- 23 Kasım 2020
- 1.982
- 3.026
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Boğaz ve göz yanması ile uyandım
Yatakları topladım
Çocuk odasını topladım
Kızı okula bıraktım geldim
Sökük kıyafetleri diktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Boğaz ve göz yanması ile uyandım
Yatakları topladım
Çocuk odasını topladım
Kızı okula bıraktım geldim
Sökük kıyafetleri diktim
Aslında bende alıcam erteliyorum bakayım bende:)Telefondan kitap cok okuyorum aslinda ama tefsiri uygulamadan okumayi bi turlu beceremedim duyduğum kadariyla da guzel bir tefsirmis. Alım elimin altinda olsun istedim
Bonus yorumunu bekliyorum tefsirle ilgili
Hamur isini yemek yapmaya nazaran daha çok seviyorum ben de özellikle haşhaşlı çorek o yorgunluğa katlanırım sırf yapıp kahveyle yemek icinVar kız var .beeeeen
Seviyorum yemek yapmayı.bizde herkes evde yemek yedigi icin ertesi güne zaten kalmaz.hergün yaparım. Eger yemek yılda bir artarsa illa o mutfaga girer pasta yaparim.ama sebze yemeklerinden cok hamurisi hobim.bayılırım hamurla oynamaya.keske hamur kilo yapmasa.ozaman kocam batardı valla hergün pasta börek
Rabbim acil şifalar versin inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre olur her sey.Benim yarın hastane işim başlıyor arkadaşlar hepiniz Allah a emanet olun.Allah cümle sıkıntılarımızdan feraha çıkarsın ,umulmadık sevinçler yaşatsın.Evlat hasreti ile imtihan olanların imtihanını müjdeler ile sonlandırsın.
Güzellikler hep sizinle olsun
Yapma konusunda tamam ama yeme konusunda asla sıkılmamAy bırak yapmayı bazen yemek yemekten bile sıkılıyorum
Yemek yemekten sıkılır mi insan yahu
Yaa lora sen ben misin. Bazen sofrada eşim soruyor hayırdır bugün niye mutlusun diye diyorum cunku şu an yemek yiyorum keşke kilo almasam hep mutlu dolaşırdımAyyy sen baya hoslanmiyosun ben çok mutlu oluyorum yediğim zaman yaa ne yesem diye düşünmek ayrı bir zevk
Sağol allah razı olsunGeçmiş olusun canım
Hastalık kontenjanını kullanıp dışarıdan mı söylesen
Canım ben orta boy diye aldım ama kitap boyunda. 600 küsür sayfa tefsir 500 sayfalık kitabın yarısı kadar çünkü çok ince sayfaları var.Telefondan kitap cok okuyorum aslinda ama tefsiri uygulamadan okumayi bi turlu beceremedim duyduğum kadariyla da guzel bir tefsirmis. Alım elimin altinda olsun istedim
Bonus yorumunu bekliyorum tefsirle ilgili
Aktif olmayınca zaten çıkarırsın diye düşündüm, o yüzden önceden söyleyeyim dedim.Yav gir çık gir çık yalama oldu liste ama
Ahh keşke gece görmüş olsaydım bu mesajı ikisi de evde vardı ama öğlen uykusunda uygularım inş. Nasıl sabah ettik bilmiyorum.Ilaçlarını da verdim ama uyuyamıyordu kızım.Çok huzursuzdu sabahta ateşi çıktı soydum elini yüzünü yıkadım zıbınla bıraktım.Oy kuzucum benim. Soğan kesip koysana karanfil de varsa sapla. Birebir burun tıkanıklığına uyur rahatça
Ben seviyorum valla Ama çıkan bulaşıkları yıkayan olsaydı çok iyi olurdu.Kalan dağınıklığı toparlamayı hiç sevmem bende.Yemek yapması gereken günleri seven kadın yoktur varsa da kendi yapmıyordur yardımcısı vardır bence
Yemek yapmak sevilir mi cildirmayin her gün aynı şeyler soğanı doğra salçayla kavur
Sağol canım.Bilmezmiyim
Geçmiş olsun canım
Ya senin şu betimlemelerin beni benden alıyorM Musluk Suyu geçmiş olsun musluk o boğaz yanmasına bal varsa bal şerbeti yap 2-3 yemek kaşığı dolusu elma sirkesi koy içerken titretiyor yakıyor ama iyi geliyor yanmasına
Çok ünlü bi dr.vardı tv de çok çıkan biri sunucu iştahım çok açık diyen bi bayandı kilo alıyorum diye yakınıyordu. Dr.da hasta bize geldiğinde ilk onun iştahını sorduruyorum diyor iştahın açık olması sağlıklı bi insan olduğunu gösterirmiş.Yemek yemekten sıkılır mi insan yahu
İşte aradığım şey buyduÇok ünlü bi dr.vardı tv de çok çıkan biri sunucu iştahım çok açık diyen bi bayandı kilo alıyorum diye yakınıyordu. Dr.da hasta bize geldiğinde ilk onun iştahını sorduruyorum diyor iştahın açık olması sağlıklı bi insan olduğunu gösterirmiş.