- 25 Ekim 2013
- 9.097
- 26.624
- 798
- 51
Allah razı olsun ilknurcumÇok geçmiş olsun abla Allah şifa versin insallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun ilknurcumÇok geçmiş olsun abla Allah şifa versin insallah.
Evet üzerine salça karabiber açtım suyla döktüm gönülmeyvesi diyince rahatsıs etmedi sonra beni pişerken baya kokusu vardı çünkü yendi bitti şükürBaharat falan eklediysen kokusunu alır benceaman birşey olmaz yabancı değiller
![]()
Bilmiyorumki biberide kayınvalidemden donuk olarak alıp dondurucuua atmıştım geçmişini bilmiyorum o yüzdenDondurucu değilde diğer dolapta uzun süre kalınca kokuyor evet ama bunun bi çözümü var mı hiç bilmiyorum ya
Beklentiye girdiğimiz için zıplıyor ama gircez de yani komşudan beklentiye girmiyoruz sonuçta. Şu an bende çok sinirliyim odunaBu erkekler niye böyle ya. Gerçekten beklentiye girdiğimiz için mi sinirlerimiz zıplıyor bizim.
Adam kızdığımın bile farkında değil ya içerden aşkım diye sesleniyorBeklentiye girdiğimiz için zıplıyor ama gircez de yani komşudan beklentiye girmiyoruz sonuçta. Şu an bende çok sinirliyim oduna
Pff aynı. Benim ki hiç anlamaz. Noldu yine naptim der. Yani hiç mi bilmez insan suçunu yokAdam kızdığımın bile farkında değil ya içerden aşkım diye sesleniyor
Bence olay çıkmasın diye bilmiyor gibi yapıyorlar ya. Ben bide açık açık söylemem de neye kızdığımı bende de problem varPff aynı. Benim ki hiç anlamaz. Noldu yine naptim der. Yani hiç mi bilmez insan suçunu yok
Geçmiş olsun canım çabucak toparlanır ve sonuçları tertemiz gelir inşaAllahHayırlı akşamlar herkese
Toplu alıntıyı beceremiyorum.
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun
Biraz ağrısı var ama çok şükür ameliyat iyi geçmiş. Patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz tekrar.
2.süreç de tamamlandı. Hayırlısıyla son düzlükteyiz
Bende söylememBence olay çıkmasın diye bilmiyor gibi yapıyorlar ya. Ben bide açık açık söylemem de neye kızdığımı bende de problem var
Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar herkese
Toplu alıntıyı beceremiyorum.
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun
Biraz ağrısı var ama çok şükür ameliyat iyi geçmiş. Patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz tekrar.
2.süreç de tamamlandı. Hayırlısıyla son düzlükteyiz
Benim eşim küsmeyi pek severBende söylemembenimki bilmiyor ay gerçekten yani %80 ini bilmiyor. Ve asla küsmez o
Evet öğrendik onuBenim eşim küsmeyi pek sever![]()
Kesmeyin konuşun lütfenEvet öğrendik onudoğru düzgün tartışma bile yaşayamıyoruz küsen taraf benim
![]()
Tövbe yarabbimKesmeyin konuşun lütfen
Bak akşam bende gıcık oldum zar zor konuştum hoşlanmadığım davranışlarını söyledim sonuç olarak ne dedi
Ben haklıyım dedi![]()
Estağfurullah onlar haksız olamaz nasıl böyle sözler söylersinTövbe yarabbimama benimkinin de huyu öyle. Bilinçli gibi değil ama hiç haksız olduğunu kabul etmiyor 7 senede bunu yeni anladım fark ettim geçen. Haksızım dediğini hiç duymadım sanırım