- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
İnşallah negomİnşallah çıkar rüyan tubis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah negomİnşallah çıkar rüyan tubis
Çok aromalı olur o kız hepsini mi doğrayıp salata yaptınızEvet evet tam isabet buldu valla opujeeem
Feriiiiiide ablaaaaBizim aile hangi diziydi ya
BuyduBizim aile hangi diziydi ya
Reyhanı bulgur pilavına koyarım bende lezzet veriyorOnun şerbeti de yapılıyor çok güzel oluyor
Feriiiiiide ablaaaa
Nasıl unutursun Feride ablaKız valla hatırlayamadım kim oynuyodu
Lahana sarmasına patates yemeğine koyardı annem değişik hoş olurduReyhanı bulgur pilavına koyarım bende lezzet veriyor
Dolmaları sarmaları kuru reyhansız yapmam bu da benim sırrımReyhanı bulgur pilavına koyarım bende lezzet veriyor
Nasıl unutursun Feride abla
Tuzu uzatır mısın Feride abla
Seslendirerek yazdımHeeee o ya ben dizi diye düşünüyorum film diye değilki
Patates yemeği piştikten sonra üstüne biber gibi serperdik bizdeLahana sarmasına patates yemeğine koyardı annem değişik hoş olurdu
Seslendirerek yazdım
Hah aynısını yapardıPatates yemeği piştikten sonra üstüne biber gibi serperdik bizde
Zaten duydum ben de haaa dedim sesliSeslendirerek yazdım
Evet annem yapardı benimde evlendikten sonra nadir atıyorum unuttukHah aynısını yapardı
yaaaa izleyemicem bebeği uyutuyorum odada negom benim yerime de izlekk birinci noteri show da Bizim Aile başladı
Erzurum Sivas sentezinde büyüdüm ey gidiEvet annem yapardı benimde evlendikten sonra nadir atıyorum unuttuk