- 13 Mart 2019
- 14.901
- 55.022
- 598
Yav sonradan gördüm üstüme gelmeyinBulaşık makinası gönülll![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav sonradan gördüm üstüme gelmeyinBulaşık makinası gönülll![]()
Bizde de oluyor abur cubur eşim boş durmazTeşekkür ederim canım iyi bugun cıktı hastaneden yanına gitcem birazdan bende
Hoşgeldiniz
Bizim evde hep olur abur cubur ama biter yani durmaz. Eşim koliyle alır suan 2 koli etipuf bi koli eticin var cikolatalar cipsler hepsi duruyo o kadar şaşkınım kiama çocuklara yasak koyduk ya haftada bi tane hakları var ve uyuyolarda kurala bos yere izin veriyomus resmen
Tuzlu biseyler mi tükettiniz aksam suyuda az ictiyseniz ondan olabilir
Isıtıcısı bozulmustur ya olur mu gecen bizimkide bozuldu eşim aldı parçasını degistirdi
Bugun bende hic oturmadım neler yaptım neler
5 kilo versem yeter bana gönülcüm yahor görme beni
Ay ne güzel keske bende yemesem azalttım baya yemeyi bakalım
Ahsenle markete gitmek istemiyorumAlmamak için mi gitmiyon yoksa işin mi düşmüyor
Bende iyi olmaya çalışıyorum sweet öyle böyle geçti ramazan bu yıl çok çabuk geçti yaİyiyiz şükür hayal sen nasılsın dün dedim hayal yok geri unutmuşum yazmayı![]()
O bende de var çocuk kabul etse bile vicdan yapıp üzülüyorumAynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.
Ya varya ben hep çok iyi anne olmak istiyorum bu yüzden kaybediyorum ya. Gıcık oluyorum şuan kendime.
Evet yaa hep çabuk geçti derdik de bu sene daha bi hızlı geçtiBende iyi olmaya çalışıyorum sweet öyle böyle geçti ramazan bu yıl çok çabuk geçti ya![]()
Hoşgeldiniz![]()
HoşbuldummmmmTuzlu biseyler mi tükettiniz aksam suyuda az ictiyseniz ondan olabilir
Allah namazlarınızı kabul etsin kızlarNAmazı kılıp camiye gidiyoruz inşallah kızlarla
Şikayet ettin demi simdi servis ücreti istememeleri lazımYa bir sorun var belli de servis neden anlamadı ona sinir oldum.
650 TL de ücret verdim durduk yere
Kankam aslında biz cok büyütüyoruz ya ne kural koyarsan ona allışıyolar. Bizim 3 haftadır sadece bi tane abur cubur hakları var mete zaten aramıyo biliyosun ama arda her gün bi tane mutlaka yerdi o bile alıştı inanamıyorum düsünsene her gün bi tane cikolata yada baska bisey yiyen cocuk haftada bir yiyo markete girincede isterlerse bu hafta hakkınızı yediniz diyorum bos bos gezip cıkıyoruz. Bizim kafamızda kurdugumuz kadar onlar üzülmüyo yaniAynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.
Ya varya ben hep çok iyi anne olmak istiyorum bu yüzden kaybediyorum ya. Gıcık oluyorum şuan kendime.