- 23 Mart 2022
- 14.100
- 52.508
- 41
offff nasıl geçti enerji anlatamammmm tinnoşummmmm işten sonra eve girince benim halimmmm işte tamda buuuHarika bir enerjiyle temizliğe başlıyorum
Harika bir enerjiyle temizliğe başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff nasıl geçti enerji anlatamammmm tinnoşummmmm işten sonra eve girince benim halimmmm işte tamda buuuHarika bir enerjiyle temizliğe başlıyorum
Harika bir enerjiyle temizliğe başlıyorum
Üzülürüm yerim, sevinirim yerim, sinirlenirim yerim, hasta olurum yerim , canım sıkılır yine yerim bilmemki iştahım kesilsin
Ah ah bilmem mi abloşumm inan zorla iş yapıyorum Daha yeni girişcem işe ya bismillahoffff nasıl geçti enerji anlatamammmm tinnoşummmmm işten sonra eve girince benim halimmmm işte tamda buuu
Bunu hiç denememistim evet mayali. Anlam veremedim içinde kurudu geç pişirdi birde bidaha yapıyorum hemen deneyeyimMayalı poğaça di mi?
Ben fırından çıkar çıkmaz üzerine katı yağ sürerim yumuşacık olur. Sonra da üstünü kapatırım.
Valla mıSen yap ben yıkarım
Aynı genetik yatkınlık bizim ailede de var. Anneannemin kardeşi 8-9 yaşına kadar parmak emmiş. Bu durum teyzemin oğlunda da çıktı. Şimdi 6 yaşında hala emer parmağını. Üst damak yapısı da epey bozulmuş durumda. Ortodontik tedavi görmesi gerekiyormuş. İlk doktora götürdüklerinde iki yaşına kadar normal demişlerdi. Biraz daha bekleyebilirsiniz belki. En son psikolog ile bir görüşme yaptılar. Ekran mazuriyeti bu durumu çok tetikliyormuş. Sizin bebeğiniz çok küçük ekrana maruz kaldığını düşünmüyorum. Emzik de pek sağlıklı olmayabilir damak gelişimi açısından. İsterseniz bir çocuk doktoru ile görüşün.kızlar kızım 2 gün sonra tam 1 yas oluyor insaAllah. Genetiğe bağlı olarak iki parmağını emiyor küçükken ben emiyordum kaç yasına kadar emmişsem artık hatırlıyorum bile üst iki dişi çıkmıs diye işaret ve orta parmağına zarar vermeye başlıyor ne yapıyorsam bıraktıramıyorum. Emziği dün aksam yine denedim emmiyor hemen parmaklarını koyuyor ağzına ne yapabilirim bu durumda
Valla bende öyleyim ben sağlıklı beslenmeye hep özen göstermişimdir ama diyet olaylarına bi kez 2 yıl önce yapmıştım.Şimdi hep aynı sabit kilodayım sebebini de emzirmeye bağlıyorum.Kız alerjik bu yüzden bazen pekte yiyecek birşey bulamıyoruz aktif emiyor yani.Miskinliğimi az da olsa üzerimden atıp kalktım.
Sabah işleri ve kahvaltıdan sonra baya bi yattım
Süpürge açtım
Oğluşu uyuttuktan sonra çamaşır katladımÜtü yaptım
Mısır koydum düdüklüye, haşlansın
Çorba yaptım
Mutfağı misledim, ocak, dolap yüzleri vs
Eşim balık alacak, onu da o yapar ben de salata yaparım
Daha bişey yapmam, enerjisizim.
Yemekten söz etmişsiniz. Hiç kilo problemim yok maşallah diyim ama bu yaz 4 kilo aldım. Yakında görümcemin düğünü var, elbisemin daha güzel durması açısından o kiloları vermeliyim. Doğru düzgün bişey yemiyorum gündüz Diyet nasıl yapılır nasıl kilo verilir hiç işim olmamıştı açıkcası Böyle aç kalarak hem halsiz düşüyorum hem de saçmalıyorum sanırsam
Yemek yapmayı severim ama temizliği daha çok severim. Birileri yapsın ben bulaşığını yıkayayım mesela bunu tercih ederim
Öyle işte. Bugun de böyle oluversin bakalım.
Aynen saol canımGeçmiş olsun canım dikkat et havanın geçiş dönemindeyiz
Yarın aşayoö nasip olursaM Musluk Suyu beyaz olmaz kuzum elma olur hiç olmadı üzümde olur
Amin çok teşekkür ederimRabbim acil şifalar versin inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre olur her sey.
Bebiş güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ❤Amin çok teşekkür ederim
Benim normal kilom 53-55Valla bende öyleyim ben sağlıklı beslenmeye hep özen göstermişimdir ama diyet olaylarına bi kez 2 yıl önce yapmıştım.Şimdi hep aynı sabit kilodayım sebebini de emzirmeye bağlıyorum.Kız alerjik bu yüzden bazen pekte yiyecek birşey bulamıyoruz aktif emiyor yani.
56 kilo da sabitlendim
Ama benim kiloyla sıkıntım yok çok olmadıkça severim ben bizimkiler dalga geçer benimle hatta Teneffüs kiloyu seviyor.Standartım 61,62 benimde.
Diyet konusunda yanlış yapıyorsun kilo verim derken yağlardan değilde kaslarından gider söylim.
RABBİM işlerini kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın sonucu da sevinçli güzel ve hayırlı haberler olsun İNŞAALLAHBenim yarın hastane işim başlıyor arkadaşlar hepiniz Allah a emanet olun.Allah cümle sıkıntılarımızdan feraha çıkarsın ,umulmadık sevinçler yaşatsın.Evlat hasreti ile imtihan olanların imtihanını müjdeler ile sonlandırsın.
Güzellikler hep sizinle olsun