• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün✨
Çöpleri çıkardım ✔️
2 posta çamaşır attım makineye ✔️
Ardından kurutmaya✔️
Onları katladım yerleştirdim ✔️
Robot evi süpürdü ✔️
Islak mendille evin tozunu aldım✔️
Kurutmanın filtresini yıkadım ✔️
Çamaşır makinesini temizledim✔️
Robotun filtresini boşalttım ✔️
Akşam yemeği yaptım 🥘 ✔️
(Domates çorbası
Köfte (bu tarifin ekmekli halini evde bayatlamaya başlayan bitiremediğimiz ekmekler için ideal bi tarif)
Salata
Turşu,komposto,hurma vs. )

Bugün biraz karmaşık bi gün oldu hamdolsun her halimize
Sabah namazında oğlum yanımıza gelmişti uyurken yataktan düştü yüz üstü biraz ağladı ama sonra uykuya devam etti başına falan baktım biiey yoktu şişme falan oldu mu diye baktım yoktu
Sabah okul vakti eşim ateşliydi baya hastalandı
Oruca devam etmek istedi o yatarken ben oğlumu hazırladım kahvaltı yaptırdım hafif burnunun içinde kan kurumuştu bu ara grip falan da oldu yara mı diye düşündüm temizledim geçti
Neyse evden çıktık saat 3 gibi öğretmeni aradı burnunda hafif kanama var diye sürekli akmıyor ama bekleyince bi süre sonra farkediliyor hemen aldım iki burun deliğinde de var biraz korktum iyi misin diyorum iyiyim diyor hareketleri falan da normal eşin biraz takip edelim dedi şimdilik akmıyor ama doktora götürse miydik acaba tedirgin oldum

Bugün✨
Çöpleri çıkardım ✔️
Ardından kurutmaya✔️
Robot evi süpürdü ✔️
Akşam yemeği yaptım 🥘 ✔️
(Domates çorbası
Köfte (bu tarifin ekmekli halini evde bayatlamaya başlayan bitiremediğimiz ekmekler için ideal bi tarif)
Salata

Çok güzel görünüyor bende bayat ekmeklerden pizza yapmayı düşünüyorum

Eşim de baya hasta oruçlu olunca bişry de yapılmıyor boz istersen dedim yok az kaldı diyor 🙄
Biraz onunla ilgilendim abdest falan aldı daha iyi oldu namazları kılıp yattı iftara kaldırıcam inşallah 🤲🏻
Oğlum da iyi şükür biraz bi şeyler atıştırdı şimdi hamburger istedi hepsini yicem söz dedi kaç gündür iştahı olmadığı için sipariş verdim geçen gün kendim yaptım yemedi inşallah bunu yer 🤲🏻

Velhasıl biraz günlük gibi yazdım buraya ama kafam çok doldu🫠😶‍🌫️
Biraz bende dinlendim mutfak duruyor 🙄
Kalkıp güzel bi tavuklu çorba yapıcam ve bide bayat ekmeklerden pizza düşünüyorum bakalım tarif bakayım biraz 🙃

Sağlık olsun da hiç bir şey önemli değil Allah tüm hastalara şifa versin 🤲🏻

Kızlar ya bir haber bekliyorum hayırlısı ile olması için dua eder misiniz 🥹🥹
Hayırlısıyla olsun insallah ♥️
Sabah namazında oğlum yanımıza gelmişti uyurken yataktan düştü yüz üstü biraz ağladı ama sonra uykuya devam etti başına falan baktım biiey yoktu şişme falan oldu mu diye baktım yoktu
Oruca devam etmek istedi o yatarken ben oğlumu hazırladım kahvaltı yaptırdım hafif burnunun içinde kan kurumuştu bu ara grip falan da oldu yara mı diye düşündüm temizledim geçti
Neyse evden çıktık saat 3 gibi öğretmeni aradı burnunda hafif kanama var diye sürekli akmıyor ama bekleyince bi süre sonra farkediliyor hemen aldım iki burun deliğinde de var biraz korktum iyi misin diyorum iyiyim diyor hareketleri falan da normal eşin biraz takip edelim dedi şimdilik akmıyor ama doktora götürse miydik acaba tedirgin oldum
Ayy yavrum korkmusturda düsünce cok gecmis olsun. Dikkat et biraz daha takip et yüz üstü düstğ diyosun belki burnunu çarptıysa yere ondan da kanamış olabilir
ilknurrr22 ilknurrr22 canım annen ameliyat oldu mu
Çok geçmiş olsun 🤲🏻
İnşallah herşey kolay ve yolunda gider 🤲🏻
Oldu canım cok sükür. Daha yürütmemişler bacaklarımı hissetmiyorum diyodu dedim yürümeden o his gecmiyo. Bugun kalcak hastanede

Çok geçmiş olsun

Eşim de baya hasta oruçlu olunca bişry de yapılmıyor boz istersen dedim yok az kaldı diyor 🙄
Biraz onunla ilgilendim abdest falan aldı daha iyi oldu namazları kılıp yattı iftara kaldırıcam inşallah 🤲🏻
Oğlum da iyi şükür biraz bi şeyler atıştırdı şimdi hamburger istedi hepsini yicem söz dedi kaç gündür iştahı olmadığı için sipariş verdim geçen gün kendim yaptım yemedi inşallah bunu yer 🤲🏻

Velhasıl biraz günlük gibi yazdım buraya ama kafam çok doldu🫠😶‍🌫️
Biraz bende dinlendim mutfak duruyor 🙄
Kalkıp güzel bi tavuklu çorba yapıcam ve bide bayat ekmeklerden pizza düşünüyorum bakalım tarif bakayım biraz 🙃

Sağlık olsun da hiç bir şey önemli değil Allah tüm hastalara şifa versin 🤲🏻

Bir şey yoktur gönül inş geçmiş olsun sadaka ver çatlak gibi oldu belki ondan kanadı

Bugün✨
Çöpleri çıkardım ✔️
Ardından kurutmaya✔️
Robot evi süpürdü ✔️
Akşam yemeği yaptım 🥘 ✔️
(Domates çorbası
Salata

Benim bayat ekmek için tarifim denersen

Son düzenleme:
1000043865.webp

Yemek sonrası ramazan ayındaki ikinci kahvem 🥰

Back
X