- 10 Kasım 2024
- 137
- 796
- 29
İnşallah yapmamışındır. Hepsi bir anda çok zorlarKeşke yapabilsem ama sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yapmamışındır. Hepsi bir anda çok zorlarKeşke yapabilsem ama sanmıyorum
günaydın,Günaydın hayırlı sabahlar
Evet çok sıkıntılı bir geceydi Bonus bende çok rahatsızlandım sol böbreğime çok güçlü tekmelerle 2 3 defa irkilerek uyandım ne eşm ne ben doğru dürüst uyuyamadık canın sağolsun oğluş
İnşallah ayaklarımızın altında olacak cennete girebiliriz ablagünaydın,
anneliğin zorlukları daha karnındayken başlıyo
adamın biri annesini sırtında hacca götürmüş getirmiş tam emin deilim ama herhalde peygamber efendimize gelip sormuş
annemin hakkının ödeyebildimmi şimdi diye , annenin karnındayken attığın bi tekmenin zahmetini anca ödeyebildin demiş
işte annelik bukadar zor vede değerli ama evlatlar biliyo mu malesef Allah bizlerede evlatlarımızada anne ,baba kıymeti bilmeyi nasip etsin
Biz iki tane tek kişilik yorgana geçtik. Aynı nevresimden aldım 2 tane, görüntüsü de güzel oldu. Çok rahat ediyoruz hemYa efser bizde enini kullanıyoruz bide Battal boy bizim yorgan ama yinede yetmiyor
amin canım inşallahİnşallah ayaklarımızın altında olacak cennete girebiliriz abla
günaydın,Günaydın kremalı bisküviler
günaydın,
nerdende buluyon her gün değişik sözleri
ben işteyim ama 64 kiloyum ordan yırttım beni uçurmaz herhalde bide deniz kenarında işyerim yüzmede bilmiyorumKızlar İstanbulda 58 kilonun altındakiler dışarı çıkmasın demişler.
Sınırdayım
İstanbulda olsam cebime birkaç taş doldurmam gerekebilirdi
İstanbullular ses verin hele bugun evde misiniz dışarda mı
Amannn ne olucak canım şurda kim varki biz bizeyiz sen ben diğerleri bide altdaki 4676543568i65 misafirler
Daha neler neler diyeceeğğğim de çirkinleşmiyim diye demiyorum
Senlik bi durum yok yani abla rahat olben işteyim ama 64 kiloyum ordan yırttım beni uçurmaz herhalde bide deniz kenarında işyerim yüzmede bilmiyorum
Beni çoğu konuda durduran şey o 42948134 tane misafir zatenAmannn ne olucak canım şurda kim varki biz bizeyiz sen ben diğerleri bide altdaki 4676543568i65 misafirler
Bu 47986556 kişi ne sırlarımızı biliyor ama bir gün profilde yayınlanır mikiBeni çoğu konuda durduran şey o 42948134 tane misafir zaten