- 13 Ağustos 2020
- 14.751
- 82.355
- 32
Haaaa millet dedin ya ben ne bbiliyim burda konusuldu sandım biseyler yiyim iciyim ben iyi değilimKız sen demedin mi ödevlerle uğraşıyorum proje mıroje anaaa anlamir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaaa millet dedin ya ben ne bbiliyim burda konusuldu sandım biseyler yiyim iciyim ben iyi değilimKız sen demedin mi ödevlerle uğraşıyorum proje mıroje anaaa anlamir
Hepte ben atlıyorum bakım seysine
Haaaa millet dedin ya ben ne bbiliyim burda konusuldu sandım biseyler yiyim iciyim ben iyi değilim
Çok duyarliyim akını sarısını ayırt etmemSakın en bakıma muhtaç biziz diye düşünme ee duyarlıyız diyelim
Türk kahvesiBende içim ne içek
Kahve bitmiş bitki çay icerim belki. Uykumuz kaçmasın süt mu içelimBende içim ne içek
Kahve bitmiş bitki çay icerim belki. Uykumuz kaçmasın süt mu içelim
Üstüme gelme iyice sıvadım ben mesajı kendim buldum diye sevindim ya işte senin linke bakmadım Allah'ımGece gece beni deli ettin lore sana verdiğim linkteki mesajı okuyup gerisini okumamak nedir talaşım benana
Ben bı korktum gidemedim tekrar oturdum yerime bişey icmicemDön arkanı zıbar sen zaten ele zor anlıyosun ki patladım burda
Belki onlarda catlamistir şimdi banaZiyaretçilere kolay ha yazmadan fırt fırt çevir sayfaları
Bende çok bilgili değilim o konularda bı yumurta ama Rica ediyorum sarısını sürmeBonus Aktif Lora canlarım Bakım mevzusunu bilmiyorum ben... yüzüme hiç bir şey sürmedim bu güne kadar
Yumurta ile mi başlayacağım yüz bakımına
Burnum tek delik açık zaten göğsümden bi kuş öttü gülerken öfffÜstüme gelme iyice sıvadım ben mesajı kendim buldum diye sevindim ya işte senin linke bakmadım Allah'ım
Bonus Aktif Lora canlarım Bakım mevzusunu bilmiyorum ben... yüzüme hiç bir şey sürmedim bu güne kadar
Yumurta ile mi başlayacağım yüz bakımına
İyiymiş Denk gelirse katılırımHaftada 2 gece maske falan yapıyodukta onu diyorum