Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar iftara yemek yok
Ev hiç olmadığı kadar kötü durumda allahımmm
Parkta da yarım saat 40 dk geçti
Eve gelişi eşimle buluştuk geldik
Parkta telefon görüşmesi de yaptım
Eve gelince online almam gereken birkaç şey vardı bayram öncesi onları hallettim
Evdekiler uyudu
Mutfağa girip pratik bi şeyler yapmam lazım bakalım Ya Allah bismillah 😍

Teşekkür ederim canım iyi bugun cıktı hastaneden yanına gitcem birazdan bende

Hoşgeldiniz 🌸

Bizim evde hep olur abur cubur ama biter yani durmaz. Eşim koliyle alır suan 2 koli etipuf bi koli eticin var cikolatalar cipsler hepsi duruyo o kadar şaşkınım ki😂 ama çocuklara yasak koyduk ya haftada bi tane hakları var ve uyuyolarda kurala bos yere izin veriyomus resmen

Tuzlu biseyler mi tükettiniz aksam suyuda az ictiyseniz ondan olabilir

Isıtıcısı bozulmustur ya olur mu gecen bizimkide bozuldu eşim aldı parçasını degistirdi

Bugun bende hic oturmadım neler yaptım neler😂

5 kilo versem yeter bana gönülcüm ya😂 hor görme beni

Ay ne güzel keske bende yemesem azalttım baya yemeyi bakalım
Bizde de oluyor abur cubur eşim boş durmaz 😂😂😂 ama onla benim yediğim şeyler farklı Allahtan benimki bitince almıyor o😂😂

1000044225.webp

Dinlenme zamanı

Bugün👀
1 posta çamaşır makineye attım✔️
Çamaşırlığa serdim ✔️
Bulaşık makinesini boşalttım✔️
Akşam yemeği yaptım 🥘✔️
(Pırasa yemeği
Salçalı makarna
Mor lahana mezesi
Salata)
.
Bugün çok iş yapmıcam dedim kendime bebeğim uyuyunca ya uyumam lazım yada evde iş halletmem ama kendimi çok ihmal ettim afedersiniz banyo yapmak tuvalete gitmek bile lüksüm oldu ya çocuk uyanıyor hemen çıkıyorum yada vaktim olmuyor ki evim bakım malzemeleri doludur çok severim bugün dedim bakım yapıcam güzelce banyomu yapıcam 🤓 yapabildim mi hayır 🤦🏻‍♀️ uzun uyumadı bende giremedim eşim gelince girdim bakımlarımı yaptım biraz 😴

Aynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.
Ya varya ben hep çok iyi anne olmak istiyorum bu yüzden kaybediyorum ya. Gıcık oluyorum şuan kendime.
O bende de var çocuk kabul etse bile vicdan yapıp üzülüyorum 😂

Tuzlu biseyler mi tükettiniz aksam suyuda az ictiyseniz ondan olabilir
Hoşbuldummmmm :KK200:
Çorapmış maalesef çıkarıp tüm gün uzanınca düzeldi çok şükür. Dikkatli bakınca ayak bileğim de kırmızıymış çorap boyunca. Suyunuza dikkat edin kızlar bizimki çok kireçli, annem kireç için bir şey kullanmayınca kaskatı olmuş bizim çamaşırlar. Yumuşatıcıya rağmen havlu bile zımpara gibi :( herhalde çoraplarda daraldı o yüzden…

Ya bir sorun var belli de servis neden anlamadı ona sinir oldum.
650 TL de ücret verdim durduk yere
Şikayet ettin demi simdi servis ücreti istememeleri lazım
Aynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.
Ya varya ben hep çok iyi anne olmak istiyorum bu yüzden kaybediyorum ya. Gıcık oluyorum şuan kendime.
Kankam aslında biz cok büyütüyoruz ya ne kural koyarsan ona allışıyolar. Bizim 3 haftadır sadece bi tane abur cubur hakları var mete zaten aramıyo biliyosun ama arda her gün bi tane mutlaka yerdi o bile alıştı inanamıyorum düsünsene her gün bi tane cikolata yada baska bisey yiyen cocuk haftada bir yiyo markete girincede isterlerse bu hafta hakkınızı yediniz diyorum bos bos gezip cıkıyoruz. Bizim kafamızda kurdugumuz kadar onlar üzülmüyo yani

Back
X