- 13 Ağustos 2020
- 15.375
- 87.046
- 548
- 32
2 erkek 2 kız. Çok merak ettim detay nasıl verecek ahhsKaydettim Bu detayı senin diğer bıdıklar kaç kız kaç oğlan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 erkek 2 kız. Çok merak ettim detay nasıl verecek ahhsKaydettim Bu detayı senin diğer bıdıklar kaç kız kaç oğlan
yaa benim içinde çok güzel oldu her bir fotoğraf oluşturulurken heyecan yapıyorum
YesSen başörtülü müydün hatırlayamadım ona göre çizittirivereyim
Zayıf yapsın seni dimi olgun yaşlıya yakın ama fit kalmış gibi
Pilates eveeettAynen pilates düşündüm bende ama saçları açık mı yapsam kapalı mı hiç bilgim yok ona dair![]()
Koydum koydum bi tatlı oldu kiiLoranın kucağına sarı bebek koymayı unutma gönülsapsarı olsun asdfgghk
Aşırı sanatsal bi çalışmaAblam bi gün bana guluteni kesmemin ne kadar faydalı olacağını anlatıyordu bende ona şu resmi çekip yolladım.
Ben onu bıraksam o beni bırakmaz diyerek.
Resim dünyasında varız yani
Yaa canım ablam demek istedim sanaHepinize Allah rahatlık versin
Bu gün epeyce güldük, eğlendik belkide uzun zamandır böyle keyifli olmadık.
İyi geldi hayırlı geceler![]()
Tamamdır inşallah limitim dolmadan seni de yaparımmGonulmeyvesi
Tesettürlüyüm canım.
3 çocuğum var, kızlar ikiz oğlan küçük
Temizliği, kitap okumayı, kocamı severim
37buçuk yaşındayım bi de
Kız daha ne desem.
Attın zehirli oku yine duramadım gagahhshAblam bi gün bana guluteni kesmemin ne kadar faydalı olacağını anlatıyordu bende ona şu resmi çekip yolladım.
Ben onu bıraksam o beni bırakmaz diyerek.
Resim dünyasında varız yani
Ayyy çok güzel olmuşAktif Lora yaa bayıldım
Alt değiştirme ve b*k detayına böyle şeyler üretemiyorum deditabi gidip de b*k yazmadım altını değiştirirken dedim yapmadı
Eki Görüntüle 3574648
Pinhan bu seni anımsattı bana spor yaparken bile kocam da kocam diye yan gözle bakıyorsun gibiGonulmeyvesi
Tesettürlüyüm canım.
3 çocuğum var, kızlar ikiz oğlan küçük
Temizliği, kitap okumayı, kocamı severim
37buçuk yaşındayım bi de
Kız daha ne desem.
Sarıydı bu hani gararmış çocukAttın zehirli oku yine duramadım gagahhshEki Görüntüle 3574649
De mi ay, bu Hayal de olabilir bana da uyar.Pinhan bu seni anımsattı bana spor yaparken bile kocam da kocam diye yan gözle bakıyorsun gibi![]()