- 2 Ağustos 2013
- 36.932
- 119.037
- 798
Aaa çok güzel olur haaa bayılırım benPatatesle nasıl kavurma kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok güzel olur haaa bayılırım benPatatesle nasıl kavurma kız
Baloncuk rabbim kolaylıkla tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallahDün hastaneye gittim kan verdim amh testi bakıldı geçen yıl 1.33 çıkmıştı bu yıl düşmüş 0.97 çıktı moralim çok bozuldu dünden beri ağlıyorumAllah'ım zorlaştırmadan hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip et
![]()
eşim ben çok severiz çocuklar yemezKavurma
Patates kavurması.Patatesle nasıl kavurma kız
Ne acelen varıdı başladığını bile demedinişler bitti![]()
üzerine yeşil soğan ve maydanoz dorayıp serpiyorumm ohhh misssPatates kavurması.
Patatesi ezip kavrulmuş soğanın içine katıyosun onu da bi çeviriyosun çok leziz olur börek içi gibi düşün.
Yumurtalı da yapılıyor.
Ya da soğansız patates püresi olur.
Ya da gözleme börek gibi bir şey olur.
Patates graten olur.
elim değimiş bulunduNe acelen varıdı başladığını bile demedin
Benim de babam çok severdi akşamdan kalırsa kahvaltıda isterdi yerdieşim ben çok severiz çocuklar yemez![]()
Haşlayıp ezip kavurma
Patates kavurması![]()
Aaa çok güzel olur haaa bayılırım benpatatesi haşla ez ayrı bi tencerede yağ, tuz ile toz biberi karıştırıp patatesi ekle. Benim bildiğim böyle yaparız biz
Patates kavurması.
Patatesi ezip kavrulmuş soğanın içine katıyosun onu da bi çeviriyosun çok leziz olur börek içi gibi düşün.
Yumurtalı da yapılıyor.
Ya da soğansız patates püresi olur.
Ya da gözleme börek gibi bir şey olur.
Patates graten olur.
Hahahahaha
Benim bekliyo mesela suanBeklediği zamanlarda oldu![]()
Olsun bizi güldürüyorsun pareHahahahaha
Dedim ki yine eski mesajlardan galiba diye düşündüm
Sonra ne zaman nerde niye hangi sebeble yazdım acaba dedim aylar öncesi mesajdir dedim
Puhahahag baktım ki sabah ki mesaj
Ay nasıl güldüm kim ne anladı acaba
Terazi yazdığım aslında terziye gidecem olucak
Bide düzllüyorum düzlemesem daha neler neler klavye bir bilseniz neyi ne yazıyor![]()
Gülün kuzum hep birlikte çokça gülelimOlsun bizi güldürüyorsun pare![]()
De haydi kalk kalk bi kahve iç sonrasındaEvi toplama isi bittide süpürmeye gecmek icin bi güc gerekiyo
Azcık itekleyin beni
Valla ne alacağımızı şaşırdık iyice yaa. Denetim 0. Ben artık tavukta organik almaya başladım ahsen içinde en azından içimiz biraz rahatlıyorIşleri bitirdim yemeğimi yaptım
Tarhana çorbası
Kabak yemeği
Yanina yoğurt yeşil hazırlar yeriz
Kızlar şu bilinen tavuk markası haberini duydunuz mu
Anne köftesi varmış hiç almadım ama diğer ürünlerini çok aldım
Ay ne yiyeceğiz bilmiyorum hepsi zehir![]()