- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunOğlumu sağlık ocağına götürüp geldim bittim
Sağol canımGeçmiş olsun
Teşekkür ederim.MasaAllah biçki dikiş işlerini bilmeniz ne güzel bende çok isterdim ama nasip olmadı öğrenemedim makinemde yok zaten ellerinize emeğine sağlık
Benim hiç öyle bir şansım olmadı genelde mutfakta bulaşıkla ev işiyle kardeşlerime bakarak geçti genç kızlığım evlenince de öğrenemedimTeşekkür ederim.
Bir eğitim almadım annemden gördüğüm şekilde dergilerden kalıp çıkarıp kendim devam ederek dikiyorum. Bir mayo hariç her şeyi; iç çamaşırı, manto, kahraman kostümü,... diktim sanırım. Makinem marketlerin aktüel kısmına gelen Singer' in en basit modelinden. Önceden her bayram, illaki çocuğumun bir gün giyeceği bayramlığı ben dikeyim, yok benimle kombin de olsun diye dikerdim. Artık biri büyüdü, istemiyor.
Ellerinize sağlık sizin de. Sizde de ne cevherler vardır kim bilir.Benim hiç öyle bir şansım olmadı genelde mutfakta bulaşıkla ev işiyle kardeşlerime bakarak geçti genç kızlığım evlenince de öğrenemedim
Arkadaşımın oğlu için şifa salavati ve Ayetel Kürsi okuyordum giremedim sizinde kandiliniz mübarek olsunKızlar nerlerdesiniz
Yemekten sonra mutfak toplandı
Ocak sildim demirlerini yıkadim
Camasiri serdim
Beyazlari attim makineye
Koltuk ortülerini serdim koltuga
Kızin okul etkinligi vardi onu yaptım
Bayat ekmeklerden hamur yogurdum kasarli gozleme (börek)yaptim
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun kizlar
Çok geçmiş olsun allah şifa versinArkadaşımın oğlu kaza yaptı 2 ameliyat geçirdi durumu kritik demis doktor Ayetel Kürsi okuyabilecek var mı adı ahmet
Allah ım annesine babasına bağışlasın.Arkadaşımın oğlu kaza yaptı 2 ameliyat geçirdi durumu kritik demis doktor Ayetel Kürsi okuyabilecek var mı adı ahmet
Allah acil şifalar versin, okurum inşallah.Arkadaşımın oğlu kaza yaptı 2 ameliyat geçirdi durumu kritik demis doktor Ayetel Kürsi okuyabilecek var mı adı ahmet
Nego ve Jes için söylemiştim, sebebini bilmiyorum tabi ( ban sebebi hariç)ilahi teneffüs neyin kararı bu
Nego ve Jes için söylemiştim, sebebini bilmiyorum tabi ( ban sebebi hariç)