kendini birakti. O kadar kokrtukki sonuçları temiz çıktı hamdolsun. Asla yaninmdan ayırmıyorum. Daha 14 aylik kendine neyin zarar vereceğini bilmediği için asla korkmuyor arkamı degil dönmek yan baksam birsey oluyor . Sadaka çıkarıyoruz dua okuyoruz.
Çok geçmiş olsunArkadaşlar benim kizim yine düştü. Sonrasinda küstü morardı hastanede eşimin kucağında kendini birakti. O kadar kokrtukki sonuçları temiz çıktı hamdolsun. Asla yaninmdan ayırmıyorum. Daha 14 aylik kendine neyin zarar vereceğini bilmediği için asla korkmuyor arkamı degil dönmek yan baksam birsey oluyor . Sadaka çıkarıyoruz dua okuyoruz.
Oyle ne kadar cabalasam da olacak olanın onune geçilmiyor. SagolasinGeçmiş olsun sweet. Bekledigin haberde hayırlısıyla olsun inşallah
Modun niye düsük gönülcüm. Benimde bu aralar öyle
İnsallah sonuçların tertemiz cıkar parem
Cok gecmis olsun. Allah korusun en tehlikeli zamanları malesef ne kadar dikkatli olsakta olacak olana engel olamıyoruz
Okutuyoruz aslında çok cana yakın bir çocuk o yuzden nazarıda üstüne cok çekiyor. SagolunYaaaa çok geçmiş olsun. Hani böyle ağzı dualı yaşlı falan varsa etrafınızda bi okusun çocuğunuzu nazar için. Benim kızımda maalesef öyle canı tatlı değildir onun için sürekli yapar tehlikeli şeyleri canım acıdı durayım demez
SagolunAyy çok geçmiş olsun
SagolunÇok geçmiş olsun
Sagolunuykusuzanne1 çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar benim kizim yine düştü. Sonrasinda küstü morardı hastanede eşimin kucağında kendini birakti. O kadar kokrtukki sonuçları temiz çıktı hamdolsun. Asla yaninmdan ayırmıyorum. Daha 14 aylik kendine neyin zarar vereceğini bilmediği için asla korkmuyor arkamı degil dönmek yan baksam birsey oluyor . Sadaka çıkarıyoruz dua okuyoruz.
SagolunÇok geçmiş olsun canım